Yöresel Tarif julia 'nin karadeniz mutfağı ....

Yöresel Yemekler
hepsi birbirinden lezzetli görünüyor.bizde karadenizliyiz. annem çoğunu yapar. bir mıhlamayı bilmem.çok merak ediyorum ama.ya kızlar biriniz yapın da davet edin bir gün. off bugün diyete başladım. keşke dolanmasaydım topikte.... acıktııımmm

kıyamam cnm yaaa ama malesef bende rejimdeyim beğenmene çok sevindim tariflerimi diğer pasta topiğime de göz gezdir istersenn

ellerine sglık cnmmmmm:) su oranı nekdrr koyuyorsunnn bide uzayan peynir diyince hangisinden almalıyız:)markette ne diye bakcam:)yeni evliyim acemiyim yemek konusunda ondan tam ölçüye göre yapabiliyorum anca:)

ellerine sglık cnmmmmm:) su oranı nekdrr koyuyorsunnn bide uzayan peynir diyince hangisinden almalıyız:)markette ne diye bakcam:)yeni evliyim acemiyim yemek konusunda ondan tam ölçüye göre yapabiliyorum anca:)

cnm yöresel bir peynir konuo cnm bak mesela biz hiç peynir koymayız istersen sende koyma

Julia meraba tarifini okudum bende karadenizliyim trabzonda ayasofya müzesinin hemen yanında restorant tarzı küçük bir işletme var yöresel yemekleri yapıyorlar genelde ,geçen yıl kahvaltı yaptık orda yediğim kuymağın tadını unutamadım bugüne kadar yediğim ve yaptığım kuymaklar okadar lezzetli olmamıştı, tadı damağımda kaldı ,farklı çeşitlerde yapılan kuymakları araştırıyodum siz önce unu kavuruyorsunuz bide seninki gibi deniycem bakalım o tadı bulabilecekmiyim.

umarım bululursun cnm biz çok severek yiyoruz

topic sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum harika tarifler var

bu arada kuymakta kullanılan peynire imansız peynir deniliyor buralarda adı bu ama heryerde bilinirmi bi fikrim yok.

topic sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum harika tarifler var

bu arada kuymakta kullanılan peynire imansız peynir deniliyor buralarda adı bu ama heryerde bilinirmi bi fikrim yok.

beğendiğin için mutlu oldum cnm

canım ıslatmak için kaç bardak su ılıtacağız
birde yanında ne yenir

Son düzenleme:
merhaba topiğiniz hayırlı olsun uzun zamandır burlardayım görmemişim geziinrken gördüm.

hiç aklıma gelmezdi karadeniz yemeklerinin tarifinin verileceği.ellerine meğine sağlık canım ayrıca bende karadeniziiym onları görünce canım yoğurdun içine mısır ekmeği doğrayıp yemek istedi.:)

bende karadenizliyim cnm beğendin mi topiğimizi

canım bu laz böreği şerbetsizde oluyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…