julia ve melekleri

falennnimmm yardımm ett o hareket nasıl birşeymiş yahuuu...valla aldı başını gidiyorrr...

yürü gett lennnn

şişko halime bakın yaa 10 kilo aldımm duramıyorummm

bu şişko halinmi

Eki Görüntüle 899061 Eki Görüntüle 899062 Eki Görüntüle 899063

Herkeşlere merhaba :)

meraba conemmm

falennnimmm yardımm ett o hareket nasıl birşeymiş yahuuu...valla aldı başını gidiyorrr...

canım ayaktasın ya dizi izliyosun misal yemek karıştırıyorsun felan diyelim
iki kes yana eğiliyosun iki kez öbür yana günde 50 -100 150 diye çık ama çok
canın yanıcakkk bir müddet hamlıo ama varya ğparçalıo resmen

ivittt ne olacak böyleee
yürü gett lennnn

şişko halime bakın yaa 10 kilo aldımm duramıyorummm

Eki Görüntüle 899061 Eki Görüntüle 899062 Eki Görüntüle 899063

ilk baştaki gözlüksüz saçı n toplu çok yakışmış

ivittt ne olacak böyleee

ilk baştaki gözlüksüz saçı n toplu çok yakışmış

orada makyaj var kuzummm...birde lens var ama şu anda lens kullanmam yasak..gözümde göz kuruluğu başlattı

anaa çok kolaymışş yaparımm ben bunu iş yerinde falannnn gizli gizli yaparımmm hehee

orada makyaj var kuzummm...birde lens var ama şu anda lens kullanmam yasak..gözümde göz kuruluğu başlattı

anaa çok kolaymışş yaparımm ben bunu iş yerinde falannnn gizli gizli yaparımmm hehee

yokk toplu saç yakışıyor , aa hadi yaa geçmiş olsun canımm :13::13:

evet csnım aklına geldikçe yap ama baya eğilcen yana anlaın demi ??

kızlar albüm yaptım düğün albümü ekledimm dileyen bakabilirrrr

kız foto eklicem sana gör bakkk

tamam bacımm anladımm iyice eğilcemm hatta ben elimi yere dokunurumm öle yaparımm

ahahaahahahahah canım abartma eğilirsen canın yanar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…