julia ve melekleri

ayhh kızlarrr birazda mutluluğumu paylaşayım hep üzüntümü paylaşıyorum

ben benimkine sürpriz yapıp kargoyla hediye göndermiştim kaldığı ev çok soğuk ve çok üşüyor diye panduf almıştım bir de kapli kağıtlara notlar yazdım koydum kutuya yolladım

kargo gelmişş o kadar sevindi o kadar mutlu oldu ve şaşırdı kiiii hiç aklımda yoktu birden çok şaşırdım dedii notları okuyunca da çok sevinmiş duygulanmış

hemdeee o da üşüdüğü için kendine terlik gibi şeyler almayı düşünüyormuşş resmen hissetmişim ihtiyacı olduğunu

birde bu sürpizi haketmiyorum snei üzüyorum istemeden de olsa dedi çok duygulandııı :93::93::93::93:

ayağına da tam olmuş bir de parfümümü boca etmiştim giyemem kıyıpta sen kokuyor diyo

Son düzenleyen: Moderatör:

tü tü tüüü maşallahhh diyesimmm geldiiii

çok sevindim cnmmm

bnmkine hayatta panduf giydiremem ben yaaaa giymezzz

tü tü tüüü maşallahhh diyesimmm geldiiii

çok sevindim cnmmm

bnmkine hayatta panduf giydiremem ben yaaaa giymezzz
sağolun kızlarrrr

bende giyer mi giymez bilmeden aldımm ama ben aldığım için giyer tabiii

bu hediyeyi haketmiyorum seni üzüyorum demesi de en azından farkında üzdüğünün diye içimi rahatlattı öyle demesi
arada yazarım gene duramammm

yaz yaz

aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü

aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü

orası öyle ama sonra telefonda konuştuk çok üzgündü sesi titredi baya , bilerek değil elimde olmadan seni üzüyorum bu kadar bağlandıktan sonra sendne ayrı olmak bana çok koyuyo artık yanında olmak istiyorum falan dedi

oyyyyy oyyy ben kıyamam bu cifte kumrulara :)))
Allah hep mutlu etsin canım yaaaa

yorgunumm dostlarımm yorgunumm yorgunnnn

ben daha yorgunumm daha yorgunummmmm hopppp tirininininayyy

topik ağası yardımcısı seçiorum seni

bana güven julimm sen yokken burası benden sorulur

napıyosun kızzz [/B]

Tarlamı ekdimde geldim

hoşuna gidiyor bu psıkopatların ne olcak

siz hallettiyseniz sorunları sorun yok cnmm

oyyyyy oyyy ben kıyamam bu cifte kumrulara :)))
Allah hep mutlu etsin canım yaaaa

Tarlamı ekdimde geldim

aminn canım inşallahhh tek dieğim bu zaten

tarlanı mı aferin sana

bilmem artık hoşlarına mı gidiyo diye

bana güven julimm sen yokken burası benden sorulur

güvenmesem topik ağası yardımcısı seçermiyim heççç

he yaaa cnm hoşlarına gidio bol bol deniolar bizleri bir deee ağzımızdan cıkan her kelimeden deneniyoruz aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…