şimdilik evet
ayhhh ben haftasonu mont aldımmm dün şirketten mont verdiler böyle bir şans işte benimkide
şimdilik evet
ayhhh ben haftasonu mont aldımmm dün şirketten mont verdiler böyle bir şans işte benimkide
güvenmesem topik ağası yardımcısı seçermiyim heççç
he yaaa cnm hoşlarına gidio bol bol deniolar bizleri bir deee ağzımızdan cıkan her kelimeden deneniyoruz aslındaa
aminn canım inşallahhh tek dieğim bu zaten
tarlanı mı aferin sana
bilmem artık hoşlarına mı gidiyo diye
eeee ne güzel işteeee bende alcammmm pembişşşantonyo begenmiş bitane banaaa ama bana sormadan almak istememiş bi yanım delidir giymemm bilir çünkü sevmezsem eger
fallenimmmm bu arada yılbası hediyesi için yardım et bana ne alsammm özel güzel bişi olsun istiorum görünce mutlu olsun
söylemiştim demi benımkide akrep erkeği ahhhh ahhh yedi benı anam bitirdi
nesi güzel zaten mont aldım ben o kadar para verip
amaa annemın dogum gunu yaklaşıyorrr bu verdıklerı montu ona dogum gunu hedoyesı olarak vermeyı düşünmekteyim nasıl fikir ama
ahahaah işi biliyor seninki
güle güle giy canım fazla mal gözmu çıkarır
sen ona birde 1800 voltluk elektrikli battaniye yolla kaçak yapanında fişe takınca uçsun hahahah
Eylülcum cok sevindim hatasinin farkinda olmasina ve guzel bir sonuc elde etmene.insallahbhep guzel devam eder iliskiniz
eeee ne güzel işteeee bende alcammmm pembişşşantonyo begenmiş bitane banaaa ama bana sormadan almak istememiş bi yanım delidir giymemm bilir çünkü sevmezsem eger
fallenimmmm bu arada yılbası hediyesi için yardım et bana ne alsammm özel güzel bişi olsun istiorum görünce mutlu olsun
kuzucummm günaydın cnmmm
sağol canımmm aminn inşallahhh cümlemizin güzel olsunnnEylülcum cok sevindim hatasinin farkinda olmasina ve guzel bir sonuc elde etmene.insallahbhep guzel devam eder iliskiniz
alıştıııı kuzummm artıkk napsın giymezsem kızacakkk amaaa begendim gitttim gördüm kurban oldugum herifimm çok güzel bir mont begenmiş banaa
günaydın günaydın günaydın sizeeeee. Mutlu Çarşambalar
kuzucummm günaydın cnmmm
günaydın günaydın günaydın sizeeeee. Mutlu Çarşambalar
Gunaydin juliam
evet evet gül gibiyim mis gibiyimm mutluyum huzurluyum neşe doluyum. bu kadar dengesizim iştegünaydın lokumum daha iyimisin
gÜNAYDINNNN ballı lokmam nasılsınnn
günaydın makabicimmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?