çok güzeller cnmmm annenin ellerine sağlık
güzel demiiiiii bence de bencedee
dansöz izleriz artık napalımmmm soğukta hiç dışarısı çıkasım yok bu sene yaşlanıoz mu ne
en güzelii evvv kop kopp yasparsınıztv de programlarr bir gelsin biri gıtsin
aynen bence deee öyle yaparız büyük ihtimalle
aynennn cnmmm ama ben beni böyle sevi izliorummyehhuuuuuuu o ses türkiye zamanııııı
O ses turkiye izliyorum julim.cepten ara ara bakinca acik görünüyor forum.yilbasini dusumdum sinir geldi yin3.kesin kayinvalide cagirir bisimkide laf soyletmez hemen koşa kosa gider anacigina.arabasi muhabbeti okur her yil basinda tum sulale ile puffffgg
aynennn cnmmm ama ben beni böyle sevi izliorumm
offffffffffffffff yılbasında kayınvlide ile mi poffffff
2 senedir oyle geciyo4 maalesef bu 3.sene yeni yila gireceğimiz yine ayni sekil olur kesin....cok eğlenceli değil mi kizlar. Sinir bastiiiiiii bana
valla varya o kadar çok sey izlemek istiyorumki bugun ama o seste kalıyorum :)))) kayıp ta çok güzel onuda izlemek istiyoruuummm
2 senedir oyle geciyo4 maalesef bu 3.sene yeni yila gireceğimiz yine ayni sekil olur kesin....cok eğlenceli değil mi kizlar. Sinir bastiiiiiii bana
kızlar annemle karsılıklı kahve içip gelcemmm burda olun tmm mı
ohhh afiyet olsuunn bende annemi istiyoruuummm
Annen uzakta mi cnm
evetttt benim burda hiç kimsem yokki annem babam kardeşlerim hepsi sivasta
Ay cnm yaa zor mu cok bizde antonyo ile izmir yada ankaraya yerlesmeyi dusunuyoruz
alışmaya alışıyosun canım insanoğlu alışmadığı şey yok malum ama çok zor kuzu yaa istediğin zaman göremiyosun herşeyden uzaksın asyaya hasretler yeğenimin büyüdüğünü göremiyorumm hastalansalar haberim bile olmuyo üzülücem diyee sölemiyorlar offf ağlıycamm
(((((((((
Ah be cnm gurbet iste gurbet zordur eminimm allahtan internetler var simdi
Gecen gun diyorum antonyoyaa burdan alalim evi oda istemiyor pek bktimm bastn istiyordu aslindaa ama suan is icin aklinda baska seyler varmis burda yapamam onlari diyor istee kocam nereye ben oraya napalim
aynen öle balımm mutlu mesut olalımda allah sağlık versin ailemize seslerini duyoruz ya oda yetiyo napalımm gönül ister hep beraber olmayı ama yuvanı nerde kuruyosan onun götürdüğü yere gidiyosun
Aynen oyle cnm antonyom yanimda olsun bana bir sey olmaz
inşallah kuzuum allahım gönlüne göre versin hakkettiğin mugtlulugu yasatsın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?