julia ve melekleri

O ses turkiye izliyorum julim.cepten ara ara bakinca acik görünüyor forum.yilbasini dusumdum sinir geldi yin3.kesin kayinvalide cagirir bisimkide laf soyletmez hemen koşa kosa gider anacigina.arabasi muhabbeti okur her yil basinda tum sulale ile puffffgg

yehhuuuuuuu o ses türkiye zamanııııı
aynennn cnmmm ama ben beni böyle sevi izliorumm

offffffffffffffff yılbasında kayınvlide ile mi poffffff

2 senedir oyle geciyo4 maalesef bu 3.sene yeni yila gireceğimiz yine ayni sekil olur kesin....cok eğlenceli değil mi kizlar. Sinir bastiiiiiii bana

2 senedir oyle geciyo4 maalesef bu 3.sene yeni yila gireceğimiz yine ayni sekil olur kesin....cok eğlenceli değil mi kizlar. Sinir bastiiiiiii bana

ay cnm üzülme yaaaaaa
valla varya o kadar çok sey izlemek istiyorumki bugun ama o seste kalıyorum :)))) kayıp ta çok güzel onuda izlemek istiyoruuummm

eheheh aynen cnmm beni böle sev de çok güzel

kızlar annemle karsılıklı kahve içip gelcemmm burda olun tmm mı

Ay cnm yaa zor mu cok bizde antonyo ile izmir yada ankaraya yerlesmeyi dusunuyoruz

alışmaya alışıyosun canım insanoğlu alışmadığı şey yok malum ama çok zor kuzu yaa istediğin zaman göremiyosun herşeyden uzaksın asyaya hasretler yeğenimin büyüdüğünü göremiyorumm hastalansalar haberim bile olmuyo üzülücem diyee sölemiyorlar offf ağlıycamm
(((((((((

Ah be cnm gurbet iste gurbet zordur eminimm allahtan internetler var simdi

Gecen gun diyorum antonyoyaa burdan alalim evi oda istemiyor pek bktimm bastn istiyordu aslindaa ama suan is icin aklinda baska seyler varmis burda yapamam onlari diyor istee kocam nereye ben oraya napalim

aynen öle balımm mutlu mesut olalımda allah sağlık versin ailemize seslerini duyoruz ya oda yetiyo napalımm gönül ister hep beraber olmayı ama yuvanı nerde kuruyosan onun götürdüğü yere gidiyosun

aynen öle balımm mutlu mesut olalımda allah sağlık versin ailemize seslerini duyoruz ya oda yetiyo napalımm gönül ister hep beraber olmayı ama yuvanı nerde kuruyosan onun götürdüğü yere gidiyosun

Aynen oyle cnm antonyom yanimda olsun bana bir sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…