julia ve melekleri

cocuk demi eminim öyledir cnm yaaaa küçücük uzun kıvır kıvır saçlı bir kızım olsun

yaa benim kızım öle işte görsen bal gibi yani uzun değil saçları ama sarısın ve kıvır kıvır o zaman darısı senın başına ben şimdi erkek olsun istiyoruum ama kız çocugunun yerı farklı tabi :))

allah bagıslasın sana evladını cnmmm bende istiorum yaaaaaaa

rabbim bana da nasip etsin cnmmmm inşallah

allah bagıslasın sana evladını cnmmm bende istiorum yaaaaaaa

rabbim bana da nasip etsin cnmmmm inşallah

amiiinnn inşallah canımmmmmm tatlım ben kaçmak zorundayım kızımı uyutucam birazda yemek olayları sen hergün burda oluyomusun gene yazışalım daha sana sitemizi vercem :))))))))))))

selamm.julia cım kısa bi aradan sonra geldim gene .)) nasılsın bakalım?? sende bursada oturuyormussun smdı okudum .) bıde kız cocuk ıstıomussun cok seker

amiiinnn inşallah canımmmmmm tatlım ben kaçmak zorundayım kızımı uyutucam birazda yemek olayları sen hergün burda oluyomusun gene yazışalım daha sana sitemizi vercem :))))))))))))

tmm cnm genelde akşamları burdayım her zaman beklerim

selamm.julia cım kısa bi aradan sonra geldim gene .)) nasılsın bakalım?? sende bursada oturuyormussun smdı okudum .) bıde kız cocuk ıstıomussun cok seker

istiyorum ama daha evli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…