yaşasıın başardıımmm
yaşasıın başardıımmm
yaaa 5dk.bir atabilirsiniz yazıyor hemen cvp yazamıyorum bu ne yahuuu
arka arkaya msj atabilmen için pro olman lazım cnm yani bnm gibi nickin kırmızı olmalı
ahahahahhhhhhaahah benim daha epey yolum var desene :)))) poffffff napsakki acaba gerginliğini yok etseekkk
erkek arkadasım ararsa geçer
ayy kıyamam ara tabikide konu ne bilmyorum ama aramayıpta napcak kıss arıycak tabıı
işi var ama suan yolda aramaz kiii cnmmm
hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm
hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm
tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9
günaydın kızlar
bende istiyorum pro olmaktaaa bakalımmm çok fazla bir getirisi de yok ki yaaa yazı tipinden başkaa
görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm
Selamgörünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm
ilerleyen günlerde düşünüyorumm
ne falı buuu esmerim falcı mı kızzzz
Selam
kampanya derken , hangi kampanya bu ? Benim haberim yok ki ? :44:
Esmer muhtesem fal bakiyor cnm demedi deme
Hosgeldin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?