julia ve melekleri

hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm

tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9

tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9

tmm cnm görüşürüzzz gene :!6: burda olurum akşam

bende istiyorum pro olmaktaaa bakalımmm çok fazla bir getirisi de yok ki yaaa yazı tipinden başkaa

görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm

görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm

ilerleyen günlerde düşünüyorumm

ne falı buuu esmerim falcı mı kızzzz

Selam

kampanya derken , hangi kampanya bu ? Benim haberim yok ki ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…