julia ve melekleri

julia sen git yat uyu muhasebe yormuştur seni biz evmakinesi ile muhabbete devam ederiz
(konu sahibini postalayan ziyaretçi)

julia sen git yat uyu muhasebe yormuştur seni biz evmakinesi ile muhabbete devam ederiz
(konu sahibini postalayan ziyaretçi)

heeeee demek git heee

aahanda buraya çakıldım iştee bi yerede gitmiommm

limonum sana ne oldu cnmmm
bak antonyo kaza yaptı sağlıktan önemli hiç bişi yok be kuzumm :2::2:

bişi olmuyo işte sıkıntım ooo

geçmiş olsun okudum geçmşte bişey yoktu değil mi tabisi öyle sağlıkta azıcık heycan hareket istiyorum

dimi ama:) ben yurtdışındayım burada saat daha 10 yaa uyunmazkii bu saatte

ne oldu hayırdır:44:

aynen cnm yaa ben erkekn kalkıorum ya ondan uykum gelio sen bana bakma
bişi olmuyo işte sıkıntım ooo

geçmiş olsun okudum geçmşte bişey yoktu değil mi tabisi öyle sağlıkta azıcık heycan hareket istiyorum

aşk istiorum diosun yaniiiiii

yok çok şükür cnm arabada hasar var sadece

aynen çalışıyorum tatlımm 12de paydoss ama :) hepimiz alır götürürüz bu topiğii arkadaşım sen niye mutsuzsun kiiii

aynen çalışıyorum tatlımm 12de paydoss ama :) hepimiz alır götürürüz bu topiğii arkadaşım sen niye mutsuzsun kiiii

aynenn cnmmm bizde bu çene varkenn alırgötürürüz tabikiside

sen ne iş yapıosun tatlımm

hayatımdaki belirsizlikler gitsin istiyorum artık juli ya

şükür karşı tarafta bişi var mı canım

yok cnmmm zaten karsı taraf bnmkine çarptııı

ah o belirsizlikler offffffffffff

aşkta fazla ekşinlı limon uyma sen julia'ya

ehehe ekşın candır be güzelim diyorum :d ben limon bu arada tanışmıyoruz zannımca
yok cnmmm zaten karsı taraf bnmkine çarptııı

ah o belirsizlikler offffffffffff

ya biz ne ayrı gibiyizz ne sevgili gibi bi karar versem kafam rahatlayacak. o haftalardır kırgın vaziyette kopmuyorda ben de sıkıldım bu durumdan ama bitsin demekte yemiyo böyle kendi kendime takılıyorum

ahahahahah aynenn yaa Özel sektörde çalışıyorum Ar-Ge departmanındayım :)

Son düzenleme:

öyleside zor cnm yaa iyi dayanıosun sen ben olsam çökmüştümmm azrail gibi tepesineee sevgilimiyiz neyiz biz die duramam ben çatlarım fıtratıma ters

bunaltana kadar sorarım sora oda mecbur cvp verir

bana takıl hayatını yaşa kızammmmm
düşün peşime bakayımmm

peşine takılmak beni evliliğe toslatacaksa hemen başlayalım koşmaya julia

ehehe ekşın candır be güzelim diyorum :d ben limon bu arada tanışmıyoruz zannımca

evet yaa ben julia'yı tanıdığım için başka topikten gümbedenek daldım buraya. memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…