julia ve melekleri

peşine takılmak beni evliliğe toslatacaksa hemen başlayalım koşmaya julia

evet yaa ben julia'yı tanıdığım için başka topikten gümbedenek daldım buraya. memnun oldum

Kelin ilacı olsaa kendi basına sürer yawrucum
baska geyik topiğinde mi takılıodun ne işin var alemin topiğinde kır poponu otur burda

öyleside zor cnm yaa iyi dayanıosun sen ben olsam çökmüştümmm azrail gibi tepesineee sevgilimiyiz neyiz biz die duramam ben çatlarım fıtratıma ters

bunaltana kadar sorarım sora oda mecbur cvp verir

yakınımda olsa daha kolay olacak ama aramızda saatler var ya bunaltmak işe yaramaz uyuzudr katırıdr gıcıktır kendileri

ben ilk zamanalrda kavga falan edince fena oluyordum şimdi alıştım galiba ya da güveniyorum o ayrılmaz benden eheh sadece çok kırdım çoooookkkkkk bakalım gönlğ olacak mı olmazsa da keyfi bilir paşanın

sen mi kırdınnnnn

ohhh be hep onlar mı bizi kırcak birazda biz kıralım ne olcak

limon hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.

julia dua topiğindeyim la yok valla aldatmam seni başka geyik topikleriyle

sen mi kırdınnnnn

ohhh be hep onlar mı bizi kırcak birazda biz kıralım ne olcak

ya sinir oldum ağzıma geleni söyledim

normalde kaldıramazdı ama kaldırdı galiba

genelde ben kırıyorum o da beni kırıyor yoksa çocuk durduk yerde üzmedi beni doğru düzgün

limon hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.

julia dua topiğindeyim la yok valla aldatmam seni başka geyik topikleriyle

hee dua topiği ayrı baska geyüklerde görürsem seni yakarım
ya sinir oldum ağzıma geleni söyledim

normalde kaldıramazdı ama kaldırdı galiba

genelde ben kırıyorum o da beni kırıyor yoksa çocuk durduk yerde üzmedi beni doğru düzgün

o zamnnnn bişi diyemicem kuzum

sen bi arasan açmaz mı

tanışalım o zaman

25 yaşındayım
bekarım, en son sevgilim vardı bi eyrelerde şimdi nerelerde bilmiyorum

sen peki

daha bir ay olmadı 30 yaşıma girdim. yurt dışındayım şimdi. yıllarca özel sektörde çalıştım. yok anam bu işler benlik değil diyip hayalimdeki bölümü okumaya geldim. benimde bi yavuklum vardı. arkadaş arkadaş geçiniyoruz şimdi. yapamadık olmadı. bir iki ay öncesine kadar karalar bağladıydım şimdi deliliğe vurdum

o zamnnnn bişi diyemicem kuzum

sen bi arasan açmaz mı

konuşuyoruz canım da o soğuk takılıyo kendi çapında ama çok uzattı benimde sabrım taşıyoooo bakalım bakalım ne kadar uzatabilecek. tabi o uzattıkça daha da farklı konulardan tartıştık derken çocuk amacımı sordu kavga etmekten zevk aldığımı falan düşünüyo şu sıralar

bende az iyi davranayım diyorum

en güzeli yawrucum deliliğe vurmak ezik durmamak lazım kesinlikle hele hele onların karşısında

kız sende kaşınmaaa bırsakırsaaa GÖrürsünnnn

hayırlısı olsun diyorum nerde ne okuyorsun merak ettim

ooo burası da güzelmiş arada takılırız yaz kış farketmiyor ha yaz ha kış

nazlıcım yazın herkes gezio yaaa kimseler kalmıo kk da ondan kışlık topik
aman ya napim keyfi bilir bırakmazsan yani sanmam. bak ne siz ayrılısınız ne de biz bu kadar kavgaya başka ilişkiler katlanmazdı canım

bnm ayrılmya nietim yok zaten nikah masasına oturtcam onu yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…