julia ve melekleri

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba

ahhh bir biz kar göremedikkk

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm aramiza hosgeldin
bisküvi yedim sabah öğle yemeği vakti yaklaşıyorr

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm aramiza hosgeldin

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım

Hoşbuldum julia

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Ben calisiyorum cnm muhasebeciyim ama ben peynir zeytin domates salatalik olmazsa olmazim

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım

Hoşbuldum julia

Nasilsin cnmm yas kac bu arada

yeni üye oldum ve evde canım sıkılırken baktım hava cok soguk ve burada kış topiği acılmış sohbetinizde cok icten ve sıcak geldi bende sohbetinizde olmak istedim konyadan sevgiler:)

Konya kayseri istanbul bursa yurdumun insanlari hosgelmissiniz

Oy toplayan siyasetciler gibiii oldum be

evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Son düzenleme:
evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Buyuk ihtimalle bnm de sonum senin gibi olacsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…