YakMissin cigarayi dacnm istediii
Aranızda sorun yaratmayacaksa en güzeli , zaten aile şirketiymiş ne güzelCnm bnm ben zaten suan aile sirketimizde calisiyorum yonetici ve muhasebeci olarakcalisirim buyuk ihtimalle
selamlar Eylül , canın mı sıkkın ?Selamlarrr
İnşallah olur merak etme , zamanı gelince gelir size meleğiniz .çok tesekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur
evet bende öyle düşünürüm aslında hafif kıskançlık güzeldir , hoşuma gider benim de hafif olmak koşuluyla tabi .Kıskanc evet cnm ama dozu asmadigi surece hosuma da gidiyor o halleri
İnşallah olur merak etme , zamanı gelince gelir size meleğiniz .
evet bende öyle düşünürüm aslında hafif kıskançlık güzeldir , hoşuma gider benim de hafif olmak koşuluyla tabi .
Gerçi benim ki çok kıskanç değil zaten
Çevremde gördüğüm kadarıyla çoğunlukla kıskançlık hâli devam ediyor . Hazırlıklı olBelkidaha bekariz kiskancligi ondandir cnm
Çevremde gördüğüm kadarıyla çoğunlukla kıskançlık hâli devam ediyor . Hazırlıklı ol
Makabi ailerle aynı şehirdemisiniz ?
evet aynı sehirdeyiz benim ailemde eşimin ailesi ile yakınız:)
kara habercimisin kizim sen
kara habercimisin kizim sen
ilk iki sene kadar kıskançlık devma etti bizdede tek basına dışarı çıkmama bile izin vermezdi arkadaslarımın hiç biri ile görüşmeme izin vermiyordu . şimdilerde daha normal mesela zaman herseyin ilacıdır. zmanala hersey yoluna girer düzelir allahın izni ile
Oyyy oyyy icim rahatladiYok tatlım Allah mutlu etsin . Dedik ya hafif olursa güzel diye . Hazırlıklı ol babında
Kızlar şarjım bitmek üzere şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz
ilk iki sene kadar kıskançlık devma etti bizdede tek basına dışarı çıkmama bile izin vermezdi arkadaslarımın hiç biri ile görüşmeme izin vermiyordu . şimdilerde daha normal mesela zaman herseyin ilacıdır. zmanala hersey yoluna girer düzelir allahın izni ile
hiç kimse sorunsuz değildir sorunumuz hiç olmadı idyen insan yalan söylüyordur bence. düğün alışverisinde vs sıkıntılarımız olmuştu . vs vs derken ilk zmanalarda mesafeliydik ne kadar ben anne o kızım desede mesafe vardı ama suan sıkıntımız yok gelirler giderler. biz eşimle gideriz . allah yokluklarını göstermesin anne babalarımızın . arada eşim oldugu için onlarda degerli oluyorlar benim için.
Ay zor be oyle dee
Oyyy oyyy icim rahatladi
Tmm cnm gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?