julia ve melekleri

Cnm bnm ben zaten suan aile sirketimizde calisiyorum yonetici ve muhasebeci olarak calisirim buyuk ihtimalle
Aranızda sorun yaratmayacaksa en güzeli , zaten aile şirketiymiş ne güzel

selamlar Eylül , canın mı sıkkın ?

çok tesekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur
İnşallah olur merak etme , zamanı gelince gelir size meleğiniz .
Kıskanc evet cnm ama dozu asmadigi surece hosuma da gidiyor o halleri
evet bende öyle düşünürüm aslında hafif kıskançlık güzeldir , hoşuma gider benim de hafif olmak koşuluyla tabi .

Gerçi benim ki çok kıskanç değil zaten

Belkidaha bekariz kiskancligi ondandir cnm

Makabi ailerle aynı şehirdemisiniz ?

Son düzenleme:
kara habercimisin kizim sen

ilk iki sene kadar kıskançlık devma etti bizdede tek basına dışarı çıkmama bile izin vermezdi arkadaslarımın hiç biri ile görüşmeme izin vermiyordu . şimdilerde daha normal mesela zaman herseyin ilacıdır. zmanala hersey yoluna girer düzelir allahın izni ile

Kızlar şarjım bitmek üzere şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz

hiç kimse sorunsuz değildir sorunumuz hiç olmadı idyen insan yalan söylüyordur bence. düğün alışverisinde vs sıkıntılarımız olmuştu . vs vs derken ilk zmanalarda mesafeliydik ne kadar ben anne o kızım desede mesafe vardı ama suan sıkıntımız yok gelirler giderler. biz eşimle gideriz . allah yokluklarını göstermesin anne babalarımızın . arada eşim oldugu için onlarda degerli oluyorlar benim için.

Ay zor be oyle dee
Yok tatlım Allah mutlu etsin . Dedik ya hafif olursa güzel diye . Hazırlıklı ol babında
Oyyy oyyy icim rahatladi
Kızlar şarjım bitmek üzere şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz

Tmm cnm gorusuruz

Aşırı kıskançlık zor bence , sen yine şanslısın normale dönmeye başlamış eşin .
Allah mutluluğunuzu bozmasın .

Karı koca bir birine iyi , anlayışla oldu mu sorunlar olsa da çözülür . Yeter ki saygı sevgi , bitmesin , değerler yitirilmesin .
Ben kendi akrabalarımı nasıl seviyorsam , eşimde doğal olarak seviyor . Empati kurmak gerek. Diyorum ya bence orta da köyü niyet olmasın yeter ki .

Ay zor be oyle dee

Oyyy oyyy icim rahatladi

Tmm cnm gorusuruz

İçini ferah tut canım , Allah ın izniyle çok güzel günler bekliyor sizi .

Sırf yazmak işin teli şarja taktım açılsın diye bekledim

Keyifli muhabbetler size kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…