- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Benim mesajdaki iki cümle birbirine zıt olmuş tel sağ olsunEylul ile ben calisiyorum digerlerini bilmiorumm tatlim
İşin güzelmiş , çok yoğun olur tabi değil mi ? Ev de keyifliysen önemli olan o .evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim
Benim mesajdaki iki cümle birbirine zıt olmuş tel sağ olsunŞu an çalışmıyorum
İşin güzelmiş , çok yoğun olur tabi değil mi ? Ev de keyifliysen önemli olan o .
Çalışmanı istemiyor mu canım ?Buyuk ihtimalle bnm de sonum senin gibi olacsk
Çalışmanı istemiyor mu canım ?
evet yoğunluk koşturmaca beyin yorgunlugu coktu. sonrasındada düğün telaşı olunca cok bilemedim ama evlenipte bir anca evde bomboş olunca cok bunaldımBenim mesajdaki iki cümle birbirine zıt olmuş tel sağ olsunŞu an çalışmıyorum
İşin güzelmiş , çok yoğun olur tabi değil mi ? Ev de keyifliysen önemli olan o .
tavizler tavizleri doğuruyor ben kimseyi dinlemedim sadece eşimin istediğini yaptım hep ama inan bana insnaın kendi istedikleri çok önemliymiş. ilk çalışmanı istemicek sonrasında baska bir sürü istekler gelecek vs vs . senin için çok önemli olan konularda cok taviz vermemeni tavsiye ederimDirek bisi demiyor ama davranislarindan anliyorum ben cnmm
tavizler tavizleri doğuruyor ben kimseyi dinlemedim sadece eşimin istediğini yaptım hep ama inan bana insnaın kendi istedikleri çok önemliymiş. ilk çalışmanı istemicek sonrasında baska bir sürü istekler gelecek vs vs . senin için çok önemli olan konularda cok taviz vermemeni tavsiye ederim
anladım canım ,sen ne düşünüyorsun peki bırakılmısın işi ?Direk bisi demiyor ama davranislarindan anliyorum ben cnmm
evet yoğunluk koşturmaca beyin yorgunlugu coktu. sonrasındada düğün telaşı olunca cok bilemedim ama evlenipte bir anca evde bomboş olunca cok bunaldımacıkcası ne yapacagımı bilemedim eşimde biraz sıkıdır benim ark ortamım vs kalmadı eski günlerim yok. lakin evcil sever biriyim iki papaganım var onlarla ilğileniyorum vs vs derken bi sekilde kendime mesgalaler bulmaya calışıyorum .
erkek papaganım konusuyor dişiler konuşma özelliğine sahip değil sultan papaganları. iki tanede kanaryam var ötümdeler.2,5 yıllık evliyim . 5 aydır bebiş düşünüyoruz ama malesef tutmuyor nedenseanladım canım ,sen ne düşünüyorsun peki bırakılmısın işi ?
memnunmusun şu anki işinden , çalışma ortamından ?
Allah kolaylık versin . Arkadaş ortamına müdahale etmeseydi keşke , insanın arkadaşa ihtiyacı var çok iyi biliyorum.
Konuşuyormu papağanlar
Erken gerçi ama çocuk yok değil mi ?
anladım canım ,sen ne düşünüyorsun peki bırakılmısın işi ?
memnunmusun şu anki işinden , çalışma ortamından ?
Allah kolaylık versin . Arkadaş ortamına müdahale etmeseydi keşke , insanın arkadaşa ihtiyacı var çok iyi biliyorum.
Konuşuyormu papağanlar
Erken gerçi ama çocuk yok değil mi ?
erkek papaganım konusuyor dişiler konuşma özelliğine sahip değil sultan papaganları. iki tanede kanaryam var ötümdeler.2,5 yıllık evliyim . 5 aydır bebiş düşünüyoruz ama malesef tutmuyor nedensehastaneye gidip geliyoruz
hamilelik düşündüğüm ikinci ayda olmayınca dr gtmiştim hormon testi yaptı bişey yok dedi gönderdi olur daha dedi. iki hafta önce yeniden baska bir doktor gittim.hormontesti yaptı troid bezlerin az calışıyor dedi. ilk bunun düzelmesi lazım dedi ve hemen dahiliyeye gönderdi troid ilacı verdi. sonra eşimden bazı testler istedi sorun yok. dün rahim filmi çekildi hamd olsun rabbime tüplerde acık çıktı bir sorun yokmuş 5 günlük bir ilaç verdi onu kullanıp yeniden gidicekmişiz doktora kkontrole.Doktor bişey diyor mu ?
Olur hayırlısıyla sıkma canını , 5 ay erken daha yeter ki ciddi bir sorun olmasın . Gerçi tıp çok ilerledi bir çok şeye çare var artık . Kısmetinde varsa , gelecek inşallah.
Stres yapma lütfen herşey olacağına varıyor .hamilelik düşündüğüm ikinci ayda olmayınca dr gtmiştim hormon testi yaptı bişey yok dedi gönderdi olur daha dedi. iki hafta önce yeniden baska bir doktor gittim.hormontesti yaptı troid bezlerin az calışıyor dedi. ilk bunun düzelmesi lazım dedi ve hemen dahiliyeye gönderdi troid ilacı verdi. sonra eşimden bazı testler istedi sorun yok. dün rahim filmi çekildi hamd olsun rabbime tüplerde acık çıktı bir sorun yokmuş 5 günlük bir ilaç verdi onu kullanıp yeniden gidicekmişiz doktora kkontrole.
Ailenizin madem çalışman çok sorun olmasa gerek ama , enişte kıskanç galibaCnm bnm ben zaten suan aile sirketimizde calisiyorum yonetici ve muhasebeci olarakcalisirim buyuk ihtimalle
Aynen , ÂminRabbim isteyen herkesi biran once cocuk sahibi yapsin insallah allah arattirmasin
çok tesekkür ederim insallah dediğiniz gibi olurStres yapma lütfen herşey olacağına varıyor .
herkes söylüyordur gerçi , stres en büyük engel . Ciddi bir problemde yokmuş neyse ki , en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebeğiniz
Ailenizin madem çalışman çok sorun olmasa gerek ama , enişte kıskanç galiba
Aynen , Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?