- Emoji Skoru
- 1.085
- Puanlar
- 198
değiştirmem lazım :18: iyi ki söyledin canım ya belki de ben de bu yüzden kaşınıyorum
tıpta utanma olmaz![]()
Yaa yokk annecimmmm ben istemiyorumm :18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değiştirmem lazım :18: iyi ki söyledin canım ya belki de ben de bu yüzden kaşınıyorum
tıpta utanma olmaz![]()
tıpta utanma olmaz![]()
ilk banımı birazdan yiyeceğim heycanlıyım
Still demek çok garip ben sana lex diyeceğimmmm
Lex, şuan kahve yaptım içiyorum ..
Aklıma sen geldin..3 ün 1 pardon 3 ü 1 arada..
![]()
tahmin edebilir miyim piromani mi o sorun
bakıyorum hemen![]()
aman doktor öküzün tekiydi hiç girme oraya ağlattı beni salak
perso hap al bebisim erteleyici
aman doktor öküzün tekiydi hiç girme oraya ağlattı beni salak
perso hap al bebisim erteleyici
Çlışma konusunu iş olarak soruyorsun canım değil mi ?
Şöyle anlatayım ben liseden sonra bir şirkette 6 sene çalıştım.Fakat anladım ki özelde işler iyi değil.Yani insana verilen değer vs. Sonra okumaya karar verdim.
2 yıl bitirdim ve kps sınavına çalıştım.önlisanstan girdim 84 küsürlü bir puan aldım bu sınavdan ve maalesef atanamadım.Şimdi tekrar Kps ye hazırlanacağım.Özelden ağzım yandı devlete yöneldim oda alımları durdurdu nereye atsam elimi kurttum![]()
Kesinlikle canım kesinlik özel mi bir kere yandı dilim.
Kpss demen gibi çok sorun ya.Ne bileyim bu sene sınav çok zordu.800 bin kişi girdi önlisanstan ben 7 bindeyim.Ama devlet ilk memur alımlarında kısıyor 3 atama atlattım en azından 3ç atamada dedim olmadı alamadı.Ne bileyim ya ömrümden ömür yedi.Aslında umudum yok şevkimde yok ama boş durmak istemiyorum![]()
Okumadım herhalde :44:
Yada yarısına kadar gelip sıkılmışımdır muhtemelen kütüphanede her türden var çünkü konusu neydi onun![]()
Kıs limon naptın sen
Lex mm güzel
Stii diyorlar stil evet bi tuhaf oluyortakılın kafanıza göre ya bence sorun değil ismimi bile kullanabilirsiniz aslında hangisi kolayınıza geliyorsa
Afiyet olsun canım.Bende biraz once içtim ama 2 si 1 arada
Valla psikolojide terimi bilmiyorum.Şöyle bir şeydi kız kendini 6 farklı kız şeklinde görüyor yani filmdeki tüm karakterler aslında o kızmışbiraz karışık şey yaptım ama anlamışsındır sen
erotiktipratikte olmayınca teori üzürinden öğrendiyorum
![]()
Kıs limon naptın sen
Lex mm güzel
Stii diyorlar stil evet bi tuhaf oluyortakılın kafanıza göre ya bence sorun değil ismimi bile kullanabilirsiniz aslında hangisi kolayınıza geliyorsa
Valla psikolojide terimi bilmiyorum.Şöyle bir şeydi kız kendini 6 farklı kız şeklinde görüyor yani filmdeki tüm karakterler aslında o kızmışbiraz karışık şey yaptım ama anlamışsındır sen
Kıs limon naptın sen
Lex mm güzel
erotiktipratikte olmayınca teori üzürinden öğrendiyorum
![]()
A evet senin geçen bir mevzun vardu doktorunu değiştirmek istiyorum falan diyordun..
Ne yaptı ki doktor sana..
Şimdi herkes özet okuyor ben o gözden kaçan kısımlardan zevk alıyorum aslında kitap okumanın amacı artık bambaşkaa![]()
Ben aynaları izledimm
Şey 4. tür diye bir film var onu izleyinAma gece izleyin..
durma durma.. zama çabuk geçiyor. sonradan pişman olmamak için şimdi elinden ne geliyorsa yap![]()
Ya kocam bana tosbağa dedi![]()
3 tane kitaptan oluşan bir seri libidom havalardaydı düz duvara falan
aslında konu olarak basit ama değişik şeyler öğrendim
filmi de çekiliyor![]()