huu iyi fikir
ayrıldınız mı siz:26:
canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen
güldürdün benii
Onun gibi bişey xan çekişiyodu ipler koptu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huu iyi fikir
canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen
güldürdün benii
uf oldu icra memuruyla avukat gitmiş bugün eşimin iş yerine eşim birine kefil olmuştu onun borcunu ödemek zorunda şimdi canım sıkıldı daha doğrusu kocamınki sıkılıyo bana surat asıyo kaynım geldi gittiler ikisi ne bileyim insan karısından destek alır ya soğuk olacağına ben rezil oldum napıcam diyo rezaletle ne alakası var tek yaptığın saflık dedim kefil olarak. siz de ne güzel neşeli neşeli konuşuyodunuz bozdum
huu iyi fikir
güldürdün benii
Kefillik en nefre konu ya. Kocan kızgınsa içine kapanmıştır. Kişiliğini bilmiyorum ama erkekler genelde içlerindr yaşuyorlar. Belki de sana katşı da mahcup hissediyordur ondan davranışları böyledir
valla benimkii duysaa bu konuşmalarıı gözleri böölee fal taşı gibi açılır![]()
o nasıl söz just birlikte gülüyoruz birlikte dertleniyoruz burada.. sıkıcı bir durum. rezil olmakla ne alakası var canım yaa.. kefil olduğu kişiden haber var mı??
Aklım sende canım haberdar et beni.. habersiz bırakma hemen gel geçmiş olsunnn
Ona benden görünüyorlar stilim bende ne halin varsa gör dedim baya set bi konuşma oldu. O aramaz bende aramayacapım. İyim ama![]()
feci darlandım adam zordayız açığımız var diyip duruyo şimdi neremizden çıkartıcaz 3 milyar hep bi problem ya hep bari problem varsa yanımda dur dimi illa kıçını dönecek bana illa surat yapacak illa çektirecek
amacım bilgilenmek![]()
Sen hakli oldugun icin surat yapiyordur, sana fazla yansitmamak icinde kayninla halletmege ugrasiyordur!!
Fazla üstüne gitme, olan olmus, bosyere birbirinizi yipratmayin, beraber cözüm arayim :26:
Tecrübe konusuyor burda tatlimmm![]()
Limonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.
Ama bence arar o
3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız
Diyosunnn![]()
valla benimkii duysaa bu konuşmalarıı gözleri böölee fal taşı gibi açılır![]()
o nasıl söz just birlikte gülüyoruz birlikte dertleniyoruz burada.. sıkıcı bir durum. rezil olmakla ne alakası var canım yaa.. kefil olduğu kişiden haber var mı??
dilaycım izin verse yanaşmama ben hazırım ben çekerim kredi bişey yaparız illa ki hallolur para..
zaten beni darlandıran da o ya canım
Onun gibi bişey xan çekişiyodu ipler koptu
Sen hakli oldugun icin surat yapiyordur, sana fazla yansitmamak icinde kayninla halletmege ugrasiyordur!!
Fazla üstüne gitme, olan olmus, bosyere birbirinizi yipratmayin, beraber cözüm arayim :26:
Tecrübe konusuyor burda tatlimmm![]()
ondan mı dersin? parasız kaldığını da söylemez genelde utandırıyosun beni der :26:
kefil olduğu kişi dayısı zaten ! yüzsüz yüzsüz Allah versin demiş insan eşime !![]()
Limonum dedigi gibi mahcuptur sana karsi canim, hircinligida ondandir, hani onun hatasi o kendi halledecek, erkekler iste...
Huyu mu kimseyle mi konuşmaz dertlerini![]()
hayırlısı be canım.. aynı kaderi paylaşıyoruz desene
valla ben yazacaktım da alınırsın belki diye yazmadım
Canım benim eşin sana kızgın değil, içinde bulunduğu durum canını sıkmış. Ondan surat asıyor. Takma sen. En iyi desteği yine siz birbirinize verirsiniz.
hayırlısı be canım.. aynı kaderi paylaşıyoruz desene
valla ben yazacaktım da alınırsın belki diye yazmadım
Canım benim eşin sana kızgın değil, içinde bulunduğu durum canını sıkmış. Ondan surat asıyor. Takma sen. En iyi desteği yine siz birbirinize verirsiniz.
Benim ki hayatta inanmazbenim yazdığıma bak ben yazdım desem yinede inanmaz
İçizde ne yatıyor bilmiyorlar![]()
EvetLimonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.
Ama bence arar o
3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız
Diyosunnn![]()
Just abla esinle konussan olmaz midilaycım izin verse yanaşmama ben hazırım ben çekerim kredi bişey yaparız illa ki hallolur para..
Evet
Just abla esinle konussan olmaz mi
gerçekten hepsi böyle mi acaba siz benden tecrübelisiniz evlilikte bilirsiniz benim nasıl olmam lazım şu an ben sinirleniyonurum ben de ona surat asıp kızmaya başlıyorum :26:
evet ketum fazlasıyla
umarım düzelir de ben ona yaklaşıp o duvar gibi kaldıkça moralim bozuluyo ağlayasım geliyo
gerçekten hepsi böyle mi acaba siz benden tecrübelisiniz evlilikte bilirsiniz benim nasıl olmam lazım şu an ben sinirleniyonurum ben de ona surat asıp kızmaya başlıyorum :26:
evet ketum fazlasıyla
umarım düzelir de ben ona yaklaşıp o duvar gibi kaldıkça moralim bozuluyo ağlayasım geliyo
Alttan al abla..
Gülesim yoktu lemadamın konuşma yetisi olduğunu bilsem uyuz uyuz surat asıyo anca böyle yapınca iki tane çarpasım geliyo kendine gel diye
![]()