• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kesinlikle canım çok çirkefleştiler:31:
Benim daha once bi ban tecrübem var.Bir kere alınca daha da korkmuyorsun zaten :9:
Ama umarım almazsın canım.Ben o konunun başlarında biraz ti ye almıştım ondan gelebilir bana ban :9:

Zeynep kuzucuk senin ki nee :51:

O ban kokusu benden gelebilir :60: :60:

Dilaycığım sıçrar gibi geliyor bana ben mesela konuyu ti ye almıştım :1: Oradan beni banlayabilirler alaycı konuşmadan :9::9:

Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:
dur özelden yaziyim:27::27::27::27:kimseye söyleme şş:23::52::52:

juliiiiiiii naber tatlımm:16::16::16::16::16:

iyiyim cnm da dün akşam 5 te antonyo ben uyucam bu aksam arama beni diye aradı beni o saatten beri ses yok bende aramak istemiorum bi insan bu kadar nasıl sorumsuz olabilio şaşıyorumm :31:

Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:

O çok uzun iş canım annem çok beğenerek koymuş onun hatrına laf yapmıyorum :26:

iyiyim cnm da dün akşam 5 te antonyo ben uyucam bu aksam arama beni diye aradı beni o saatten beri ses yok bende aramak istemiorum bi insan bu kadar nasıl sorumsuz olabilio şaşıyorumm :31:

dün akşam 5 ten berimi mııııı bu saate kadar uyumuyordur heralde yaaa o kadar uyunur muu :31::31::31:

Allah seni bak şimdi hatırladım ben seni rüyamda gördüm hemde nasıl.
Sana facebook sormuştum yok demiştin ya kapattım neyse ben buradaki bir iki arkadaş bende ekli onlarda seni görüyorum.Böyle esmer bişeysin sen resmine bakıyorum bu kız bana yok dedi diyorum facebooku ama varmış felan sana kızıyorum :60: :60:

Selam culinda yüzün hiç gülmüyor :19::19:

gülmicekte galiba cnmm napimm bnm kaderimde böleymiş diyip küçük emrah moduna girim tam olsun :60:

yaa antonyo ddün akşam 5 te ben uyucam bu akşama arama dun hiç uyuyamadım dedi olur mu dedi olur dedim bende o konusmadan soraa bir daha aramadı da 21 saat olmus bu ne sorumsuzluk yaa bende aramıcam banane :31:

Hülya : Hayal, kuruntu demek.
Söylenişi çok güzel. Ama anlamı biraz sıkıntıda her yerde farklı anlamları var tatlım :26:

Aynen canım söylemesi iyi hoşta anlam sıkıntı bende de :)
26 yıldır alıştım artık napalım :31:

Çok haklısın canım :31: İsimlerden anne baba sorumlu :31: allah bağışlasın :nazar: isimleri ne ?

Yazdim canim özelden :1:

Hosgeldin Juliammmm :16:

İnşallah :1: En eğlendiğim zar konusu idrak yollarının yorum yaptığı konu :9::9:
3 günde o kadar zar konusu açıldı ki artık doyduk zar'a :27: Uzun bi süre idare eder bu konular bizi :27:

Ayyy bende cok egleniyorum kimi yorumlarda, sonra dayanamayip bende katiliyorum geyige, kurunun yan va yasken yanicam vallah :60:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kk ya sizleri yeni görüyorum nasılsınız

Selammmmm :3:
Kesinlikle canım çok çirkefleştiler:31:
Benim daha once bi ban tecrübem var.Bir kere alınca daha da korkmuyorsun zaten :9:
Ama umarım almazsın canım.Ben o konunun başlarında biraz ti ye almıştım ondan gelebilir bana ban :9:

Zeynep kuzucuk senin ki nee :51:

O ban kokusu benden gelebilir :60: :60:

Dilaycığım sıçrar gibi geliyor bana ben mesela konuyu ti ye almıştım :1: Oradan beni banlayabilirler alaycı konuşmadan :9::9:

Sicriycak gibi yaaaa hadi bakalim :18:

Banada banada banane banane :19:

dün akşam 5 ten berimi mııııı bu saate kadar uyumuyordur heralde yaaa o kadar uyunur muu :31::31::31:

ne uyuması cnm yaaa işe gitmiştir sabah oldu buı kadar uyunur mu hiç uyudum desede ben inanırmym o kadar salak değilimm :31::31:

bunun adı sorumsuzluk işteeeeeeeee :ssz::ssz: sora bana kızıolar neden sigara içiiosun die ben içmimde kim içsinnn :31:

Aynen canım söylemesi iyi hoşta anlam sıkıntı bende de :)
26 yıldır alıştım artık napalım :31:

Yani canım :6::6: İsim anlamlarının insan üzerinde etkisi olduğunu söylerler :26:

gülmicekte galiba cnmm napimm bnm kaderimde böleymiş diyip küçük emrah moduna girim tam olsun :60:

yaa antonyo ddün akşam 5 te ben uyucam bu akşama arama dun hiç uyuyamadım dedi olur mu dedi olur dedim bende o konusmadan soraa bir daha aramadı da 21 saat olmus bu ne sorumsuzluk yaa bende aramıcam banane :31:

Ah culya ah.Hep senden kaynaklanıyor hep senden yüz bulmuş :47::47:

Çok sinirleniyorum çok bazen bir kaşık suda boğasım geliyor.

Sakın ama sakın arama :20: ve aradığında da asla ve asla surat yapma trip atma normal konuş.Onun aramamasına üzüldüğünü sakın belli etme :20::20:

Yazdim canim özelden :1:

Hosgeldin Juliammmm :16:

Ayyy bende cok egleniyorum kimi yorumlarda, sonra dayanamayip bende katiliyorum geyige, kurunun yan va yasken yanicam vallah :60:

Selammmmm :3:

Sicriycak gibi yaaaa hadi bakalim :18:

Banada banada banane banane :19:

Tmm abla :9: :9: :9:

ne uyuması cnm yaaa işe gitmiştir sabah oldu buı kadar uyunur mu hiç uyudum desede ben inanırmym o kadar salak değilimm :31::31:

bunun adı sorumsuzluk işteeeeeeeee :ssz::ssz: sora bana kızıolar neden sigara içiiosun die ben içmimde kim içsinnn :31:

kıyamam kuzum yaaa bu antonyodan çektiğinde heeee :50::50::50::50:

selam cnm ilk kez görüyorum seni aramıza h.g :16:

:16:biz burda çok eglenioruz inşallah sende bizimle eğlenirsin :12:

Bugün katıldım aranıza. Akışta konunuzu hep görüyordum.
Hatta bi iki kere tam yazayım dedim sonra sohbetiniz çok koyuydu
bölmeyim diye yazmamıştım.
Kısmet bugüneymiş :16:

Hep beraber eğleniriz inşallah :29::29:

Ah culya ah.Hep senden kaynaklanıyor hep senden yüz bulmuş :47::47:

Çok sinirleniyorum çok bazen bir kaşık suda boğasım geliyor.

Sakın ama sakın arama :20: ve aradığında da asla ve asla surat yapma trip atma normal konuş.Onun aramamasına üzüldüğünü sakın belli etme :20::20:

öyle mi diosun ben gene şimdi arayıp kalaylamayı düşünüodum onu :31:

Back
X