julia ve melekleri

Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi

Just çok merak ettik seni yaa nasılsın canım iyi değilim demişsin ama :26:

Hayalet olup şu an sewdiceğimi takip etmek isterdimmm
Bi ara cihaz takıp takip etmek bile geldii aklıma :26:

Sen şimdi kimlere bakıyorsundur kimbilirr senii gidii seniii

Yok kiz masum masum buralarda dolaniyom iste
Sirin Hayaletim ben

Oooffffff iyice havalara sokuyosunuz siz beni, verin gazi verin gazi

Kızdırmasınlar seni gel yamacıma

Çocuklar senin, isim hakkı senin, hesap verecek olan sensin. Kimseyi ilgilendirmez. Boşver

Aynen canim, ama bi cocuga isim vermek gercekten cok zor, hele biz almanyada olunca dahada dikkat etmek zorundasin...
Mesela bn kizda Buse ismini cok severim ama burda koyamam cünkü Meme(gögüs) anlamina geliyor almancada, cok dalga gecerler yada söylerken almanca sekil söylenen isimler var kimi harflerden dolayi bu sefede hic hos gelmiyor kulaga

Onlara dikkat etmek lazım tabi

Şirin mi şirin, asabi mi asabii, çılgın mı çılgın, tombiş mi tombişş hayaletim benimm

tövbe yaa delinin zoruna bakk bırak arama yaa düşme üstüne bu kadar kuzum arama seni arayana kadar

ciddiii diorum bakkk ölümüm bariii heyeecanlı olur yaktım kızın basını der belkii

Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi
Dun gece msaj attim niden cevap vermedin.merak ettk.bi bakar insan telf.
Güzel olmayan kadın yoktur doğası gereği her kadının ayrı bir güzelliği vardır ben buna inanmıyorum. illaki 90-60-90 hokka bi burun taşmış dudaklar felan değildir güzellik

Ya yuz guzelligim yok benim

Şirin mi şirin, asabi mi asabii, çılgın mı çılgın, tombiş mi tombişş hayaletim benimm

Ne tombisi beeee
Kabul etmiyorum bunu

Vardı ya bi filmde oya aydoğan "ben dünyanın en gözel karısıyam"

Bi öyle gezmedigim kaldi
Onuda yaparsam adam beni timarhaneye sokar
Ordan selam cakarim size
Ozaman ne yazsam serbest, delidir ne yapsa yeridir hesabi

ciddiii diorum bakkk ölümüm bariii heyeecanlı olur yaktım kızın basını der belkii

saçmalamaaaaaaa kızıcam şimdi bakk erken doğururum görürsün :)))))))))))) birazda sen naz yap anacığıımmm yeterrr dee çek isyan bayrağınıı

Ne tombisi beeee
Kabul etmiyorum bunu

Bi öyle gezmedigim kaldi
Ordan selam cakarim size

Buradan alıyormuşsun gazı seninkine gidip;" kalk oğlum kalk karşında dünnnyyaaa güzeliii taşşş on numara beş yıldız bı kadın var önümde diz çök " adam durmur oluyormuş

bende 25 yasındayım çalışıorum cnm evlimisin ?

zengin ollunca alcam söz
Ahaaha sabırsızlıkla bekliyorummm
Cidden ne kadar fiyatı bilmiyom ben :26:

Ne tombisi beeee
Kabul etmiyorum bunu

Bi öyle gezmedigim kaldi
Ordan selam cakarim size
Nutella nasıl kanka, aranız iyi mi Nutella ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…