Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi
Hayalet olup şu an sewdiceğimi takip etmek isterdimmm
Bi ara cihaz takıp takip etmek bile geldii aklıma :26:
Sen şimdi kimlere bakıyorsundur kimbilirr senii gidii seniii
Teşekkür ederim şekerim senin kadar taş bi hatun olup akıllarda kalamasakta vardır bi yer edinmişliğimiz
Ya antonyoyu birazda sen bu hale getirdin culi verme dedim bu kadar yüz verme.Yapma az sürt şunun burnunu yok.Senin bu içindeki safılığı alıp uzayın boşluklarına fırlatasım var yeminlen var
Kızdırmasınlar seni gel yamacıma
Çocuklar senin, isim hakkı senin, hesap verecek olan sensin. Kimseyi ilgilendirmez. Boşver
Aynen canim, ama bi cocuga isim vermek gercekten cok zor, hele biz almanyada olunca dahada dikkat etmek zorundasin...
Mesela bn kizda Buse ismini cok severim ama burda koyamam cünkü Meme(gögüs) anlamina geliyor almancada, cok dalga gecerleryada söylerken almanca sekil söylenen isimler var kimi harflerden dolayi bu sefede hic hos gelmiyor kulaga
Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi
Yok kiz masum masum buralarda dolaniyom iste
Sirin Hayaletim ben
Oooffffff iyice havalara sokuyosunuz siz beni, verin gazi verin gazi
Aynen canim, ama bi cocuga isim vermek gercekten cok zor, hele biz almanyada olunca dahada dikkat etmek zorundasin...
Mesela bn kizda Buse ismini cok severim ama burda koyamam cünkü Meme(gögüs) anlamina geliyor almancada, cok dalga gecerleryada söylerken almanca sekil söylenen isimler var kimi harflerden dolayi bu sefede hic hos gelmiyor kulaga
tövbe yaa delinin zoruna bakk bırak arama yaa düşme üstüne bu kadar kuzum arama seni arayana kadar
Oooffffff iyice havalara sokuyosunuz siz beni, verin gazi verin gazi
Vardı ya bi filmde oya aydoğan"ben dünyanın en gözel karısıyam"
Dun gece msaj attim niden cevap vermedin.merak ettk.bi bakar insan telf.Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi
Güzel olmayan kadın yoktur doğası gereği her kadının ayrı bir güzelliği vardır ben buna inanmıyorum.illaki 90-60-90 hokka bi burun taşmış dudaklar felan değildir güzellik
Bundan eminim26 yaşındayım canım çalışıyorum sen?
İnsan der ki ben alırrım sana zahmet etmee ama nerdeee
Şirin mi şirin, asabi mi asabii, çılgın mı çılgın, tombiş mi tombişş hayaletim benimm
Vardı ya bi filmde oya aydoğan"ben dünyanın en gözel karısıyam"
Daha çıtırım ben 6 ay sonra 20 olucam
Dun gece msaj attim niden cevap vermedin.merak ettk.bi bakar insan telf.
Ya yuz guzelligim yok benim
ciddiii diorum bakkk ölümüm bariii heyeecanlı olur yaktım kızın basını der belkii
bende 25 yasındayım çalışıorum cnm evlimisin ?
zengin ollunca alcam söz
hiçte bilem sne bakmayı bilmiyorsundur
Ne tombisi beeee
Kabul etmiyorum bunu
Bi öyle gezmedigim kaldi
Onuda yaparsam adam beni timarhaneye sokar
Ordan selam cakarim size
Ozaman ne yazsam serbest, delidir ne yapsa yeridir hesabi
MaşallahBende tekrardan 20 yaşıma dönebilsem keşkee
Ahaaha sabırsızlıkla bekliyorummmbende 25 yasındayım çalışıorum cnm evlimisin ?
zengin ollunca alcam söz
Nutella nasıl kanka, aranız iyi mi Nutella ileeNe tombisi beeee
Kabul etmiyorum bunu
Bi öyle gezmedigim kaldi
Onuda yaparsam adam beni timarhaneye sokar
Ordan selam cakarim size
Ozaman ne yazsam serbest, delidir ne yapsa yeridir hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?