julia ve melekleri

Buarada çok hızlısınız kızlar başım döndü yetişemediğim gözden kaçan alıntılar varsa kusuruma bakmayın

Yemek yiyip geliyorum hemen

saçmalamaaaaaaa kızıcam şimdi bakk erken doğururum görürsün :)))))))))))) birazda sen naz yap anacığıımmm yeterrr dee çek isyan bayrağınıı

Oyy hamile varmis aramizda
Allah kucagina almayi nasip etsin, erken degil ama zamaninda

İzmitte yağmur, rüzgar hava berbat Ama tam kahve içme havası valla Var mı kahve isteyen ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan alıyormuşsun gazı seninkine gidip;" kalk oğlum kalk karşında dünnnyyaaa güzeliii taşşş on numara beş yıldız bı kadın var önümde diz çök " adam durmur oluyormuş

Bu konuda degil ama baska konularda gaza gelip ona sardigim oluyor
Biraz az gir su Kk ya diyor ozaman

Ahaaha sabırsızlıkla bekliyorummm
Cidden ne kadar fiyatı bilmiyom ben :26:

Nutella nasıl kanka, aranız iyi mi Nutella ilee

O benim vazgecilmezim yaaaa napayimmmmm

Keşke canım :18: Ama her yaşın bir güzelliği var

Ben bu dünyanın en güzel karısıyam

Niko senin güzel olduğunu biliyorum zaten

Buarada çok hızlısınız kızlar başım döndü yetişemediğim gözden kaçan alıntılar varsa kusuruma bakmayın

Yemek yiyip geliyorum hemen

Ribonsum alışman lazım canım bu yine normal hali makara bağladığımızda 2 katı ilerliyor

Afiyet olsunncanım

İzmitte yağmur, rüzgar hava berbat Ama tam kahve içme havası valla Var mı kahve isteyen ?

Oo burada da hava kapalı yağmur yok ama kahve alırım ben

icime doguyo sen tas gibi hatunsn
ü

Buranın tek taşı var oda Dilay kimse eline su dökemez

Çakıl taşı dersen o olurum ahahaha

Al benden de o kadar millet sevgilisi ile derdini paylaşıyor aa diyorum ben bunu hiç fark etmemişim çemkir dur

Kk zararlı ya

Yeter gazlama beni daha, nefes alamiyorum artik
Ben genelde aldatma konularinda sariyorum adam kafayi yiyor vallah

Al bi kaşık şimdi mutfaktan, kaşıkla bakim hadii görevin bu seninn kankaaa

Bağlayamadık tatlıya falan
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye

Son düzenleme:
Yeter gazlama beni daha, nefes alamiyorum artik
Ben genelde aldatma konularinda sariyorum adam kafayi yiyor vallah

Dur allahını seversen ne dedim daha

Napıyorsun ki dedektiflik mi özellikle pc geçmişi işte facebook haraketler dökümü ile ilgili konularda çok ilginç şeyler öğrendim.Mesela hareketler dökümünden bi haberdim burada öğrendim.Baktım temiz (ya da temizlenmiş) ama o konudan sonra çok ayrılan oldu
Millet hurra haraketlerdökümüne bakmış bi ara çok konu açılmıştı sevgilim şu kızı niye aratmış,sevgilim eski manitayı aratmış,eşim eski nişnlısını aratmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…