Bu konuda sana saldıramayınca eskileri açmıştır canım:26:içinden gelerek söylediğine inanmıyorum.Nereden çıkaracağını bilememiş hırsını.
Haksız tabiki ama erkek milleti işte darlanınca haklı haksız bilmez saldırır
farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.Ben yürüsün diye her şeyi yapmaya hazırım dedim bi hatam varsa düzeltirim
olur da beni bu derece köşeye sıkıştırması suçluluktan öldüm benim hassas noktam köşeye sıkıştırıldı mı çıldırıyorum insan durup da 1 ay önceki şaraba yok 3 ay önce gözlemenden bi parça vermedine takar mı resmen kavga için yer arıyo işte...
sağol nikocum...
umarım sinirle söylemiştir gerçekte de böyle düşünüyosa hakkımda kaldıramam ki ben yoksa niye ailemi karşıma alıyım sevmediğim adam için o kadar ayak diredim
mesaj atıyım durOrası neresi
Yok kiz klasik KK Kocalarimdan degil esim cok sükür
farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.
o seni kaybetmeyi göze alamaz,kendini topla..
mesaj atıyım dur
bitmez ondan bitmez ama sende bitebilirevet 3 haftadır hiç yok hem de üzülüyorum ne zaman toparlıcaz ... hep böyle giderse aramızdaki aşk bitecek diye korkuyorum :18:
kimliğim çıkmasınHey allahım şehri bile özelden
Göğüslerim şişti davul gibi oldu şu ann
diyosun kocişe laf yok
Allah bozmasın canım benim
cidden öyleler stilcim yani bu sevmiyorsun vsleri inanarak söylememiş midir diyorsun çünkü masumum ama hüküm giydim kendimi ispatlayamıyorum açıp da kalbimi diyemiyorum ki bak cidden seviyorum diye
Hamilemisin kiz sen
Yok vallah, hakkini yiyemem
Amin canim darisi basiniza
Hamilemisin kiz sen
Yok vallah, hakkini yiyemem
Amin canim darisi basiniza
Bağlayamadık tatlıya falan
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye
18 ay evli kaldım. 2 ay önce boşandık canım bende yeni düzenime alışmaya çalışıyorum.
bitmez ondan bitmez ama sende bitebilir
kimliğim çıkmasın
İnanarak söylememiştir canım.Hırs işte seni nasıl köşeye sıkıştıracağını iyi biliyor sanırım o cümleleri cımbızla çekip sana sunuyor.Biliyor ki just buna üzülecek.Bu günler geçtiğinde oda üzülecek yaptıklarına.
Sana çok iş düşüyor.Alttan alacaksın bunalmış darlanmış besbelli yoksa niye senin üstüne gelsin bu kadar.Ne derse desin şimdilik alttan al tamam şarabı içmeyecektim afedersin de.içinden gelmesede söyle bunu.
Çünkü karşı taraf zor zamanında.Geçince bi ara hırsını çıkarırsın tatlı tatlı
kızıcam şimdi ama hee ne ayrılmasııııı dur bakalım hemen ah biz kadınların çilesi işteeee sorumsuz oluo bu erkekler yas farkı var mı cnm esinle aranızda
hakkında hayırlısı olsun cnm daha çok gencsin
Amin canım amin kocanın k sini göremedik henüz ama
Umarımgeç olmasının sebebi güzel olmasındandır
Göğüsler şişince hamile mi kalnıyo nasıll yanii
Hem ben tek başıma nasıl hamile kalıcamm..
genç,güzel ayaklarının üstün de duran harika bir kadınsın.gencim diye mi =) ...
ama çok ayıp yaptığı zaten psikolojisi çok sağlam bi insan değilim saçımı başımı yoldum :26:
sen öyle mi yapıyorsun =)
ah ahKimliğim çıkmasın dersen anlamak zor değil
genç,güzel ayaklarının üstün de duran harika bir kadınsın.
o seni kaybeder sen değil..
ah ahnapalım emek parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?