julia ve melekleri

cidden öyleler stilcim yani bu sevmiyorsun vsleri inanarak söylememiş midir diyorsun çünkü masumum ama hüküm giydim kendimi ispatlayamıyorum açıp da kalbimi diyemiyorum ki bak cidden seviyorum diye

farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.
o seni kaybetmeyi göze alamaz,kendini topla..
mesaj atıyım dur

farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.
o seni kaybetmeyi göze alamaz,kendini topla..

mesaj atıyım dur

evet 3 haftadır hiç yok hem de üzülüyorum ne zaman toparlıcaz ... hep böyle giderse aramızdaki aşk bitecek diye korkuyorum :18:

cidden öyleler stilcim yani bu sevmiyorsun vsleri inanarak söylememiş midir diyorsun çünkü masumum ama hüküm giydim kendimi ispatlayamıyorum açıp da kalbimi diyemiyorum ki bak cidden seviyorum diye

İnanarak söylememiştir canım.Hırs işte seni nasıl köşeye sıkıştıracağını iyi biliyor sanırım o cümleleri cımbızla çekip sana sunuyor.Biliyor ki just buna üzülecek.Bu günler geçtiğinde oda üzülecek yaptıklarına.

Sana çok iş düşüyor.Alttan alacaksın bunalmış darlanmış besbelli yoksa niye senin üstüne gelsin bu kadar.Ne derse desin şimdilik alttan al tamam şarabı içmeyecektim afedersin de.içinden gelmesede söyle bunu.

Çünkü karşı taraf zor zamanında.Geçince bi ara hırsını çıkarırsın tatlı tatlı

Hamilemisin kiz sen

Yok vallah, hakkini yiyemem
Amin canim darisi basiniza

Göğüsler şişince hamile mi kalnıyo nasıll yanii

Hem ben tek başıma nasıl hamile kalıcamm..

[/QUOTE]

kızıcam şimdi ama hee ne ayrılmasııııı dur bakalım hemen ah biz kadınların çilesi işteeee sorumsuz oluo bu erkekler yas farkı var mı cnm esinle aranızda
18 ay evli kaldım. 2 ay önce boşandık canım bende yeni düzenime alışmaya çalışıyorum.

hakkında hayırlısı olsun cnm daha çok gencsin

bitmez ondan bitmez ama sende bitebilir

kimliğim çıkmasın

gencim diye mi =) ...

ama çok ayıp yaptığı zaten psikolojisi çok sağlam bi insan değilim saçımı başımı yoldum :26:

sen öyle mi yapıyorsun =)

var ben 23 o 38 :26:

Son düzenleme:
düşün düşün kafayı yicem stil just kızlar bitireyim mi arayıp antonyo ile herseyiii çok fazla daraldımmm bunaldımmm

Amin canım amin kocanın k sini göremedik henüz ama

Umarımgeç olmasının sebebi güzel olmasındandır

Gec olsun güc olmasin
Yanliz aciyorum sizinkilere, bu kadar beklemenin acisini fena cikartacaksiniz, felekleri sasacak

Göğüsler şişince hamile mi kalnıyo nasıll yanii

Hem ben tek başıma nasıl hamile kalıcamm..

Kizim gecikme var, gögüsler patliyor, bilmem artik, devir degisti , düsünmekten bile kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…