julia ve melekleri

Seni alan yasadi
Seninki bilse yildirim nikahi kiyar vallah

Canım benimkine kalsa yarın nikah kıyıyor. Sorun aslında bizim evlenmek istememizde değil.Şartlarımızda.

Ben ayaklarımızın üstüne basalım diye çırpınıyorum.Anne baba parasıyla asla bir şey yapmam.

Yırtınıyorum kaç senedir okulumu bitireyim atanayım ama işler o kadar karıştı ki Türkiye'de.Olacak olan hiç bir şey olmuyor.

Şartlar gittikçe kötüleşiyor.Öyle gözü kara evlilik yapacak bir insan değilim.Şartlar diyorum bekliyorum.

Bu gidişle çoook beklerim ben

yok benim en fazla 10 dk :)

Ani çıkışlarım çok benimde :18::18: ama önce sabrederim uyarırım hala aynıysa günah benden gider. Hele bi de regl dönemindeysem darmaduman ederim

Düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayım gülesim yoktu he :)))

Ani çıkışlarım çok benimde :18::18: ama önce sabrederim uyarırım hala aynıysa günah benden gider. Hele bi de regl dönemindeysem darmaduman ederim

reglse adamın kurtuluşu yok zaten canımmm

niçin kavga etmiştiniz abla:26::26::26:

kavga etmedk ablacım dün 5 te aradı beniiii akşam ben yatcam arama olur mu uykum bölünmesin dedii bende tmm dedim dün 5 ten beri 1 kez bile aramadı ablacım bunun adı sorumsuzluk işte

kırmam mı annemin kaç takımı gitti

Ama çok rahatlatıyor valla tavsiye ederim

Kızım düşünmeyi bırkır mısın

Aramasın hiçte aramasın culya onsuzda mutlu

mutlumuyum sence mutlu olabilirim demiiii

kavga etmedk ablacım dün 5 te aradı beniiii akşam ben yatcam arama olur mu uykum bölünmesin dedii bende tmm dedim dün 5 ten beri 1 kez bile aramadı ablacım bunun adı sorumsuzluk işte
hm:26::26:boşver bi iki saate arar özür diler:26:

kırmam mı annemin kaç takımı gitti

Ama çok rahatlatıyor valla tavsiye ederim

Kızım düşünmeyi bırkır mısın

Aramasın hiçte aramasın culya onsuzda mutlu

ben de kırdım ki zaten =) bardak çanak ne varsa kırdık biz

umarım barışırız tabak çanak fırlatmayı bileözledim

niye aramıyo ya bu kadar saattir aklına düşürmek gibi olmasın da ne iş :26:

[video=youtube;i_4vRDyUgwo]http://www.youtube.com/watch?v=i_4vRDyUgwo[/video]

:18::18::18:

Bu aralar herkes heriflerinden şikayetçi :18::18:

mutlumuyum sence mutlu olabilirim demiiii

Bu yaşa kadar onunla gelemdin.Evet istesen olursun.Senin kendine özel bir hayatın var orada da mutlusun.Arasa daha da mutlu olursun ama aramazsa da karaları bağlamazsın

Barışırsınız kuzuumm ne ki bunlar gelip geçici eften püften kavgalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…