- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
Bence var ama oradan yazamıyosun..
Pc başında olsaydın takır takır döşemiştin şimdi buraya..
yeme beni ! Yerim seni..![]()
Aynenn oylee
Benim sevgilimin yaptiklari disinda bi derdim yok ki zatenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var ama oradan yazamıyosun..
Pc başında olsaydın takır takır döşemiştin şimdi buraya..
yeme beni ! Yerim seni..![]()
Sen geceleri buralarda kimse yokken yoğun şekilde bdv de takılıyorsun..
Ondan oluyor bunlar..
Görmüyorum sanma,gece 5 e kadar ayakta oluyorum ..
Yoksa bunları düşünmezsin..
Aynenn oylee
Benim sevgilimin yaptiklari disinda bi derdim yok ki zatenn![]()
o da ben de orda yaşamak istemiyoruz zaten eşim de izmirli ben de izmirde çalışıyorum canım
ay hayatta orda yaşamam![]()
çok acıdım sana bi +rep vericem![]()
Aynenn oylee
Benim sevgilimin yaptiklari disinda bi derdim yok ki zatenn![]()
onun da etkisi var tabi napıyım orda herkes karısını kocasını aldatıyo
evlilik kurumuna olan inancım sarsılıyo
ben de seni görüyorum da niye yazmıyon madem zibibibp![]()
haaaa şu just'ın da kafasına vurun arada bi yaaaa,,, cozutmuşkızzzz taaaaa il zamanlarda seni şimdi ki kadar sevmiş mi başkasına bakmış mı..... yavrum kafan mı güzel senin yaw
Ne işle uğraşıyorsun,sen de mi öğretmesin ..
Valla ne bileyim , benim evlendiğim adam başka bir ile tayini çıkacak. Ne kadar kötü bir yer olursa olsun beni bulunduğum şehre bağlayan birşey yoksa (iş gibi) ,kesinlikle giderim..
Eğer özel sektör gibi bir işte çalışıyor isem yine giderim , ayrı kalmaktansa gider onunla birlikte geçici bir sürede olsa orada onunla yaşarım..
Bu sıkıntıları bu düşüncelerin vermiş olduğu baş ağrısını çekmektense , böyle yaparım..
Ama sen artık bunları düşünme..
Aa tübee ben zaten meyve verioyorum visne mi cilek mi![]()
just'ı biliyom aranızda bi, ama bikaç gündür de gelip gelip okuyom, gülüyom.... allah dahepinizi güldürsün ne diyimmmm :)))) süpersiniz hatunlarrrr![]()
just'ı biliyom aranızda bi, ama bikaç gündür de gelip gelip okuyom, gülüyom.... allah dahepinizi güldürsün ne diyimmmm :)))) süpersiniz hatunlarrrr![]()
haaaa şu just'ın da kafasına vurun arada bi yaaaa,,, cozutmuşkızzzz taaaaa il zamanlarda seni şimdi ki kadar sevmiş mi başkasına bakmış mı..... yavrum kafan mı güzel senin yaw
Çünkü ben bazen bdv de konu okurken bayılacak gibi oluyorum..
Gece genelde oyun oynuyorum ben , ondan pek yazmıyorum ..
Ama bundan sonra seni geceleri boş bırakmayacağım, nereye yazarsan arkandayım ona göre..
Yoksa kafayı sıyırıyorsun![]()
yapamam ki orda idame ettiremem hem kpssye hazırlanmam lazım yüksek lisans da istiyorum benim mezun olduğum yer de izmirde :26: elimden geldiği her boşlukta yanındayım zaten o da öyle ama imkanlı olsa zaten bırakmam jagcım bi dönem işi bıraktım olmadı gelecek sene kısmetse İzmirde bi yer açmamız için para lazım
benim eşim okulda rehber öğretmen kendi yerini açtı orda ben de psikoloğum![]()
![]()
![]()
napiyim takacak malzeme lazım bana
boşta kalmaya gelemiyorum
takipli terapi diyosun
ne oynuyosun![]()
kız ben görücü usulü evlendim ya, kocamla tanıştığım sırada başka biriyle bi kaç haftadır görüşüyodum... hatta açıkcası mantık olarak diğeri işte şiir falan yazan, romantik filan bi adamdı, mantıken herşey uygundu, kocamla da tam zıttık... 2 hafta kadar her ikisiyle de görüştüm.... umarım bunları kocam okumazsonum bdv olabilir
![]()
acıkan var mı![]()