önce bırak öyle gebe kal zaten... yani 2 yıl yok sigara tatlım.... ama ben zaten ömrü billah çok içmedim, en çok üni döneminde günde 1 paket 1 yıl.... sonra hep ya yarım paket yada 4-5 taneydi, o yüzden sıkıntı olmadı üniversitedaş
bende 22 martta 33 olcam tatlım, ama ruhum genç, bana abla muamelesi yapmainş kazanırsın dinimiz amin
tişkür ederim abla bi sen seviyon yoksa kimse sevmiyo duy cast abla duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hiç ultrasonla bakmadılar mı sana :26: bekarken su içiyon içiyon keseyi dolduruyon anca öyle bakıyolar :26: alttan bakamadıkları için
oyyy ablacımmm bn yazıorum bak sanaa
astım falan olmasın cnmmm bi bakın doktora yaaa
iyiyim yawrum sen nasılsın
daha uzandıklarını falan söylemedim.... tam dizime yatırıp totişine vurulmalıksın tatlımcımmm, o smile olmadığından kafana vurcaz mecbuuurrrr
insan arada msjlarımı begenir beee senin 2 kartın olmus bak
sü ne lensüüüüü
Ay konunun ortasına şapıyorum ama
Ay ben ne çektim ondan yaaa ben keseyi şiririm içerim suyu allahım sıra bana gelmez tam gircem hamilelere öncelik verirler ben dayanamam tuvalete giderim kız peşimden gelir dur yapma diye ahaha
Korkulu rüyam oldu artıktutamıyorum ben şeyimi ya
bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadımAy konunun ortasına şapıyorum ama
Ay ben ne çektim ondan yaaa ben keseyi şiririm içerim suyu allahım sıra bana gelmez tam gircem hamilelere öncelik verirler ben dayanamam tuvalete giderim kız peşimden gelir dur yapma diye ahaha
Korkulu rüyam oldu artıktutamıyorum ben şeyimi ya
Yook ben hiç gitmedm ki kadın doğumcuya
Bende iyiyim ne var ne yok
daha uzandıklarını falan söylemedim.... tam dizime yatırıp totişine vurulmalıksın tatlımcımmm, o smile olmadığından kafana vurcaz mecbuuurrrr
abla demiyim mi yani utanırım ama büyüksün sen
Bende iyiyim ne var ne yok
ahahah benden sana bir +1
ahahah benden sana bir +1
sü ne len:118:
bekret tavan diyosun
napıyım belki bana acır diye düşündüm öyle dikkatini çekmeye çalışıyorum adamınhisteriğim biraz
Sü perisi işteoYlama ne oldi :118::119::117:
maya abla diyim o zamanne istiyosan onu de bacım fark etmez.... 4 yaşımdan beri biri bana teyze diyoabla nedirki.... 13 yaşımdan beri de hala diyen varrrr... oooohhhhooooooo
ne olsun cnm yaa ben varım çayım var
thank you şekerimmarada reple
şimdi muhtemelen en sinir olduğun şeyi yapıyım mıııııı
size okulda ne öğrettiler kızım ya, düzelt şu psikolojini....
sizde bana verinilk şart siz kırcaksınız kendinizi feda etceksiniz dediler
peri bana niye vermiyon rep
pazar günü bitiyo rakip mi olucaktık eylüll biz senle rakip mi
maya abla diyim o zaman
tmam sizde beni görün arada
sizde bana verin
bekret tavan diyosun
napıyım belki bana acır diye düşündüm öyle dikkatini çekmeye çalışıyorum adamınhisteriğim biraz
ne olsun cnm yaa ben varım çayım var
thank you şekerimmarada reple
tweety abla kazanıcak gibiAhaha bu da mi gelecekti basimiza
Kim kazanicakkk
benden başkasına vermeartık hep sana vericem
oh tam 99 puandaydım 100 oldum iki kutum var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?