konu açıyım mı ama aylık ban yerim
kızlar uyuyodum bi kalktım üstümde hafiflik odanın kapısı açık gözlerimi faltaşı gibi açtım ve fark ettim benim bekret eline valizi almış kaçıyo...
müge anlıya başvurucam nasıl bulabilirm
havamda değilim
tamam o zamanara ara ağzına gleni say sen okuzcanın ulan öküz de ben seni özledim böyle oalcak gibi değil yoksa
kız tesyze ananın yarısıdr.Buradan olayı bağlıcam duryani ben yarın kokuyorsam senin hiç korkmaman lazım evet
acı gerçekler daha senin kapını çalmamış anlaşılan
altıma yaptım gülmekten
iki iki dörd eder bırah yahamı bırah anan beni deliedeeeeer
gitme o zaman,biraz kafanızı toplayınkızlar erkek arkadaşımla aram kötü bitti gibi bişey ya da bitti karışık bilmiyorum. biz farklı şehirlerdeyiz uzun zamandır görüşmüyoruz, normalde bu hafta onun yanına gidecektim ama çıkmazda olduğumuz için gitmiyorum o da zaten gel falan demedi,
şimdi bir çılgınlık yapıp gitsem mi?
not: aramız kötüyken görüşmek istemez
not2: bu sürpriz bizi daha kötüye götürür onu tanıdığım kadarıyla
Gelmesn evettGelmesin aman gelmesin.Ayacıkları yorulur.
Eve atmak istesen atamıcandane kötü oldu
ahahaha havan olayım yawrum
bekret
hiç acımam fururum
bakışlarıyla bekret yakan adamışın gibi çiuv çiuvv
hiç acımam fururum
Hangi gercekler onlarrr de bakuyim banaa
aradım ben ya dayanamadım. meşgule aldıçok üzüldüm sonra yazdı yoldaymış beyimiz.
hiç acımam fururum
iyiyim tatlım sen dizimi izledim geldim
kızlar erkek arkadaşımla aram kötü bitti gibi bişey ya da bitti karışık bilmiyorum. biz farklı şehirlerdeyiz uzun zamandır görüşmüyoruz, normalde bu hafta onun yanına gidecektim ama çıkmazda olduğumuz için gitmiyorum o da zaten gel falan demedi,
nası ama
gitme o zaman,biraz kafanızı toplayın
ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsinsenden umudum var 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna
ayucuklu seksi şukela hatun
vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:
belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felanahahah noolcaz biz yaa
kızlar erkek arkadaşımla aram kötü bitti gibi bişey ya da bitti karışık bilmiyorum. biz farklı şehirlerdeyiz uzun zamandır görüşmüyoruz, normalde bu hafta onun yanına gidecektim ama çıkmazda olduğumuz için gitmiyorum o da zaten gel falan demedi,
ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsinsenden umudum var 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna
ayucuklu seksi şukela hatun
vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:
belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felanahahah noolcaz biz yaa
Canım aramız kötüyken görüşmek istemez yazmışsın gidersen daha da kötü olmasın :26:
Kızlaarr aranızda avon kullanan var mı??
Şu nasıldır merak ediyorum
https://www.google.ba/search?q=avon...avon-lansirao-moroccan-argan-oil.html;419;600
oww aslında bende senden hoşlaşıyodum
altıma yaptım gülmekten
iki iki dörd eder bırah yahamı bırah anan beni deliedeeeeer
Gelmesn evett
Aynen yas cok iyi oldu guzel iyi oldu
Ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?