ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsinsenden umudum var 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna
ayucuklu seksi şukela hatun
vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:
belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felanahahah noolcaz biz yaa
İyi yaptin , iyiyum bend ee çen çen yapiyoruz
Evet evet evetilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah buraya vardım ben oradan
ahahah naptın yaniyapmıyon mu sen şimdi bebe bize
O zaman gitme limonum bilemedim ben hiç ya kötü olacaksa gitmemk en güzeli :26:
Boşver biz böylede mutluyuzbirşey olacağı da yok zaten en güzeli kabullenmek
Geldim bile
Kızlaarr aranızda avon kullanan var mı??
Şu nasıldır merak ediyorum
https://www.google.ba/search?q=avon...avon-lansirao-moroccan-argan-oil.html;419;600
ahaha demim yaa moralin bozulmasın belki sen 26 yaşında gelmeden evlenirsinsenden umudum var 26 yaşında geldiğindde hafiften küf kokuları geliyor burnuna
ayucuklu seksi şukela hatun
vayyy ee daha sonra aradımı :26::26:
belli belli baya acıdı yalnız sevişemiyonuz felanahahah noolcaz biz yaa
avon kullanan ben varım ama sana bişiy dicem bu yağın bu kadar ucuz olması imkansız kuaförüm demişti bana argan yağı altın kadar değerli bişeymiş çünkü dünyada günde sadece yarım litre üretiliyomuş :26:
tişkür yorumun için
yok zaten varmamıştır varsa bile yolculk onu öldür bi kenarda sızmıştır. hemde arayacağını hiç sanmıyorum bana çok kızgın ve soğuk
Yokk boolummm26 da gelmez daha kokularr var dahaa
Umidi kestik mi yaniiilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah buraya vardım ben oradan
yaffruuummmmne ediiinn
ooohhh muhabbetin bol keyfin gıcır olsun
büyük ihtimalle daha kötü olacak. çünkü daha önceleri buna benzer bişeyler yalşamıştık. bana beni tanıyorsun tepkimi biliyorsun ona göre harket et demiştiama çok özledim şimdi görüşmezsek bir daha aylarca görüşemeyeiz.
niye normal erkekler gibi görünce unutmaz her şeyi ki
Tekrardan hoşgeldin canım
Ben bunun şeffaf olan serumunu kullandım uzun bi süre memnun kaldım etkili baya canım
neden kötüye gitsin ben onu anlamadım ya insan sevinmez mi ki :26:
Aranız kötüyken görüşmek istemeyen bir adama sürpriz yapmak olmaz..
Habersiz gitmeyin derim , uzak yerden ilişki yürütmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim..
Çok şey den fedakarlık yapmak gerek, sık sık buluşmak gerek..
Aranızın neden dolayı bozuk olduğunu bilmiyorum , ama önce bu problemi çözün daha sonra yola çıkın derim..
ilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah buraya vardım ben oradan
ilanı aşk ediyorum benimle evlenirsin bir ömür yaşlanmaya evet dermisin ahahahah buraya vardım ben oradan
Tekrardan hoşgeldin canım
Ben bunun şeffaf olan serumunu kullandım uzun bi süre memnun kaldım etkili baya canım
Umidi kestik mi yanii
Keyfim hiiç yokta iste burda kafam dagiliyor biraz tatlimm
normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için
2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal
kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum
yaffruuummmmne ediiinn
ooohhh muhabbetin bol keyfin gıcır olsun
Evet evet evet:123::123::123::123::123:
sefişemiceniiiz
Sana bu kadar niye kızgın ya
Ahahha bize gelen ne ya
O zaman gitme kuzum bu sefer sana daha önce söylemiştim ama hala aynı şeyi yapıyosun diye daha da fazla kavga etmeyesiniz :26:
Selam
Ben bi dusa gireyim gelirim
Netimde yavas zate uyuz oldum
altıma yapıcam şimdibanyoyu nasıl ovuyosun da geçiyo ki sinirim
ay ben ütüden nefret ediyorum sıkıntı baasıyo
ben yine ona inat olsun diye avuçuma çizik atmıştım kırdığı bardakla ödü koptu hemen barıştı
bana bunu ima etmeyin artık yiter daha 2 gün var yolların açılmasına
hadiii yaaaa kötü zamanlamaa
kızım isteriz tabi baksana bunca turşuluk küflü hatunun arsında tek tük sünüz
Bebe sevelim azıcık
ahahah limonum bence senin bir tane kesilmeyibekleyen öküzcanın varondan başla sonra benimkini vereyim temiz iş olsun onuda kes ahahahah
noldu ki??? sizin sorun netişkür yorumun için
yok zaten varmamıştır varsa bile yolculk onu öldür bi kenarda sızmıştır. hemde arayacağını hiç sanmıyorum bana çok kızgın ve soğuk
tavsiye eder misin? arkadaşım kokusu çok güzel saça da iyi geliyor dedi ama bilemedim. gliss spreylerinden kullanıyorum ben normalde
ahahaha bilmiyorum ki sevişmeli şeyler konuşuyoruzyalnız konu buraya nereden geldi bilmiyorum bele alakası yok
ahhhh yawruummmmbenden de ivet ivet ivet :123::123::123::123::123:
ahahah bu hızla giderse sefişecemben kırbacımı felan da alayım jartiyer felan öyle düzden sefişmeler bana göre değil atraksiyonlu konulu olmalı ahahah
içinde kalacağına yap sen de benim yapımda bi insansın ani kararlar alıp uygulmayı denemeyi seviyosun şimdi nasıl heyecanlanmışsındır kapıdan şu an çıkabilme ihtimaline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?