julia ve melekleri

yaffruuummmm ne ediiinn

İyi yaptin , iyiyum bend ee çen çen yapiyoruz

ooohhh muhabbetin bol keyfin gıcır olsun

Evet evet evet:123::123::123::123::123:

sefişemiceniiiz

evet onu bende duymuştum. içine bişiler katıyorlardır kesin. saf argan olması mümkün değil.

Umidi kestik mi yanii
yaffruuummmm ne ediiinn

Keyfim hiiç yokta iste burda kafam dagiliyor biraz tatlimm

O zaman gitme kuzum bu sefer sana daha önce söylemiştim ama hala aynı şeyi yapıyosun diye daha da fazla kavga etmeyesiniz :26:

Tekrardan hoşgeldin canım

Ben bunun şeffaf olan serumunu kullandım uzun bi süre memnun kaldım etkili baya canım

tavsiye eder misin? arkadaşım kokusu çok güzel saça da iyi geliyor dedi ama bilemedim. gliss spreylerinden kullanıyorum ben normalde

neden kötüye gitsin ben onu anlamadım ya insan sevinmez mi ki :26:

normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için

2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

yapmıyom ulen kızdım

peri bence bizi erkek üye sanıp banlayabilirler yakındır

içinde kalacağına yap sen de benim yapımda bi insansın ani kararlar alıp uygulmayı denemeyi seviyosun şimdi nasıl heyecanlanmışsındır kapıdan şu an çıkabilme ihtimaline

yaffruuummmm ne ediiinn

ahahaha bilmiyorum ki sevişmeli şeyler konuşuyoruz yalnız konu buraya nereden geldi bilmiyorum bele alakası yok

Evet evet evet:123::123::123::123::123:

ahhhh yawruummmm benden de ivet ivet ivet :123::123::123::123::123:

sefişemiceniiiz

ahahah bu hızla giderse sefişecem ben kırbacımı felan da alayım jartiyer felan öyle düzden sefişmeler bana göre değil atraksiyonlu konulu olmalı ahahah

Sana bu kadar niye kızgın ya

Ahahha bize gelen ne ya

bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum
O zaman gitme kuzum bu sefer sana daha önce söylemiştim ama hala aynı şeyi yapıyosun diye daha da fazla kavga etmeyesiniz :26:

off off öle der öküzün önde gideni

bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çan klavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu

Selam

Ben bi dusa gireyim gelirim
Netimde yavas zate uyuz oldum

ben de aynını yapmak istiyom, kocam gelmeden bi yıkansaydım iyiydiiiii.... merak ediyom ama, çok konuşuyo bunlar.... çamaşırı bile hızlıca astım koştum geldim

bana bunu ima etmeyin artık yiter daha 2 gün var yolların açılmasına

tişkür yorumun için

yok zaten varmamıştır varsa bile yolculk onu öldür bi kenarda sızmıştır. hemde arayacağını hiç sanmıyorum bana çok kızgın ve soğuk
noldu ki??? sizin sorun ne

tavsiye eder misin? arkadaşım kokusu çok güzel saça da iyi geliyor dedi ama bilemedim. gliss spreylerinden kullanıyorum ben normalde

Bu argan yağlıymış canım Just'ın dediği gibi orjinal argan yağı çok pahalıymış bana da kuafötüm söylemişti. Hatta bi kere kullandı
saçlarım 1 ay yumaşık kaldı süperdi.

Avonun nasıl bilmiyorum ama Pantene'yi kullandım bişi hiç bi etkisi olmadı.

tutun bu kızı

içinde kalacağına yap sen de benim yapımda bi insansın ani kararlar alıp uygulmayı denemeyi seviyosun şimdi nasıl heyecanlanmışsındır kapıdan şu an çıkabilme ihtimaline

just aylarca heycanını yaşadım düşün ne giycem neler yapcem her şeyi hesaplamıştım başlarda ama aramız kötüleştikçe (

babamdan bile izin aldım onun yanına gidebilmek için. babam sordu gitmeyecek misin diye hayır dedim o mu gelecek dedi hayır dedim. boşver dedim olmuyor dedim sıkma canını dedi ama üzüldü halime

aynen sende kendmi görüyorum ama benim histerik ruhum onda işe yaramaz. al bileğimi kestim desem salak mısın der ? her gün ileçey gidip geliyorum ona mesaj atıyorum ölcem işte ben mutlu ol diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…