julia ve melekleri

İşin zor canım umarım sorununuzu halledersiniz

kırmızılar

Valla canım nerede yaşadığının inan önemi yok.İnsan aşık olduktan sonra değil 2 saatlik yolu 18 saatlik yolu bize göze alır..

Üstüne gittiğin mevzular,onun haklı olduğu şeyler ise, biraz daha çabalaman gerekebilir..

Şöyle yapabilirsin..
Biletini alıp , biletinin fotosunu çekip ona mesajla yolla.
İşte yarın yola çıkacağım , seni çok özledim ve seninle görüşmek istiyorum .Sen istesen de istemesende yanına geleceğim de..

Görüşmeye gelir, ama sorunları bir gün de yan yana geldiğinizde yok edebileceğinizi düşünüyorsanız bir araya gelin..

Eğer olmayacağını düşünüyorsanız, bu dua ya amin demeyin..

Üzüldüm, sanırım siz seviyorsunuz baya ..

kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum

İki ucu poklu değnek diye buna denir işte.Kızmandan gayet güzel bi şekilde konuşsan belki birazda alttan alsan ne bileyim düzelir sizin aranız ya hep böyle geçiyor içimden

yapmıyom ulen kızdım

Yapma o bi yol bulur olur

Sende olmasan bide juliam hep görür
Stil fantezilerden görmüyor
Dilsah. Cok hesap yapti galiba:26:

Aaaa dilşahcığım gördüm ki ben seni canım benim

ben seni çok iyi anlıyorum ki bende bunaldıkça çok ağır konuşurum.Öyle alttan alınacak şeyler de demem yani ama zarar iki tarflı sen söylediğin için çok pişman olursun oda üzülür kırılır herşey son hızla kötüye gider

bileğini kesme kızım ıyyy içim fena oldu orayı kesemezdim ben

yapılmamış şeyin pişmanlığı yapılmış şeyin pişmanlığından fazla acıtır insanı ben olsam gider şansımı denerim baktım olmuyo gezerim güneydoğuda bikaç gün kafa dağıtırım

gökten mi incek

Heeee görmüssun belli, dilsah dedigine göre

Son düzenleme:

abooo bu lafa bittim açılmadna iade açılmadan iade olamk istemiyorum p

Tutun tutun valla tutun 26 senelik bekretimi bir hırs uğruna kaybetmek istemiyorum

o haklı ve aynı konular genelde artık diyor ki konuşmak tartışmak hiç b,r şeyi değiştirmiyor sen bir kaç ay düzeliyoesun sonra yine aynısın ve haklı bu kadar haklı olmasa işim daha kolay olacak belki. ya o onay vermeden gitmem zor olabilir ilk kez gideceğim bir yer olacak 16 saat falan galiba . sorun somut bir şey değil . karekter çatışması ve benim üstüne çok gitmem. ana sen diyebilirsin seviyorum aşığımmmm

aynı ben

gökten mi incek

Ben o gökteni niye yanlış okudum yaa

Töbe töbe artık algılarımda bolzuldu

Heeee görmüssun belli, dilsah dedigine göre

ay te allahım kafa nerede hep bu abuk subuk sefişme muhabbeti beni benden aldı

Dilaycığım canım benim

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jussssssssssstttttttttttttt

gökten mi incek bu cümleyi nasıl okudum bi bilsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

G-tten mi incek diye anladım , ne diyo bu dedim kendi kendime..

Bende öyle analadım tek manyak ben değilmişim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…