- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum
off off öle der öküzün önde gideni
bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çanklavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu
ben de aynını yapmak istiyom, kocam gelmeden bi yıkansaydım iyiydiiiii.... merak ediyom ama, çok konuşuyo bunlar.... çamaşırı bile hızlıca astım koştum geldim
noldu ki??? sizin sorun ne
normal insanlar sevinir just bizim mantığımız doğru bu öküz olduğu için
2 aydır çıkmazdayız bir dürü tartışma peşpeşe oldu ben düzeltmek için uğraştıkça daha da kötğye gitti. çok üsütne gittim ağır konuştum. kısa sürede düzelmez bitecek büyük ihtimalle. işte buluşmak sıkıntı ikimizde öğretmeniz ve ben egedeyim o güneydoğuda. kafamıza göre görüşemiyoruz maalef. memlekette aynı değil . ters tepecek büyük ihtimal
kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum
kötü olacak onu tanıdığım kadarıyla istemez yani ama ben istiyorum
yapmıyom ulen kızdım
Sende olmasanbide juliam hep görür
Stil fantezilerden görmüyor
Dilsah. Cok hesap yapti galiba:26:
bi anlık değil aslında biriken şeyler var ve ben onu mutsuz ediyorum. o da mutsuz olduğu bir ilişkiyi istemiyorum. ağır konuştum stil ya. neyse hatırlamak istemiyorum
off off öle der öküzün önde gideni
İşin zor canım umarım sorununuzu halledersiniz
just aylarca heycanını yaşadım düşün ne giycem neler yapcem her şeyi hesaplamıştım başlarda ama aramız kötüleştikçe(
babamdan bile izin aldım onun yanına gidebilmek için. babam sordu gitmeyecek misin diye hayır dedim o mu gelecek dedi hayır dedim. boşver dedim olmuyor dedim sıkma canını dedi ama üzüldü halime
aynen sende kendmi görüyorum ama benim histerik ruhum onda işe yaramaz. al bileğimi kestim desem salak mısın der ? her gün ileçey gidip geliyorum ona mesaj atıyorum ölcem işte ben mutlu ol diye
İki ucu poklu değnek diye buna denir işte.Kızmandan gayet güzel bi şekilde konuşsan belki birazda alttan alsan ne bileyim düzelir sizin aranız ya hep böyle geçiyor içimden
Yapmao bi yol bulur olur
Aaaa dilşahcığım gördüm ki ben seni canım benim
ben seni çok iyi anlıyorum ki bende bunaldıkça çok ağır konuşurum.Öyle alttan alınacak şeyler de demem yaniama zarar iki tarflı sen söylediğin için çok pişman olursun oda üzülür kırılır herşey son hızla kötüye gider
Sende olmasanbide juliam hep görür
Stil fantezilerden görmüyor
Dilsah. Cok hesap yapti galiba:26:
İki ucu poklu değnek diye buna denir işte.Kızmandan gayet güzel bi şekilde konuşsan belki birazda alttan alsan ne bileyim düzelir sizin aranız ya hep böyle geçiyor içimden
Yapmao bi yol bulur olur
ben seni çok iyi anlıyorum ki bende bunaldıkça çok ağır konuşurum.Öyle alttan alınacak şeyler de demem yaniama zarar iki tarflı sen söylediğin için çok pişman olursun oda üzülür kırılır herşey son hızla kötüye gider
ya düzelsin ya da bitsin böyle arada olmak çok kötü ya
gökten mi incek
Ben görüyorum canımda cvp yazana kadar 3 sayfa ilerliyo
Yaşlanmışız biz
bi çamaşır asıp geliyim dedim, yürümüş gitmişsiniz... çan çan çanklavyenize kuvvet.... çok güldüm geldim okudum hepsiniiii herkes evlensin ve istediği kadar sebişsinnnnnn... küflenmesinler yahu, açılmadan iade olmasın yahuuuu
tutun bu kızı
abooo bu lafa bittim açılmadna iadeaçılmadan iade olamk istemiyorum p
Tutun tutun valla tutun26 senelik bekretimi bir hırs uğruna kaybetmek istemiyorum
Valla canım nerede yaşadığının inan önemi yok.İnsan aşık olduktan sonra değil 2 saatlik yolu 18 saatlik yolu bize göze alır..
Üstüne gittiğin mevzular,onun haklı olduğu şeyler ise, biraz daha çabalaman gerekebilir..
Şöyle yapabilirsin..
Biletini alıp , biletinin fotosunu çekip ona mesajla yolla.
İşte yarın yola çıkacağım , seni çok özledim ve seninle görüşmek istiyorum .Sen istesen de istemesende yanına geleceğim de..
Görüşmeye gelir, ama sorunları bir gün de yan yana geldiğinizde yok edebileceğinizi düşünüyorsanız bir araya gelin..
Eğer olmayacağını düşünüyorsanız, bu dua ya amin demeyin..
Üzüldüm, sanırım siz seviyorsunuz baya ..
Yapmao bi yol bulur olur
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jussssssssssstttttttttttttt
gökten mi incek bu cümleyi nasıl okudum bi bilsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
G-tten mi incek diye anladım , ne diyo bu dedim kendi kendime..
o haklı ve aynı konular genelde artık diyor ki konuşmak tartışmak hiç b,r şeyi değiştirmiyor sen bir kaç ay düzeliyoesun sonra yine aynısın ve haklı bu kadar haklı olmasa işim daha kolay olacak belki. ya o onay vermeden gitmem zor olabilir ilk kez gideceğim bir yer olacak 16 saat falan galiba . sorun somut bir şey değil . karekter çatışması ve benim üstüne çok gitmem. ana sen diyebilirsinseviyorum aşığımmmm
gökten mi incek
Heeee görmüssun belli, dilsah dedigine göre
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jussssssssssstttttttttttttt
gökten mi incek bu cümleyi nasıl okudum bi bilsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
G-tten mi incek diye anladım , ne diyo bu dedim kendi kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?