julia ve melekleri

hahahah o niye yawru yaa sıcak değil mi ev fön makinalı bi ısıtma sistemi düşünemiyorum

Güzel bi kara verdin limonum

Şuan tek üşüyen yerim burnum ..

Evin içi sıcak ama burun feci şekilde soğuk....

Sanırım vücudumun kuzey kutbu burnumun ucu ...

Kader işte, peki senin o taraflara geçme ihtimali var mı bi süre sonra falan .. ?

geçmişi okuyim diyom olmuyor yeni muhabbeti kaçırıyorum.. geçmişi bilmeden muhabbete dalınmıyor tut kolumdan çek götür benii yoksam kenardan kenardan izlicem sizi

Ana tema sefişmek ve limonun sevgilisine gidip gitmeme düşüncesi

Buralardan dal olaya

Kader işte, peki senin o taraflara geçme ihtimali var mı bi süre sonra falan .. ?

yazın tayinciyim ama resmi bir şey olmadan onun şehrine gitmem. yazın o da askere gidecek .

şu var o batıyı yazmamı istiyordu ailemde öyle.

biz evlenemden kavuşamayacağız yani

onu için gidersem olmazsa kötü olur benim için. hayırlısı bakalım. aramız düzelse bir başka bir şey istemiyorum

çünkü nben de meraklıyım acaba burdan bi analiz yapılıyo mu falan diye düşünüyorum

3 gün çok az değil mi sen 3 günde sabredemiyosun

bana bi gün öncesinde fena oluyo
yok kız ne analizi, psikolog muyum ben sıradan normal bi memurummmmm...

menopoz ihtimalim varya ondan az galiba süresi.... sabrediyom canım sabrediyom da, işte biraz zor oluyo... ve bitince de istek de kaçıyo.... manyak bi şey yaaa...

sen kimle sevişiyon lann benim pijamaları postalımmı sana

limonun duyduklarım doğru mu anii baskın mı yapcan yavukluna

yok yapmama kararı aldık kızlarla

baskını bir tek just ve ben istedim matıklı kızlarımızı dinleyeceğim

Ooooooo daha askerlik falan da var , inşallah hayırlı bir sonuç olur ..

Üzülmezsin inşallah canım ..

Çabaların boşa çıkmaz..

İnşallah bir araya gelirsiniz en kısa zamandaaaaa

Sen adamı kırbaçla kırbaçlaya nikah masasına oturtursun valla

jagger bence sen topuklu ayakkabıyı satma yaffrruuummm adamların işi belli olmuyor. gün geli kafasına vuracak bişi ararsın. elinin altında olsunbak ben tabak çanak kırdım zarara girdim tencereden yemek yiyom

jagger bence sen topuklu ayakkabıyı satma yaffrruuummm adamların işi belli olmuyor. gün geli kafasına vuracak bişi ararsın. elinin altında olsunbak ben tabak çanak kırdım zarara girdim tencereden yemek yiyom

Ay ben topuklu ayakkabıyla çanakla onla bunla uğraşmam, kafamın yarılacağını bileyim kafamı dank diye geçirdim mi biter mevzu...

Zaten ayakkabıyı alan da yok , sana kaldı sanırım

Koordinatlarını söyle sen bana

stilll biz yeni sevgili bulursak işi gücü askerliği her şeyi yerinde olan bulalım tamam mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…