julia ve melekleri

bi ara düzelmiştik ki tam ben yne saydım geri sardık

just ya senin burcun neydi güzelim. içimden geçenler bunlar. ama yapıp edip pişman olmaktan yoruldum bi kere akıllı olsam ya keşke

En zoru senin yaşadığın bu durum zaten canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun

hayırlısı inş

Sen bu gidisle bomba bi konu acican, gidisat onu gösteriyor

oyyyy... adı geçince böyle oluyosan...... bide sebişsen yandık desene

Eğer biletini alıp ona gösterirsen, seni bilmediğin bir yerde yapayalnız bırakmayacağı için , buluşmaya geleceği garanti..

Zor olan da bu ya , her ilişkide oluyor bunlar aslında..

Bir şey diyeyim mi, bir arada ve aynı yerde olsaydınız bu gibi mevzuları yaşamazdınız bence..
Görmemekten kaynaklanıyor bunlar..
Özlem vs. gibi..

Kıskanç mısınız ?

Eğer mevzuyu özetle karakter çatışması diyorsanız , işiniz çok hatta çok çok zor ..
Şimdi düzelseniz bile bir ay sonra aynı şeyler yaşanıcak gibi..

Tabi bu sizin elinizde olan bir şey , tamam dedikten sonra uygulaması kalıyor..

yay burcuyum canım ben kafama eserse yaparım en azından içimde kalmaz keşke yapsaydım nolurdu demem ilerde

Hemşoooo , bizim aklımız aynı yere çalışıyor hep hahahaha

bi ara düzelmiştik ki tam ben yne saydım geri sardık

Tut yawrum azda sen kenini ya dır dır gibi geliyor erkelere söylediğimiz bir yerden sonra dinlemiyorlar az ve öz deyince daha etkili oluyor

Sen bu gidisle bomba bi konu acican, gidisat onu gösteriyor

Bende pek iyi görmedim kendimi Bdv ye asrın konusunu açacağım

oyyyy... adı geçince böyle oluyosan...... bide sebişsen yandık desene

ahahaha uuu ben sebiştimm diye 200 sayfa yazarım ahaha

Sebişme yöntemleri ararım

hihihihi almıcam herhalde.. arkadaşım satıyor gönlü olsun diye satın alacaktım ama başka bişi bakarım

ee sohbete uyum sağlamak için şahane seksüü pembe ayıcığklıı pijamamı giyim ben garii

kıskancım ama törpülüyorum yani. hayatımızı çok kısıtlamıyoruz yoksa uzaktan uzağa çok zor olur
. kimle ne yaptığını bildikten sonra sorun olmaz benim için.

evet karakter çatışması. 2.5 yıldır aynı konular sıkıldı çocuk tamam diyorum düzeleceğim yine aynı yine aynıyım.

yan yana hiç uzun süre olmadığımız için nasıl olurduk bilmiyorum
o buraya atansaydı her şey çok güzel olurdu

mebten nefret ediyorum

yay burcuyum canım ben kafama eserse yaparım en azından içimde kalmaz keşke yapsaydım nolurdu demem ilerde

ya just böyle düşünmeden hareket ede ede çocuk canından bezdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…