julia ve melekleri

ya anlamıyorum ki ben sürpriz olsa çok hoşlanırım bundan

5 gün filan sürüyo ama hap kullanırken çok az neden sordun ki kız

10 gün sürenler varya ondan... bi de meret var ya, ben de nası bi etkisi var bu reglin....istek tavan yapıyo...ay bi bit artık diyorum, 3 gün sürüyo bu arada benimki...

ya sen niye her sorumu niye sorduğumu merak ediyon....

g*tten zembille inmek miiiii

kopuksunuz kızım siz yaaaaaa

gitmiyorum hep kendi isteklerim için zorladım bu sefer onun istediği gibi olsun bakalım. öküz beni görmeden devam etsin hayatına

ahahaha giy giy ambiyansa uyum sağla

Aynen canım bunun şeffaf olanını al illaki bişi alıcaksan o güzel

Şu atanama mevzuları ilişkileri bile etkiler oldu ya ...

Hayırlısı ne ise o olsun limon..

Sen yine de gitmeden önce eğer gitmeye karar verirsen mutlaka haber ver ona nolur nolmaz..

Sürpriz yapma yani , bilsin bence..

Vallahi öyle anladım, uykumda yok halbuki...

Bir lafı nerenden anlarsan , orana girermiş ya , o hesap benim ki..

hahahaha

Saat yine 11 oldu ya her sabah bugün erken yatıcam diye kalkıyorum daha başaramadım.

Hepinize iyi geceler görüşmek üzere

Hahaha sorma yaaa....

Burnumun ucu üşüyor, saç kurutma makinesiyle ısıtsam mı ne yapsammm

hahahah o niye yawru yaa sıcak değil mi ev fön makinalı bi ısıtma sistemi düşünemiyorum

gitmiyorum hep kendi isteklerim için zorladım bu sefer onun istediği gibi olsun bakalım. öküz beni görmeden devam etsin hayatına

Güzel bi kara verdin limonum

çünkü nben de meraklıyım acaba burdan bi analiz yapılıyo mu falan diye düşünüyorum

3 gün çok az değil mi sen 3 günde sabredemiyosun

bana bi gün öncesinde fena oluyo

O atamamnın ağzımıza ettiği bi ilişkide bizde

ahahaha giy giy ambiyansa uyum sağla

geçmişi okuyim diyom olmuyor yeni muhabbeti kaçırıyorum.. geçmişi bilmeden muhabbete dalınmıyor tut kolumdan çek götür benii yoksam kenardan kenardan izlicem sizi

Şu atanama mevzuları ilişkileri bile etkiler oldu ya ...

Hayırlısı ne ise o olsun limon..

Sen yine de gitmeden önce eğer gitmeye karar verirsen mutlaka haber ver ona nolur nolmaz..

Sürpriz yapma yani , bilsin bence..

ya zaten geçen onun kpss bunalımı ölldürdü. bu sene iyi puan almıştı ve benim şehrimi yazacktı ve ben hiç söylemeden.
ailesi falan da istiyordu hatta ne planlar yapmıştk.
burda olsaydı sevgililik uzun süre olmayacaktı evelenecektik vs hepsini de o söylüyordu normalde böyle hayal kuran plan yapan bir tip değil.
sonra yerler bi açıklandı benim şehrim ve yakını yok bile

uzağa gitti o da.

teşekkür ederim yorumların için.

sürprz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…