julia ve melekleri

Sevenler ayrılmasın canım.

Culia için geçerli bir durum değil.

Kesinlikle canım çok iyi geliyor

hayır kimse ayrılmasın herkes sevsin birbirini bol bol herkes mutlu olsun bana ne ya bana ne mutlu olsun herkes bana ne:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ahahah limonum senin içine ne kaçtı yaa sen ne zaman bu kadar tuhaflaştın

Bırak bu asmalı kesmeli şeyleri

hayır kimse ayrılmasın herkes sevsin birbirini bol bol herkes mutlu olsun bana ne ya bana ne mutlu olsun herkes bana ne:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ben sana katılıyorum sevsin ehrkes mutlu olsun ama culia ayrılsın başka biri ile musmutlu olsun

Ben sana katılıyorum sevsin ehrkes mutlu olsun ama culia ayrılsın başka biri ile musmutlu olsun

belki culi de mutlu olacak
cok sinirli idi o an o istedi limonumm

culi sinirliyse pek bir geçerliliği yok gerçekten adam akıllı olmayacak dese biter ama snirle bitsin bu iş dediyse siniri geçince normale döner. antonuy az çok tanıdık

ben hep tuhaftım da kkda göstermiyordum

manyağım kızım ben deliyim ben seni kessem ceza almam

ahahah iyiki aynı şehirde değiliz gece rahat uyuyacağım

Ulan senın okuzcanın halt yemeleri bunlar onun yüzünden bu dertlere kardık git onu kes

Bi dua daha buldum bugün sevdiğiyle arasında yumuşama olurmuş günde 100 defa hemde kısa bişi

Hangi dua o canım

culi sinirliyse pek bir geçerliliği yok gerçekten adam akıllı olmayacak dese biter ama snirle bitsin bu iş dediyse siniri geçince normale döner. antonuy az çok tanıdık

ama böyle hiç görmedim ben onu limonum yaaa cok aşıı sinirli idi bnm korkudan dudağım uçuklamış düşün :26:

Olamaz olmaz.Öyle biri ile mutlu olunmaz canım.Mümkün değil detayları bilsen eminim benimle aynı fikirde olacaksın

Ulan senın okuzcanın halt yemeleri bunlar onun yüzünden bu dertlere kardık git onu kes

Hangi dua o canım

ya ne kescem onu elimi bile kımıldatmam uyuzcan için D:

hazır sen varken o kesilir mi

ben de yazın karadeniz turu yapacağım. samsunda arkadaşlarım var
uzaklık bir şey ifade etmiyor yani bebeğim

Hangi dua o canım

'İlla men etallahe bi kalbin selim'

Bu dua kuzum culim sende oku tatlım kıbleye dönüp 100 defa

ama böyle hiç görmedim ben onu limonum yaaa cok aşıı sinirli idi bnm korkudan dudağım uçuklamış düşün :26:

ne oldu da bu kadar sinirlendi ki

Olamaz olmaz.Öyle biri ile mutlu olunmaz canım.Mümkün değil detayları bilsen eminim benimle aynı fikirde olacaksın

biliyorum kuzum da culigil ayrılmaz yani sanmıyorum. zor biri biliyorum ama ne bileyim duygusalım bugün reglimde başladı anne de olamayacağımduygusalım feci.

antony ve culi içinde engel yok her şeyleri oturmuş aikisininde yaşı uygun hatta antony karta kaçacak olmamsı için neden yok ki . ne bileyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…