julia ve melekleri

ya ne kescem onu elimi bile kımıldatmam uyuzcan için D:

hazır sen varken o kesilir mi

ben de yazın karadeniz turu yapacağım. samsunda arkadaşlarım var
uzaklık bir şey ifade etmiyor yani bebeğim

sen benle niye bozdun yaaa ben naptım sana

hem sen duydun mu samsunu ayırmışlar Türkiyeden ayrı bi devlet burası çok karışık gelme bence

'İlla men etallahe bi kalbin selim'

Bu dua kuzum culim sende oku tatlım kıbleye dönüp 100 defa

Anlamı neymiş ki bi bakayım ben araştırayım bunu

Karakter canım karakter işte herkesin ki başka yerden culinin ki çok kötü yerden fire vermiş

Araştır araştırr
Sevdiğinin kalbine yumuşaklık veriyormuş işte kayınvalide görümce falan varsa seni sevip sayıyomuş herkez kalp gözü açılıyomuş

İyi ki doğdun poyraaazzzz

Çook sarcakk buu

Niye öyle diyon, dexterin hep seninle degilmi
ben de onun sıcak kanlı kollarına gidiyorum hıh

Ben burdayııımmmm

oley

benim çok sevdiğim bir arkadaşımda bafrada yaşıyor canım ya aylardır sesini bile duyamadım (

gelcem kızım işte gelcem oh oh oh seni de kescem oh oh oh seviyorum seni ya.

bence de ayrılmaları iyi olmuş culim ya yazık kıza

Barıştınız mı kız siiizzz

Barıştınız mı kız siiizzz

yok canım bende bilmiyorum beyimiz aylardır triplerde :d ben sakinim şimdilik bugün daha insacıl iletişeme geçtik

ona zaman verdim bakalım tabi o bunlaın çoğundan habersiz ben kendi kenme ayrılıp barışıyorum teli falan kapatıyorum engelliyorum falan ama o farkında değil

kafam güzel ya

Allah seniii koptum kayışı koparmışsın sen

Araştır araştırr
Sevdiğinin kalbine yumuşaklık veriyormuş işte kayınvalide görümce falan varsa seni sevip sayıyomuş herkez kalp gözü açılıyomuş

Çook sarcakk buu

Vayy ne etkileri varmış ya

Gel kız görüşelim senle ama kesmeli doğramalı olmasın

Sev yawrum sev beni ama kesme

başımızda culi yok ondan

Ondan ondan çil yawrusu gibi dağıldık

Of bende gideyim temizlik yapayım bari ufak paspasları yıkayayım mutfak dolaplarını sileyim.Mutfak halınısı değiştirip temizini sereyim..banyoyu temizliyeim...amaan yazarken yolruldum

Kadın olmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…