julia ve melekleri

kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm

kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm

Culyacımm biz zaten senle konuştuk.Düşüncelerimi biliyorsun.Ve duam seninle canım

Herşey çok daha güzel olacak senın için

Frapanımda duysa oda sevinecek

Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....

Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....

sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana

Evet yaaaa ne tuaf dimi :97:

çalmışlar kızları nazara geldik her gece eğlence varken

juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa

sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana

Önemli degil canim, anliyabiliyorum seni, allah yardimcin olsun, belki biraz uzak kalmak iyi olur, sakin kafayla düsünüp karar verirsiniz...
Hakkinda ne hayirliysa o olsun insallah...

çalmışlar kızları nazara geldik her gece eğlence varken

juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa

Evet yaaaa....:97:

Lİmonummm jagın topiğindeydik ya:26:

hıh bi ara baktım kızları gördüm sonra. dexter çağırdı limon gel suyunu sıkacağım dedi onlaydım
seri katil yarim benim yerim ben onun gülşünü

ünide bi dönem hoşlandığım çoculta evinde akrep , yılan falan besliyordu

hep böyle normalleri sevdim

kızar sağolunnnn

limonummmm bu sefer baskaaaaa ah be cnm baskaa :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…