kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm
kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm
Culyacımm biz zaten senle konuştuk.Düşüncelerimi biliyorsun.Ve duam seninle canım
Herşey çok daha güzel olacak senın için
Frapanımda duysa oda sevinecek
Noldu canım
en çok frapan sevincek biliorummmhep deedii bana o hep uyardı beniii !!!
bitti cnm bitttiiiii
Neden tatlım ya sorun yoktu :26:
İnşirah suresini oku kuzum
Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....
Evet yaaaa ne tuaf dimi :97:
en çok frapan sevincek biliorummmhep deedii bana o hep uyardı beniii !!!
bitti cnm bitttiiiii
internetten bulurmuyum o sureyi acabaaaa ne için bu sure cnmm
çalmışlar kızlarınazara geldik her gece eğlence varken
juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa
internetten bulurmuyum o sureyi acabaaaa ne için bu sure cnmm
sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana
çalmışlar kızlarınazara geldik her gece eğlence varken
juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa
Lİmonummm jagın topiğindeydik ya:26:
İnşirah suresi çok faydalı bir sure canım bol bol oku ferahlarsın.Darlığa sıkıntıya iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?