konu eksiğim yok 2 ay önce hatimledim hepsini sorularda da sıkıntım yok tek derdim stres stres yapınca çuvallıyorum
güvenemiyorum kiolumsuz düşünme bebek. ben ilk össye girdiğimde kusarak çıkmıştım stresen geberdim
kazandığım sene kendime güvendim ve şükür beklediğimden iyi yapım.
kpssde kendime güvendim yine beklediğimden iyi geldi.
güven sadece.
bende herif yok
just ablanın kocası eve gelmiştir şimdi kesin mercimeği fırına veriyolardır
babişten alıyorum ama yine de yok
işin kötü yanı dershane de bile stres yapıyorum
midem bulanıyo çok berbat bişi yayoksa şu an girsem 100 net çıkarırım rahat..
ama ygsde 70 falan yapıcam kesin
Kız misalen dedim misaldeki herif kimsenin herifi değil
Ah yawrumm çok zor ya çok.Ama sen denemelerde de böyleysen daha sıkıntı var.Ben sınavada sadece
Babiş derken babandan mı canım:26:
olumsuz düşünme bebek. ben ilk össye girdiğimde kusarak çıkmıştım stresen geberdim
kazandığım sene kendime güvendim ve şükür beklediğimden iyi yapım.
kpssde kendime güvendim yine beklediğimden iyi geldi.
güven sadece.
güvenemiyorum kine yaparsam yapayım olmuyoooooooooo
yok babiş babamcanımolumsuz cümle kurma sadece olumluyu düşün. geceleri uyumadan sınavı düşün sorularn ne kadar kolay geldiğini istediğin bölümü kazandığını hep raga olduğunu düşün.
bebiş derken jusi kas ediyo sanısam
bende herif yok işte
evet babamdan :26:hergün düzenli 30 dk konuşur benle,artık sınava sokmıcam seni diyo
şu stresten her yerim ağrıyo artık psikolojik olarak kusuyorum hepsağlığımdan gidicem kazanana kadar
babam hukukçu olduğu için hukuk okumamı istemiyo ben psikoloji istiyorum ama bu psikolojiyle kazanamıcam galibaSenin babayı bana versene
Bi an önce geçsin gitsin de hatırlama bile bu zamanları canım.Sen bana ne okusam diye sormuştun tm yim demiştin.Ne okuyacaksın canım tm nin 3 parlak mesleği var avukat psikoloji ve sınıf öğretmenliği
Sınıf öğretmeniliği sıkıntı artık.4+4 ten sonra atanamıyorlar şişmiş durumdalar
başım ağrıyor yok mu kahve yapcak olan
Benim ki kendine güvenmemek de değil.Saçma sapan bir şey oluyor hayatım önümde diyorum hayatım şu satırlarda emeğim okumam hepsi sonra ben kopuyorum ya titreye titreye giriyorum sınavabelkide güvensizlik bilmem hiç o açıdan düşünmemiştim
Ben 90 alırım derken kpss den 84 küsürde takılı kaldımhep bu heyecandan
babam hukukçu olduğu için hukuk okumamı istemiyo ben psikoloji istiyorum ama bu psikolojiyle kazanamıcam galiba
ege psikolojiBaba mesleği yani
Niye kazanamayackışsın kazanırsın elbet.İstediğin bir üniversite var mı
yok babiş babam
işte be hep uyumadan sınavuın ne kadar zor geçtiğini kalem oynatamadığımı orada düşüp öldüğümü düşünüyorum
Ahhhh bebemmmm Tr nin kahvelerii sana kurbaann olsunnngel yapem ben sanaa
oyy kıyamam ben sana Allah çalışanla beraberdir. Sen çalış tevekkül et ummadığın yerden kapılar açılır. bozma psikolojiniii kıyamam sana..babam hukukçu olduğu için hukuk okumamı istemiyo ben psikoloji istiyorum ama bu psikolojiyle kazanamıcam galiba
canım en azından bende öle oldu yaşadığım şeylerde
össde 245 lerde alıyordum denemelerde össde 265lerde geldi
kpssde 72leri zor görmüşken kpssde 84 geldi
ikisine de öle çok çalışmadım ama fazla rahattım D:
ege psikoloji
aydın sosyal hizmet
dokuz eylül okul öncesi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?