julia ve melekleri

kızlarr şimdi size birşey soracağım bana gülmeyin benle dalga geçmeyin (bdv üsülü oldu laa kötü eleştiri kabul etmem hihihi) neysem iştee evde ağda hazırlamayı bilen var mı?? Bunu denemiş olan var mı?? Burada ılık ağda yok. hazır ağda bantlarını da de ben sevmiyorum beceremiyorum. evde ağdasını kendi hazırlayanlar varmış duydum. internette de tarifi var ancak nasıl olur? fikri olan beri gelsin please!

umarım sosyoloji nası bi bölüm sizce:26:

BENİM yengem yapıyordu şekerle ama hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına.

Fakat şekerle yapılan ağda kılları besliyormuş :26:

nihoohooou hoşbuldukk nasıl geçti günün

Sıkıcı bi gündü aman bitti gitti şükür nerdeyse BDV'ye konu açıcaktım o derece bi gündü işte

hoşgedin ribbbbbbb

Hoşbuldum canımm

Ay biz küçükken annem yapardı hatta ablamla birlikte yerdik macun niyetine Limon ve su'dan yapılıyo sanırım ama emin değilim bi sorayım anneme hatırlıyodur inşallah

nasılsın

umarım sosyoloji nası bi bölüm sizce:26:

Sosyoloji çok git gelli bir bölüm canım.Mesela bu aralar önü açık formasyonda var.Neydi ya hep unutuyorum unutkanlık var bende devlet bilmem ne uzmanlarını sosyolojiden alıyor.

Ama şunu önereyim sana sosyolojiyi açıktanda okuyabilirsin.Sen başka bir bölümü okurken bir yandan açıktan sosyolojide gidebilir.Zaten aof nın sınavları zor olmuyor

anladım:26::26f ya nefret ediyorum öğrencilikten

Limon ve şekerle..

Toz şekeri alacaksın , limonu üzerine sıkıp kaynat

kızlar kaçıyım artık bengörüşürüz hepiniz kocaman seviliyosunuz+iyiki varsınız

Ben aldım yawru kahveyi hadi sende al

aldım bebeeemmm hertürlü muhabbete hazırım

BENİM yengem yapıyordu şekerle ama hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına.

Fakat şekerle yapılan ağda kılları besliyormuş :26:

hadi yaa onu duymadım:26:

he yaa bazı tatlılarda kullanılır o tarif var internette bolca da işe yarar mı ona karar veremedim yapış yapış kalmıyım sonra

Limon ve şekerle..

Toz şekeri alacaksın , limonu üzerine sıkıp kaynat

yafruuummmm

Yolarım seni . Hem de cart cart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…