- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Sende hoşgeldin o zaman canım
Aynen Peri'ye baksana çeneden benim geldiğimi bile göremedi ne bi hoşgeldin ne bi nasılsın
Stillcim alıntı yapmamışım saol kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende hoşgeldin o zaman canım
Aynen Peri'ye baksana çeneden benim geldiğimi bile göremedi ne bi hoşgeldin ne bi nasılsın
gayfee mi içmedim ondan.. hadii kalk birlikte içelim
bende yenii geldimbu hatunlar varsa yoksa çene yahuu ne olsun
![]()
sen ne mezunusun abla:26::26:
inş kazanırım ya![]()
İşletme canım işletmeden girdim kpss yene abuk bi insanım ben ya asrın hatasını öss ye değer vermeyecek yaptım sakın bu salaklığı yapma canım sakın.Asla zor diye düşünme çalış asıl yoksa benim gibi çok pişman olursun
kızlarr şimdi size birşey soracağım bana gülmeyin benle dalga geçmeyin (bdv üsülü oldu laa kötü eleştiri kabul etmem hihihi) neysem iştee evde ağda hazırlamayı bilen var mı?? Bunu denemiş olan var mı?? Burada ılık ağda yok. hazır ağda bantlarını da de ben sevmiyorum beceremiyorum. evde ağdasını kendi hazırlayanlar varmış duydum. internette de tarifi var ancak nasıl olur? fikri olan beri gelsin please!![]()
nihoohooou hoşbuldukk nasıl geçti günün![]()
hoşgedin ribbbbbbb
![]()
kızlarr şimdi size birşey soracağım bana gülmeyin benle dalga geçmeyin (bdv üsülü oldu laa kötü eleştiri kabul etmem hihihi) neysem iştee evde ağda hazırlamayı bilen var mı?? Bunu denemiş olan var mı?? Burada ılık ağda yok. hazır ağda bantlarını da de ben sevmiyorum beceremiyorum. evde ağdasını kendi hazırlayanlar varmış duydum. internette de tarifi var ancak nasıl olur? fikri olan beri gelsin please!![]()
nasılsınSıkıcı bi gündü aman bitti gitti şükür nerdeyse BDV'ye konu açıcaktım o derece bi gündü işte
Hoşbuldum canımm
Ay biz küçükken annem yapardı hatta ablamla birlikte yerdik macun niyetineLimon ve su'dan yapılıyo sanırım ama emin değilim bi sorayım anneme hatırlıyodur inşallah
![]()
umarım
sosyoloji nası bi bölüm sizce:26:
anladım:26::26Sosyoloji çok git gelli bir bölüm canım.Mesela bu aralar önü açık formasyonda var.Neydi ya hep unutuyorum unutkanlık var bende devlet bilmem ne uzmanlarını sosyolojiden alıyor.
Ama şunu önereyim sana sosyolojiyi açıktanda okuyabilirsin.Sen başka bir bölümü okurken bir yandan açıktan sosyolojide gidebilir.Zaten aof nın sınavları zor olmuyor
anladım:26::26f ya nefret ediyorum öğrencilikten
![]()
kızlar kaçıyım artık bengörüşürüz hepiniz kocaman seviliyosunuz
+iyiki varsınız
![]()
Ve ben geldim..
nasılsın![]()
Nasılsın canım benim
Ve ben geldim..
Ben aldım yawru kahveyi hadi sende al![]()
BENİM yengem yapıyordu şekerle ama hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına.
Fakat şekerle yapılan ağda kılları besliyormuş :26:
Sıkıcı bi gündü aman bitti gitti şükür nerdeyse BDV'ye konu açıcaktım o derece bi gündü işte
Hoşbuldum canımm
Ay biz küçükken annem yapardı hatta ablamla birlikte yerdik macun niyetineLimon ve su'dan yapılıyo sanırım ama emin değilim bi sorayım anneme hatırlıyodur inşallah
![]()
Limon ve şekerle..
Toz şekeri alacaksın , limonu üzerine sıkıp kaynat
aldım bebeeemmm hertürlü muhabbete hazırım
hadi yaa onu duymadım:26:
he yaa bazı tatlılarda kullanılır o tarif var internette bolca da işe yarar mı ona karar veremedim yapış yapış kalmıyım sonra
yafruuummmm![]()