julia ve melekleri

sonra gelir buraya yazar ayvayı yedim ben hatunlar diye

hahahaha kalamdı bende o korkuu kesi yicem yakında muhtemelende buralarda yicem temiz donumu hazırla

ahahah dantelli olur mu bide kırmızı ben oyle beyaz don bilmem dantelli ve seksi şeyler getirirm

bak benlik bi olay değil yine bana kalamsın ihale ben açamdım konuyu

alemsiniz siz yaaa..cok tatliii.Tabi gece gece baska ne konusulabilir

ahahaha ay ne bileyim ya konu hep buralara geliyor

alemsiniz siz yaaa..cok tatliii.Tabi gece gece baska ne konusulabilir

Hep Stilin yüzünden

ya o bişe değilde bir gun evlensem hanı olursa siz benım hakımd a ne düşüneceksiniz le abowww

Elinde kırbaç ve gelinlikle ben gözlerden ateş ahahahaha ulan susayım ben en iyisi

Bem hic masum hayal etmiyorum vallah hahahahaha gel len buraya yeter artikkkk heeeyyyttt
deprem yaşatacak adama sen neymişsin be stii dicek adam

Bak dügünde istemez bence stil, kisadan halledelim nikah yeterli der, bosa vakit gitmesin yani

bak bak daha gelmeden acıklama yapıyor

Aynen kuzum, tutma kendini, göster icindeki cevheri :60/

gaza getirmeyin ebni ahahah nerde la o herif gelsin buraya çabuk bulun şşunu bana az işimiz var ahahaha

deprem yaşatacak adama sen neymişsin be stii dicek adam

ahahah herif beni beyaz gecelikle beklerkene karşısında deri bir jartiyerle kırbajla bulunca kalpten şey yapmasın aboowww ilk geceden kocasız kalmakta var işin uzunda

ne gelinliği la direkt jartiyerle düşünüyoruz seni gelinlik çok masum oldu valla bende pijamayla mı evlensem farklılık olsun ayucuk kısmına inci işletirim kulaklarına dantel

ahahah bence sen ayucukla bi çık dolaş sokakları bakım takılan olursa peşine basarsın nikahı niye belkeyeceksin düğün konseptide ayucuklu olur

İyiyim canim sen nasilsin

ben de iyiym canım ya sana sorcagım unutuyorum
sizin bir geyik topiğiniz vardı ben editörken ara sıra gelip sohbet ederdim
o sendin dimi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?

Son düzenleme:
ahahah dantelli olur mu bide kırmızı ben oyle beyaz don bilmem dantelli ve seksi şeyler getirirm

zaman kötü .... demişler kankaa kırmızı diyon dantel diyon ne bilimm korktum ben şimdük

Hep Stilin yüzünden

Bem hic masum hayal etmiyorum vallah hahahahaha gel len buraya yeter artikkkk heeeyyyttt

Bak dügünde istemez bence stil, kisadan halledelim nikah yeterli der, bosa vakit gitmesin yani

hatta nikah dairesine bile gitmez memuru eve çağırır bas nikahı çek arabanı işim var der

zaman kötü .... demişler kankaa kırmızı diyon dantel diyon ne bilimm korktum ben şimdük

hatta nikah dairesine bile gitmez memuru eve çağırır bas nikahı çek arabanı işim var der

Korkma korkma sana ayucuklu don getirim ben dantel şey yapmaz şimdi açmaz seni

Memuru eve çağırmak iyi fikirmiş niye akıl edemedim ben zaman kaybı olmasın arada

Ver gazi ver gazi
Sen bizden fazla veriyon kendine gazi vallah
Sen bi aralar bulusma seninkiyle, yoksa onca sene kora altinda olan belret ansizin

ben de iyiym canım ya sana sorcagım unutuyorum
sizin bir geyik topiğiniz vardı ben editörken ara sıra gelip sohbet ederdim
o sendin dimi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?

Sen Editörmiydin bi zaman :44:
Simdi hatirladim, benim topigim yoktu canim...
Bi ara biyerde takiliyorduk ver orasini diyorsan :97:

Hahahaha evet yaaaa sahitleride sokaktan bulur hemen kapi disari edebilmek icin

Biyerde yorumunda okumustum :44:

Bi cözerse onunki hemde nasil yandi

Aynen kuzum, tutma kendini, göster icindeki cevheri :60/

Selam
olabilir tabi

konusun konusun bizde tecrübelenim firaat varkenn hehe
Hep Stilin yüzünden

Stillex tatlim sen evlimisin bekarmisin?

Son düzenleme:

evet canım. senin topik değil de sevginin topiğiydi sanırım.

ya hep soracagım unutuyorum o muydun değil miydin diye

Ver gazi ver gazi
Sen bizden fazla veriyon kendine gazi vallah
Sen bi aralar bulusma seninkiyle, yoksa onca sene kora altinda olan belret ansizin

Öyle yapsam iyi olacak 26 yıllık gözüm gibi baktığım gün yüzü görmeyen bekretim ne olduya gitmesin

rengina inanma inanmaa ben masumum desemde inanma bu gece accuk çizgimi aşmış olabilirim

ahaha canım çizginden çıkmadın direk o çizgiyi gömdün sen artık bendensin kanka

olabilir tabi

konusun konusun bizde tecrübelenim firaat varkenn hehe

Stillex tatlim sen evlimisin bekarmisin?

Yok bekarım hep buradan çıkıyorya bu espiriler

Son düzenleme:
Korkma korkma sana ayucuklu don getirim ben dantel şey yapmaz şimdi açmaz seni

Memuru eve çağırmak iyi fikirmiş niye akıl edemedim ben zaman kaybı olmasın arada

eh bu kadar fikir verdik.. artık al şu adamı

dilom şahidi düşünmemiştim ben şahit gelirse ikram gerekir. Allah şahit der memuru gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…