julia ve melekleri

uzun süre de ayrılacak gibi durmuyo ya kocayı alamadım ki alanı da pataklayıp duruyo zati

özel hayat filan kalmadı sende evleniyorum yaz buraya herkes şu smileyi kullancak sana

bağlanmaz bile amann ev yeni daha internet bağlanmadı der geçer

iyi geceler diloom kraliçem
bak orasini hic düsünmemistimm

Sırt ağrım geçmek bilmiyor ginam ya omurgam ağrıyo resmen rahatlamıyo hiç yatakta da ağrıyor :26:

anam neden ne oldu sana:26:

teessüf ederim bak az önce kraliçem dedim baştacı yaptım senii. neden hain oldum ben lo olsam olsam pijamalı dilo olurum

Sırtım ağrıyo dilom ya

Geçmiyo tee kaç geçen haftadan beri

Sırt ağrım geçmek bilmiyor ginam ya omurgam ağrıyo resmen rahatlamıyo hiç yatakta da ağrıyor :26:

Sırtım ağrıyo dilom ya

ginam Allah korusun fıtık falan mı var yani niye agrıyor :26:

belin o kadar kötümü :26:

ahaha öok utanırım yaa düşünsene herkes hakkımda neler düşünecek ben en iyisi sessiz sedasız evleneyim sonra derim size

Oturabliyorum Allaha şükür ama ağrıyor yaa :26:

Sırtımın ortasından doğru ta kuyruk sokumuma kadar

ahaha artık çizgisizsin yawrucan gitti gitii uçtu kuş

Sensin seni alıntıladığım sana diyorum ikinizede oluyormuş şimdi farkettim ama

bi veda partisi bile yapamadan gitti çizgim
belin o kadar kötümü :26:

ahaha öok utanırım yaa düşünsene herkes hakkımda neler düşünecek ben en iyisi sessiz sedasız evleneyim sonra derim size

he gülüm he sonra desen biz böle olmiicaz sanki

Oturabliyorum Allaha şükür ama ağrıyor yaa :26:

Sırtımın ortasından doğru ta kuyruk sokumuma kadar

zorladın mı belini canım :26:

bi veda partisi bile yapamadan gitti çizgim

he gülüm he sonra desen biz böle olmiicaz sanki

sen bilmirmisin o kadar okumuş kızsın hiç mi araştırmadım.Anlamadan aniden gidiyor ne vedası ne partisi gitti giden

sonradan olunca herşey olmuş bitmiş olacakki

bak orasini hic düsünmemistimm

konu stillex'se çok boyutlu düşünmek lazım hatunun hayal dünyası geniş fantazi dünyası zengin kaçıyorum stii beni öldürecek az kaldı

Sırtım ağrıyo dilom ya

kuzum geçmiş olsun ihmal etme git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…