Ah yawrumm kıyamam sana ben
Kadınlık zor zanaat
özledim eylülcanStill ozlemedin mi benii
Ne zamandır almanyadaydın ? sormuşumdur illaki ama çok unutkanımYok kuzum ya o nerden cikti
Vallah benden cikar, bazen alakasiz biside cikar, ben almanim hakkim var
özledim eylülcan
Belirtmedim sadece
Ne zamandır almanyadaydın ? sormuşumdur illaki ama çok unutkanım
kızım senin acil evlenmen lazım
hoşgeldin bebeeemmm
Ütüyüde hic sevmem, hele gömlek ve kumas pantol
Ben berdus yetistireyim oglanlari, böyle hiphop tarzi dolassinlar, kazak kirisik pantol falan
Dogma büyüme burdayim ben canim :97:
Yok kuzum ya o nerden cikti
Vallah benden cikar, bazen alakasiz biside cikar, ben almanim hakkim var
Ahahahah neyden bahsettiğini biliyorum o albüme bende baktım
Neyin mi eksik dur ben söylim senin böyle dudişlerinden pembe rujunla öpiceğinnn herifin var mı la yok
AMA PEMBE AYUCUKLU PİJAMANLA çekin o olur işteayyy bende gırbacımlamı çekinsem şak şak yaparken
yok yeee böyle daha iyi elde edince hevesim kaçar
Hippi akımı geri gelmelitemizlik yok ütü yok yıkamak yok işte o zaman rahatlarız biz
Konuşmanı bilmiyorum ama türkçeye çok hakimsin yazarken.Konuşmanda böyle akıcımı:26:
kraliçem yaa
herif kolay iş fotoşopla yanıma bii yağşukluuu şeyettiririm nolcek
Hosbulduk tatlim surekli kk dayim yaa :96::96:kızım senin acil evlenmen lazım
hoşgeldin bebeeemmm
özledim eylülcan
Belirtmedim sadece
Ne zamandır almanyadaydın ? sormuşumdur illaki ama çok unutkanım
yok yeee böyle daha iyi elde edince hevesim kaçar
Hippi akımı geri gelmelitemizlik yok ütü yok yıkamak yok işte o zaman rahatlarız biz
kraliçem yaa
herif kolay iş fotoşopla yanıma bii yağşukluuu şeyettiririm nolcek
Evet yaaa aynen
Öyle derler, akiciymisyazdigim gibi iste
Farkettimbende ozledim
ne rahatlaması la bitlenirizstiii sen her gece ayrı bi fantazi denersin adamın üstünde
yaşasın fotoşopvarmı sende cırlak pembe ruj bide şey lazım allık oda aynı pembe ama sakın elmacık kemiklerine sürme o göz altına sürülecek abla öyle yapmış onuda ekledik mi tamam albüm yapmaya hazırsın şekercan uuuu çok merak ettim pembe pijamalı ayucuklu kız
Ben ütüden hiç anlamambir ondan anlamam anlarımda elime almam alırsam bana kalacak biliyorum benim babeyde hep takım taklavat gezer mesleği gereği hiç spor giyindiğini bilmem zavallı anacım ütüle dur
Hosbulduk tatlim surekli kk dayim yaa :96::96:
Farkettimbende ozledim
Öyle derler, akiciymisyazdigim gibi iste
Ucuyom tutun beni
yaşasın fotoşopvarmı sende cırlak pembe ruj bide şey lazım allık oda aynı pembe ama sakın elmacık kemiklerine sürme o göz altına sürülecek abla öyle yapmış onuda ekledik mi tamam albüm yapmaya hazırsın şekercan uuuu çok merak ettim pembe pijamalı ayucuklu kız
Ben ütüden hiç anlamambir ondan anlamam anlarımda elime almam alırsam bana kalacak biliyorum benim babeyde hep takım taklavat gezer mesleği gereği hiç spor giyindiğini bilmem zavallı anacım ütüle dur
Bravo yani bizimde çok almanyada doğmuş tanıdıklarımız var konuşamıyorlar yabancıdan bozma konuşmaları
İtiraf et en çok neyimi özledin
ahahahbiriktiriyorum değişik fantağziler araştırıyorum doktorculuk oynarız kırbaçcılık oynarız nutella deneriz
Vuu yatak odamı serdim len gözler önüne ahahahah
Bravo yani bizimde çok almanyada doğmuş tanıdıklarımız var konuşamıyorlar yabancıdan bozma konuşmaları
İtiraf et en çok neyimi özledin
ahahahbiriktiriyorum değişik fantağziler araştırıyorum doktorculuk oynarız kırbaçcılık oynarız nutella deneriz
Vuu yatak odamı serdim len gözler önüne ahahahah
bende öyleyim bu ara
gölgelerin gücü adına
hükümet konağına gidip limuzinle de foto çekildimmi tamamdıraşkımın hediyesi
Ayyy acidim anacigina vallah, allah sabir versin :97:
O hatunun sorunu bence, yani söyle esi baska türlü mutlu edemiyor hediyeye boguyor, oda bunlari göstermekle tatmin oluyor
bende öyleyim bu ara
gölgelerin gücü adına
bende öyleyim bu ara
gölgelerin gücü adına
Kırbacını
Evet var öyleleri ama benim etrafimda genelde türkcesi düzgün herkesin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?