julia ve melekleri

göbekten zeytinde yedirtirsin sen:18:

Can sıkıntisina giriyorum iste

gel kuzu gel sohbet muhabbet güzel işte

Güc bende artiiiikkkkkk Hemannnn ay sey pardon Shemannnn
Yok yaa she neydi o yaaa :44:

sor çocuklarına onlar bilir

nasıl görmezsin bmw range rower(bak adını bile yazamadım ben) havada uçuşmuşş.. o kocişin bir kardeşii varsa talibim

Ya ilk koyduktan sonra üstüne cok gidildi, oda inat daha fazla koyuyor abartiyor, inada yapiyor, hos degil ama kimi yorumlarda cok kirici bence
Biribisi yaziyor hoooop onun arkadaslari gelip destek yorumlari dalga gecmeler...
Konularda cok yapiyorlar son zamanlarda bunu ... Hemen dalgaya vuruyorlar cok büyük marifetmis gibi...

biliyordum kırbacım size kurbaaan olsun anacımm

En güzeli.Bi Türk'ün türkçeyi konuşamaması çok acı.Hele yeni neslin

Evet aci ama canim, okulda disarda carsida sporkulublerinde sürekli almanca konusunca maalesefki pek kolay olmuyor, türkceyide iyi gelistirmek

kırbacın gücü adınaaaa ben celdummm

Sheman mi ahaha öyle bi kahkaha attım ki anam bile soruyor ne yazmışlar seni güldürcek kadar diye

Puhahahahahaha bende attim kahkaha

Yokki artik o cizgifilm, hic denk gelmedim

göbekten zeytinde yedirtirsin sen:18:

nasıl görmezsin bmw range rower(bak adını bile yazamadım ben) havada uçuşmuşş.. o kocişin bir kardeşii varsa talibim

Len yere bakan yürek yakan benim aklıma gelmeyenler sende

Hadi yaa iyi ne güzel bizde at arabasına binersiz ayucuklu pijamayla bizden bu kadar hacı

Çok dikkat etmedim ben yorumlara :26:
Konularda da hiç dikkatimi çekmedi ama konularda şu var kilit isimler BDV'DE takılan.Onlar nasıl yorum yaparsa yorumlar ona göre şekillniyor.Eğer onlar olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz

Puhahahahahaha bende attim kahkaha

Yokki artik o cizgifilm, hic denk gelmedim

hadi yaaa çocukluğumun simgesi gibi birşeydir o
Len yere bakan yürek yakan benim aklıma gelmeyenler sende

Hadi yaa iyi ne güzel bizde at arabasına binersiz ayucuklu pijamayla bizden bu kadar hacı

kızım boşuna kontrol altında tutmuyorum kendimi aşarsam finaa aşarım ben yükselen akrep hatırlatırım at arabası huuu aklıma gelen aklına geldimii yazamam fazla +18 olur

Kiz havali bi tip belli, gösteriside seviyor, zaten acik albümün baska ne sebebi olabilir
Yorumlari okudum ben,kimileri hic hos degil, onlar üstüne gelip yazdikca oda foto koyuyor
Bunun sonu yok yani, Kocacikin kendisini ve hediyelerini görmege devammmmm
Birak adam sokaga cikinca artik taniyanlar vardir bence

Evet konularda öyle oluyor, dalga gecerseler dalga basliyor, iyiyse iyi, kötüyse kötü yorum, cok sacma ...

Ciftligime bakiyordum kavi gitti alintilar =

Bende cok izlerdim

kırbaçladım da geldiimmm siz lafla yetinin sadece

( ahh ahhhbirgun kırbaçlıcaz demi )

sen kırbaçlamıcan adam seni kırbaçlıcak olayı yanlış anlamışsın

hem niye cevap vermedin sen bana

kırbaçladım da geldiimmm siz lafla yetinin sadece

( ahh ahhhbirgun kırbaçlıcaz demi )

Hhahah nasıl kırbaçladın kıs anlat anlatta bizde bilelim

Kırbaçlıcaz tbi şak şak diyee

hahahah fenasın fenaaaa ay fena deyince aklıma fenası kerim geldi ahahaha ulan tüm pis şeyler geliyor aklıma

Benim hiç bir şeyim akrep ama niye böyleyim ben yaa

At arabası ahaha acaba at yerine bizim öküzcanları koyup kırbaçlasak mı ahanada böyle foto çekniriz ne orjinal olur ama

sen kırbaçlamıcan adam seni kırbaçlıcak olayı yanlış anlamışsın

hem niye cevap vermedin sen bana

Bence olayı sen yalnış anlamışsın adam değil sen kırbaçlıcan

Len yoksa baştan beri olayı tersten mi biliyordun yarılırım burada

Bakmasak sorun yok bence oda vazgeçer bir müddet sonra benim varlığında bile haberim yoktu taaaki burada paylaşılana kadar.Baktım ki fotolarının hepsinede bakmadım çünkü baydı bi kaç foto sonrası

En iyisi görmezden gelmek

Ciftligime bakiyordum kavi gitti alintilar =

Farmmı oynuyorsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…