dilşahın işi var birazdan gelir
Geldi bileee
Oyyyy hemencikte gelirmis
Ne isler ceviriyon bakam sen
Geldi geldi alalim ifadesini
Geldi bileee
Geldi geldi alalim ifadesini
duşumu aldım geldim bebeeemmmahahahaha çok pis bi kıs oldum ben yaa hep stii nin suçu
Gitme diyeyedim açaydım gollarımı
Bizim içimiz dışımız ayıp şeyler
İki dakka arkadan konuşamıcaz mı hemen düştün
top secretkırbaçlarım tozunu aldım jartiyerlerimi parfümledim de geldimm sana gelin yapcam yaaa hazırlık var 60:
Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğiniiki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı
Ben naptım la sanaçamur mu attım naptım
Gitme diyeyedim açaydım gollarımı
Bizim içimiz dışımız ayıp şeyler
İki dakka arkadan konuşamıcaz mı hemen düştün
Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğiniiki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı
Ben naptım la sanaçamur mu attım naptım
Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim
Güc kuvvet lazim gelinle ugrasmak icin
Bi benmi alman kaliyorum burda yani
Varsa ayıplı hikayeleriniz dinlerim
Ben bişey anlatayım yine benim içimin pisliğinden
Bi gün benimki ile şehirler arası seyehat yapıyoruz araba ile giderken bi fabrikanın tabelasında kocaman "kutu fabrikası" yazıyor
Ben dururmuyum hemen hinlik düştü içime
Bizimkine diyorum ki;burada kutumu üretiliyormuş( ben burada kutuyu argoca kullanıyorum şey manasında )
Benim safta anlamamış he diyor banaben uzatıyorum ama bu kadar kutu ne olacak kim için sende kutu istiyormusun kutu severmesin iyiden pisliğe vuruyorum işi
Hasbam yol boyu anlamadı tee nezaman sonra jetonu düştütabii benim hinliğe hız yeter mi
Bi gün benimki ile şehirler arası seyehat yapıyoruz araba ile giderken bi fabrikanın tabelasında kocaman "kutu fabrikası" yazıyor
Bizimkine diyorum ki;burada kutumu üretiliyormuş( ben burada kutuyu argoca kullanıyorum şey manasında )
Benim safta anlamamış he diyor banaben uzatıyorum ama bu kadar kutu ne olacak kim için sende kutu istiyormusun kutu severmesin iyiden pisliğe vuruyorum işi
Hasbam yol boyu anlamadı tee nezaman sonra jetonu düştütabii benim hinliğe hız yeter mi
uğraşma la kızımlaa kendi hallerine bırak kelepçe kırbaç anlaşsın gençler
ben yokmuşum gibi davran canooo
Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim
Güc kuvvet lazim gelinle ugrasmak icin
Bi benmi alman kaliyorum burda yani
salon çizgimden kaydırdın daha ne olsun
Olurmu canim Kaynanaligin ne zevki kalir ozaman
Hasbanin cevabi ne oldu peki
hahahhaherif o anda anlasaydı seni kutu fabrikasına götürürdü zaten
deli bir öpim kutundan derse görürsün
iyiyim bende stilexciim :) baya muhapet var burada diye bi geleyim de su yemek yarismasi icin ugrasiyorum kk proyu bedevaya getiririm belki
olmuyo olmuyo gözüme batıyorsunkonstrasyonum bozuluyor
ben anlatayım dilşahcan paklavalı balkan erkeği sipariş etmiş oda istediği gibi gelmemiş bizimkide sinirlenmiş tabak çanak kırmış benim istediğim erkekten niye kalmamış kırbaçlarımı jartiyerleri ayarladım diye bağırmış çağırmış
ahahah senin çizgi pek bi kaymaya musaitmişlbak nikoya nasıl direniyor
aaaaaaaaaa bana bak dünür ezdirmem kızımııhem senin oğlanı alcam ben kız vermicem kii
ahahaha düşünsene karşılıklı topikler açıyormuşuz bdv.de aaahhhh benim bu dünür aaahhhh
ahaha allahtan anlamadı.ben pisim ya benimkinin içi temizdir anlamaz bazen benim alttan alttan vurmalarımı
Desiiin nolcakki
Var valla ya gel sendesenin öbür nikin proluydu değilmi :26:
Olurmu canim Kaynanaligin ne zevki kalir ozaman
Hasbanin cevabi ne oldu peki
kızım yetişilmez sana diyorum adama bal badem yedir cılız kalcek senin yanındaanladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?