julia ve melekleri

top secret kırbaçlarım tozunu aldım jartiyerlerimi parfümledim de geldimm sana gelin yapcam yaaa hazırlık var60:

Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim
Güc kuvvet lazim gelinle ugrasmak icin

Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğini iki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı

Ben naptım la sana çamur mu attım naptım

Bi benmi alman kaliyorum burda yani

Gitme diyeyedim açaydım gollarımı
Bizim içimiz dışımız ayıp şeyler

İki dakka arkadan konuşamıcaz mı hemen düştün

Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğini iki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı

Ben naptım la sana çamur mu attım naptım

salon çizgimden kaydırdın daha ne olsun

Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim

uğraşma la kızımlaa kendi hallerine bırak kelepçe kırbaç anlaşsın gençler

Varsa ayıplı hikayeleriniz dinlerim

Ben bişey anlatayım yine benim içimin pisliğinden

Bi gün benimki ile şehirler arası seyehat yapıyoruz araba ile giderken bi fabrikanın tabelasında kocaman "kutu fabrikası" yazıyor

Ben dururmuyum hemen hinlik düştü içime

Bizimkine diyorum ki;burada kutumu üretiliyormuş ( ben burada kutuyu argoca kullanıyorum şey manasında )

Benim safta anlamamış he diyor bana ben uzatıyorum ama bu kadar kutu ne olacak kim için sende kutu istiyormusun kutu severmesin iyiden pisliğe vuruyorum işi

Hasbam yol boyu anlamadı tee nezaman sonra jetonu düştü tabii benim hinliğe hız yeter mi

hahahha herif o anda anlasaydı seni kutu fabrikasına götürürdü zaten

deli bir öpim kutundan derse görürsün

iyiyim bende stilexciim :) baya muhapet var burada diye bi geleyim de su yemek yarismasi icin ugrasiyorum kk proyu bedevaya getiririm belki

uğraşma la kızımlaa kendi hallerine bırak kelepçe kırbaç anlaşsın gençler

Olurmu canim Kaynanaligin ne zevki kalir ozaman

Hasbanin cevabi ne oldu peki

kızım yetişilmez sana diyorum adama bal badem yedir cılız kalcek senin yanında anladın sen

ben yokmuşum gibi davran canooo

olmuyo olmuyo gözüme batıyorsun konstrasyonum bozuluyor

ben anlatayım dilşahcan paklavalı balkan erkeği sipariş etmiş oda istediği gibi gelmemiş bizimkide sinirlenmiş tabak çanak kırmış benim istediğim erkekten niye kalmamış kırbaçlarımı jartiyerleri ayarladım diye bağırmış çağırmış
salon çizgimden kaydırdın daha ne olsun

ahahah senin çizgi pek bi kaymaya musaitmişl bak nikoya nasıl direniyor

aaaaaaaaaa bana bak dünür ezdirmem kızımıı hem senin oğlanı alcam ben kız vermicem kii

ahahaha düşünsene karşılıklı topikler açıyormuşuz bdv.de aaahhhh benim bu dünür aaahhhh

hahahha herif o anda anlasaydı seni kutu fabrikasına götürürdü zaten

ahaha allahtan anlamadı.ben pisim ya benimkinin içi temizdir anlamaz bazen benim alttan alttan vurmalarımı
deli bir öpim kutundan derse görürsün

Desiiin nolcakki

iyiyim bende stilexciim :) baya muhapet var burada diye bi geleyim de su yemek yarismasi icin ugrasiyorum kk proyu bedevaya getiririm belki

Var valla ya gel sende senin öbür nikin proluydu değilmi :26:

Ben ona bi Alaman yolliycam

aaaaaaaaaa bana bak dünür ezdirmem kızımıı hem senin oğlanı alcam ben kız vermicem kii

ahahaha düşünsene karşılıklı topikler açıyormuşuz bdv.de aaahhhh benim bu dünür aaahhhh

Zaten artik kiz alinmiyor, erkek aliniyor
Iste ozaman daha cok deliririm, korksun benden gelin
Rekor kirariz topiklerle, zaten simdiki kadro kalirsa kk da gelinler kaynana olucak, konular degisecek

ahaha allahtan anlamadı.ben pisim ya benimkinin içi temizdir anlamaz bazen benim alttan alttan vurmalarımı

Desiiin nolcakki

Var valla ya gel sende senin öbür nikin proluydu değilmi :26:

Alttan fazla vurma acımasın sonra bi yerleri

Ay hatırlamıyorum üstünden 2 sene geçmiştir ama bi müddet alaya aldı beni

kızım yetişilmez sana diyorum adama bal badem yedir cılız kalcek senin yanında anladın sen

Fındık bahçelerimiz var ki bizim stok hazır bol bol yedircem ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…