julia ve melekleri

puhahahahaha

böyle bir anı var bende. en yakın arkadaşımdan üniversitede bir çocuk hoşlandı. herif tam bir p.ç! bizim kızda yüz vermiyor. bir gün çocuk kibarca rica etmiş ders konusunda yardım etmesi için. bu da tamam demiş. çocuk açmış laptopu flash bellekte dosyalar bakabilirsin demiş. kız bir açtım klasörü diyoo herifin çıplak pozları üzerinde deri askılar bişilr böyle olmuş bizimkii hemen kapamışş ogünden sonra selam bile vermedi çocuğa

Nirdesin yarın sen

aboowwww abi yollu ya la kıs iyi kurtulmuş oradan ahahaa

sarışın severim ben yavruu beyaz ten renkli gözz vuuu ex geldii aklımaa efkırlandımm bi sigara yakımm ben

Onlardan burda bolcanak var, paketleyip yollarim sana
Yaaa bu tipler bana takikti biliyonmu, ben sevmem ama hep almanlar bana sarardi

hoşbulduk dilay..
gençken içerdim de uzun zamandır içmiyorum. bu günlerde şeytan dürtüyor sen içiyor musun?

Ben iciyorum canim, hamile kalmadan azaltmistim, kalincada pat diye birakmadim,oda zararlimis bebege, ama cabuk birakabildim...
Cooookkk canim isterse bitane yakiyordum ama toplasan iki yada üctür hamilelik zamaninda... Tutabiliyorsan kendi icme, ama bence yemek gibi bisey bunada asermek yani, bilemedim simdi :26:

Nirdesin yarın sen

arkadaşlara sözüm var kahveye gideceğim süslenip püslenip

aboowwww abi yollu ya la kıs iyi kurtulmuş oradan ahahaa

sorma sapıkmıdır nedir

Onlardan burda bolcanak var, paketleyip yollarim sana
Yaaa bu tipler bana takikti biliyonmu, ben sevmem ama hep almanlar bana sarardi

burada da var bolcaa ama bana pas virmiiler daha. çünküü hala herkes exleyim zannediyor man kafalılarr bitti o bitti ilan mı ediyimm tek tabanca dolaşıyorum her yerde bi anlayın laa

Kücükmü kaldigin yer herkes biliyor :26:
Boynuna parnkart as "bostayim asila bilirsiniz"

cigara aşeriyorum

hoşgeldin tatlımm. uuu çok zor yaa içsen bir türlü içmesen bir türlüü:26:

Kücükmü kaldigin yer herkes biliyor :26:
Boynuna parnkart as "bostayim asila bilirsiniz"

yok küçük değilde ortak mekanlarımız vardı orada herkess hala öyle sanıyor. biz öyle mıç mıç gezmedik hep mesafelii durduk toplum içinde ondan iştee ayırt edemiyorlar hala ne haldeyiz

nerden aklıma düştü bilmiyorum kii.. 16-17 yaşında içerdim. sonrasında çok nadir. evlenince tamamen bıraktım. nalet şeytan aklıma sokuyor

Hala beraber i takiliyorsunuz siz ?

nerden aklıma düştü bilmiyorum kii.. 16-17 yaşında içerdim. sonrasında çok nadir. evlenince tamamen bıraktım. nalet şeytan aklıma sokuyor

Iciyor olsaydi , yak bir iki cek at derdim, bisey olmazdi yani ama icmeyince bilemedim simdi, düsünmemeye bak canim...

hoşbuldum canım.. içmicem kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…