Ayyy bilemedim şidmii ben seet sever ama sarışın sevmez olaraktan almanın esmeri yokmu yapaklavalı esmer sert alaman
ahahaha öyle olurmuş bide düşünsene adam elinde kırbaç üztünde deri ile çıkarmış karşıma bana kal gelirmiş
İtalyanı bana postalican
Onlarda romantikmi oluyordu öyle bişe
bu masalda böyle bitmiiişşyarın yokum zaatii bol bol kayatırsın arkamdan geçmişi okuma huyumda yok dök içini dökk
o günleri hasretle bekliyorumbugünün gelinleri nasıl kayınvalide olacak meraktayımm
besle adamı besle kırbaç darbelerine dayanacak gücü kalsın
Avusturya üzeri
Sarisinmi istersin yoksa biraz karisik olanindanmi
Ha seninki bilgili bu konuda
Kemermi hiç şeyyapmamıştımkelepçe işinide iple halleettikmi al sana fantağğzi
puhahahahaha
böyle bir anı var bende. en yakın arkadaşımdan üniversitede bir çocuk hoşlandı. herif tam bir p.ç! bizim kızda yüz vermiyor. bir gün çocuk kibarca rica etmiş ders konusunda yardım etmesi için. bu da tamam demiş. çocuk açmış laptopu flash bellekte dosyalar bakabilirsin demiş. kız bir açtım klasörü diyoo herifin çıplak pozları üzerinde deri askılar bişilrböyle olmuş bizimkii hemen kapamışş ogünden sonra selam bile vermedi çocuğa
Onlar pek yakisikli olmuyor yaaaa :26:
İtalyanı bana postalican
Onlarda romantikmi oluyordu öyle bişe
sarışın severim ben yavruu beyaz ten renkli gözz vuuuex geldii aklımaa efkırlandımm bi sigara yakımm ben
Hosgeldin yolcu
Iciyormuydunki :26:
hoşbulduk dilay..
gençken içerdim de uzun zamandır içmiyorum. bu günlerde şeytan dürtüyorsen içiyor musun?
Kemer de olur imkansızlıktan
Bak bunca senelik kırbaççıyım hiç alternatif düşünemiştim
Nirdesin yarın sen
aboowwww abi yollu ya lakıs iyi kurtulmuş oradan ahahaa
Onlardan burda bolcanak var, paketleyip yollarim sana
Yaaa bu tipler bana takikti biliyonmu, ben sevmem ama hep almanlar bana sarardi
arkadaşlara sözüm var kahveye gideceğim süslenip püslenip
sorma sapıkmıdır nedir
burada da var bolcaa ama bana pas virmiiler daha. çünküü hala herkes exleyim zannediyor man kafalılarr bitti o bitti ilan mı ediyimm tek tabanca dolaşıyorum her yerde bi anlayın laa
cigara aşeriyorum
Kücükmü kaldigin yer herkes biliyor :26:
Boynuna parnkart as "bostayim asila bilirsiniz"
Ben iciyorum canim, hamile kalmadan azaltmistim, kalincada pat diye birakmadim,oda zararlimis bebege, ama cabuk birakabildim...
Cooookkk canim isterse bitane yakiyordum ama toplasan iki yada üctür hamilelik zamaninda... Tutabiliyorsan kendi icme, ama bence yemek gibi bisey bunada asermek yani, bilemedim simdi :26:
hoşgeldin tatlımm. uuu çok zor yaa içsen bir türlü içmesen bir türlüü:26:
yok küçük değilde ortak mekanlarımız vardı orada herkess hala öyle sanıyor. biz öyle mıç mıç gezmedik hep mesafelii durduk toplum içinde ondan iştee ayırt edemiyorlar hala ne haldeyiz
nerden aklıma düştü bilmiyorum kii.. 16-17 yaşında içerdim. sonrasında çok nadir. evlenince tamamen bıraktım. nalet şeytan aklıma sokuyor
hoşgeldin tatlımm. uuu çok zor yaa içsen bir türlü içmesen bir türlüü:26:
yok küçük değilde ortak mekanlarımız vardı orada herkess hala öyle sanıyor. biz öyle mıç mıç gezmedik hep mesafelii durduk toplum içinde ondan iştee ayırt edemiyorlar hala ne haldeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?