julia ve melekleri

Ne yapacakmış mobilyayı.Önce gelsinde istesin seni sonra beraber bakın mobilya

ay aradı simdi ben salon takımını alıom dio yaa

iyi günlerde otur üstünde dedimmm sen oturmayacakmısın dio

ben begenmedim ki sen begendin sen otur dedimmmm beni bırakcan mı yoksa dio

tmm almim madem falan filan ay koptumm gülmekten ama teli kapatıncaaaa

ona gayet ciddi idim

Still kendisinin ilişkisini küçümsedi de bende o yüzen kendiyle yüzleşti dedim julim

stiiii nereye kaçtı gidip herifini boğacak sanırsamm yetti gayriii canıma yettiiii kocam olcaksan ol dayanamıorum artık kutummm daha fazla dayanamıo dicek

giren çıkamaz die baslık mı atsak

Giren çıkmaz tehlikeli bi kelime

ahahaha hadi ya bak ilk kez antonyoya acıdım

Napcakmış deli gibi gitmiş tek başına salon takımı alıyor ulen madem iyi bişi yapacan alsana manitanı gitsene onla

sal gitsin bekret falan hikaye bunca yıl bekretli oldukta ne olduuuu ver gitsin anam istemim ben bekret falan

Napıyon sen ya beni gaza getirmeyemi çalışıyon vermiyom la kimseye saklıcam mikemmel erkeği bekleyen kadın gibi iskeletor olana kadarsaklıcem

Ahaha sen bir kendinle yüzleştin sanki bu mesajda :108::108::108::108:

Evet canım o mesajdaki cacığın hıyarı benim öküzcan oluyor.Mazlumuda ben

stiiii nereye kaçtı gidip herifini boğacak sanırsamm yetti gayriii canıma yettiiii kocam olcaksan ol dayanamıorum artık kutummm daha fazla dayanamıo dicek

neye yordunuz le iki dakikada altı üstü poaça hamuru yoğurmaya gittim uslu kızım ben gündüzleri ev kızı gecekleri wampirgrils gece kırbaçlamaya gitcem onu ben

Ahahahha Canına tak etti ne yapsın

bi şey tak etti ama ne bilmiyorum

Giren çıkmaz tehlikeli bi kelime

ahahaha hadi ya bak ilk kez antonyoya acıdım

Napcakmış deli gibi gitmiş tek başına salon takımı alıyor ulen madem iyi bişi yapacan alsana manitanı gitsene onla

tek değil kiii yandaşları yanında ortağı ve bir arkadası sabah aradı beni gidim mi die aslında gitmesini istemedim ama umursamaz davrandım sen bilirsin koskoca insansın gitcegin yeri bilirsin işim var şimdi dedim kapadım

Napıyon sen ya beni gaza getirmeyemi çalışıyon vermiyom la kimseye saklıcam mikemmel erkeği bekleyen kadın gibi iskeletor olana kadarsaklıcem

aman iyi sakla tursusunu kur bu gidişle biziim bekretlerden tursu bile olmayacaak

gözlerim yaşardı lan sen bunları söyleyecek insanmıydın

Tıurşumu son tespitine katılıyorum küflenmiş şeyden turşu olmaz

Ben biliyorum onu

Neymiş neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…