onu kapatabilirsin bak
Biliyom canim ama iyi oluyor kk da olmadigim zaman bisey geldimi görüyorum
Cikarken temizliyom, yeni gelirse hemen atliyom
Bende cikiyom canim, uyuyayim artik, sabah malum erkenciyim :97:
Iyi Geceler sana
yokk düşünceliyim senn
neden düşüncelisin cnm :26::26:
benimkiylee olan şeyler canım beklemek beni çok bunalttı bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması gerek bu süre zarfında yine bekliycez sonra askere gidicek yine bekliycez düşündükçe kötü oluyorum yaşta geçiyor zaten
Kiz yas gecior mu kac yasinda idin sen ?
benimkiylee olan şeyler canım beklemek beni çok bunalttı bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması gerek bu süre zarfında yine bekliycez sonra askere gidicek yine bekliycez düşündükçe kötü oluyorum yaşta geçiyor zaten
O hatayı ben yaptım.bekledim.İnan zaman geçtikte daha da koyacak.Ki ben 25'i doldurdum 26 dan gün alıyorum.Yaş 30 a yaklaştıkça daha da bunalıyor insan.
Seviyorum demek yetmiyor inan bu beklemek ilişkiyi zamanla dahada yıpratıyor.İmkanınız varsa asla beklemeyin.
23 oldum
bende bir değişiklik görüyo muusn
öyle tabi ama malesef beklemek zorundayız bana da şimdiden koyuyo yaaa yaş gidiyoO hatayı ben yaptım.bekledim.İnan zaman geçtikte daha da koyacak.Ki ben 25'i doldurdum 26 dan gün alıyorum.Yaş 30 a yaklaştıkça daha da bunalıyor insan.
Seviyorum demek yetmiyor inan bu beklemek ilişkiyi zamanla dahada yıpratıyor.İmkanınız varsa asla beklemeyin.
biz topik olarak evde kalmıs kız kuruları olcaz galiba
sti bnm ki inegölden mobilya bakmaya gittiii töbe yarabbi adamın kafaya ne düştüyseee
öyle tabi ama malesef beklemek zorundayız bana da şimdiden koyuyo yaaa yaş gidiyo
hayırlısı olur inşallah en kısa zaamnda olur bişeyler
galiba öyle
sana bende bir değişiklik farkediyo musun didim
biz topik olarak evde kalmıs kız kuruları olcaz galiba
Still yine formundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?