julia ve melekleri

ben de ikisinin arasında kaldım. söylesem mi yoksa gelip sıkılmasını mı beklesem bilemedim. 2. riskli sanki..

2. riskli onun sıkılmasını beklerken senin geçirdiğin sıkıntılar ne olacak? aslında güzel bir düşünce sana destek olur arkadaş olur bir işin ucundan tutar da tutar mı işte yoksa senden iş mi bekler?

döt kadar eve nasıl sığıcaz ki zaten düşüncesiz görümce
sağol canım. ben de kimse için bebeğimi kötü yönde etkilememeye çalışıyorum

Durumlar nasil geliscek bakalim, sen sIkma canini, olurda bisey diyemezsen esinde bisey demezse ve gelirse, eeee sana yardima gelmis ya, sende ozaman is buyurursun, yapmadimi esinein gözüne sokarsin, nefes aldirmassin ona ozaman kacar gider bence, senin icin buda cok stresli olur ama bi sene kalmasindansa bir ay sonra kacarak gitmesi dahi iyi

Son düzenleme:
Yan cebime koyma arka cebime koy ne alaka bilemedim buradan bir espiri ıkaramadım çırpınıyorum

Bu gece mustafa boğdurtuldu benim için bitmiştir artık

bırak stiii dağıldığı gibi kalsın toplamaya çalışma

valla canım evde oturup çocuk bakacağını hiç sanmam.. otursa da bilgisayar başına oturur. ha göze batmamak için işin ucundan tutar ama o da eşime çok büyük lütuf gibi görünür. ben de kriz olurum

Yan cebime koyma arka cebime koy ne alaka bilemedim buradan bir espiri ıkaramadım çırpınıyorum

Bu gece mustafa boğdurtuldu benim için bitmiştir artık

Ben ilk bölümlerine bakmistim sonra hürreme cok gicik kaptim, hep onun istedigi gibi oluyor hersey biraktim bakmayi hele hürremin yerine vahide gördüm gelince hic bakasim gelmedi onun oyunculugunu begenirim ama yakismadi bu role bence...

valla ne diyim yolcu ben olsam bende sen gibi dertlenirim ama bizim düşünceler palavradan şimdi evli olmak başka şey.. hakkında hayırlısı olsun. bana kalsa onunda yğenidir geldin kalsın görsün ama uzun zaman biriminde değil yaniii bir hafta 10 gün bilemedin 15.

sen bana küstün mü:26:

bir yıl dayanamaz ama giderken aile düzenimi, sinirlerimi alt üst edip öyle gider..
hayırlısı olsun canım yaa. bakma ben bur da cadı gibi takılıyorum ama normalde uysal sakin bir insanım. kimseye cadılık yapamam. gelse de baş üstünde misafir ederim. ama çok yıpranırım..

Son düzenleme:

Yok canim niye küseyim :26:

Öyle oluyor canim ama bazen konusmak gerekiyor yoksa olan sana olucak...onlarla degilde esinle detayli konusman gerekir bence, güzelce suyuna giderek anlatirsan belki degistirir kararini...senin kardesin yokmu canim ya :26:

var tatlım var da ünide okuyor kız. dersleri ağır. okulundan olmasın istiyorum.. annem gelecek zaten de görümce hesapta yoktu işte. sürpriz yumurta gibi kendini ortaya attı..
aradan biraz zaman geçsin konuşucaz. bir orta yok bulmaya çalışıcaz.. hayırlısı olsun canım..
senin ufaklıklar uyuyor mu?

muhteşem sülüman bitsin hepiniz doluşacaksınız buraya ben bdv'de takılcam size inat gelmicem sohbete huuuu niyee sakinleştii bu topikk

şeytan vesvese yaptı dimekki bana

Deluuuu
Bugünde bana alinti mesaji gelmiyor

Hayirlisi canim insallah halledersiniz...benim yanimda kimse yoktu ilk günden itibaren, gerekte duymuyorum, kendi annemle bile evimde rahat edemem ben, haaa misafirlik icin gelsin bikac gün basim üstünde ama gerisine gerek yok...

muhteşem sülüman bitsin hepiniz doluşacaksınız buraya ben bdv'de takılcam size inat gelmicem sohbete huuuu niyee sakinleştii bu topikk

Ben izlemiyomki onu

msj kutunu sil.. dolmuş ondan gelmiyor banada aynısı oldu

ben de öyleyim canım. yalnızlığı, çekirdek ailemle olmayı seviyorum. allah sağlık sıhhat versin de dermansız dert yoktur

size iyi geceler kızlar.. ben yatayım

Sildim ama yinede geliyor :44:
Bikti kesin ötmekten

Iyi Geceler Sanada

bütün kutuyu boşalttım ben:26: düzeldi hatta şöyle oldu mune'ye mesaj atacaktım alıntı gelmiyor diye dann uyarı mesajı çıkıt msj kutun dolu boşalt.. kendimi bi pis hissettim bi pasaklı hissettim

bütün kutuyu boşalttım ben:26: düzeldi hatta şöyle oldu mune'ye mesaj atacaktım alıntı gelmiyor diye dann uyarı mesajı çıkıt msj kutun dolu boşalt.. kendimi bi pis hissettim bi pasaklı hissettim

Hahahah bana bide mail olarak geliyo bu illetler, gecen esimdiyorki "112 E-Mail mi? nerden bunlar" hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…