Iyi gecelermi diyeyim simdi :26:
Iyi Geceler
Hakatten masallah yani
Camdan izle ona göre ya kirtlersin ya kirtlemezsin
o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf ettialışırlarmış
o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf ettialışırlarmış
Bunu diyen 21 yaşına yeni girmiş bi kızcağızama evlenmişte bebişte yapmış yok anacım biz çoook geç kaldık
sinir katsayımı arttıran cümleler durumlar bunlarbulursam sana bi msj alıntılıcam bu konu hakkında
Uğrarım tabi hergün
vazgeçmem
Nevroş abladan yemek tarifleri alırım bgn ne yapsam abla diye
Çok takılıyorum önceden abla şmdi o kdar giresim gelmiyo
Yatıyodum kk kalkıyodum kk hiç kıpırdamıyodum pcden düşn
Piskopata bağlamıştım
Verseydin ağzının payını onlar da can biz bakmazsak sen o bu şu öyle derse kim bakcak bu hayvanlara bi de bu soğukta deseydin
Ufacık kedi alışsın ne oalcakkapısınımı pisleteceklermiş o kedicikler ondan kat kat temiz koynuma alırım ki ben onları
Burda hic elektrik kesilmez
Arada bi bosluk oluyo baglaniyorsun, sonra yine azaltiyorsun
Ben üye olmadan bir seneyi gecik sadece girip konulari okurdum tesadüf bulmustum burayi, sonra dayanamadim cevap verme geregi duydum kayit oldum
çok yaşlı huysuz titizlik hastası bir şahıs olur kendisi.. her sabah 6da halılarını atıyor balkona havalansın diye. ne b.k yiyonuz siz o evde diyesim var. kar kış kıyamet farketmiyor. deli işte bildiğin dinler miyim ben onu az ötede besliyorum yaffrucuklarımı
çok yaşlı huysuz titizlik hastası bir şahıs olur kendisi.. her sabah 6da halılarını atıyor balkona havalansın diye. ne b.k yiyonuz siz o evde diyesim var. kar kış kıyamet farketmiyor. deli işte bildiğin dinler miyim ben onu az ötede besliyorum yaffrucuklarımı
Bende saç bakımıyla ilgili ne yazsam kk çkıyodu
1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim
İyi yapıyosun dilom bravo tebrikler
Bende pisman degilim
Bazen uyuz oluyorum bi süre girmeyim diyorum
Sonra aman ben niye mahrum kalayim rahatsiz olan gitsin diyom
hava mı atıyon sen bize
Burda hic elektrik kesilmez
Komsular bazen cok iyiz olabiliyor, ne var yani icip giderler
Bende saç bakımıyla ilgili ne yazsam kk çkıyodu
1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim
İyi yapıyosun dilom bravo tebrikler
Kediler pis değil ki o kadar temiz hayvanlar ki miss gibiler.Benim kedilerim günün 12 saatini yalanarak kalanıda uyuyarak geçiriyorlar miss gibiler beraber yatıyoruz kalkıyoruzinsanın içinde sevgi olacak titizlikle alakası yok
onun derddi başka yavruu bahçesine hayvan girsin istemiyor..
hava mı atıyon sen bizebizim burada kesilde bir vakiyle gecenin biri duş alasım gelmişti benimde 3buçuk attım valla. sandım biri girdi eve.. yarım saat bornozla bekledim karanlıkta
yabancıyım ya birazda ondan laf ediyor buruşuk
kıss görsen nasıl geliyorlar bana.. elimi yalıyor ayağımı yalıyorriki damla süt bee ne oldurur ne öldürür
hava mı atıyon sen bizebizim burada kesilde bir vakiyle gecenin biri duş alasım gelmişti benimde 3buçuk attım valla. sandım biri girdi eve.. yarım saat bornozla bekledim karanlıkta
yabancıyım ya birazda ondan laf ediyor buruşuk
kıss görsen nasıl geliyorlar bana.. elimi yalıyor ayağımı yalıyorriki damla süt bee ne oldurur ne öldürür
napayim yaaa
Evet bnmki de besliyo camın önünde bi tanesi kör
Diğeri sağlıklı kafa at babaya diyo elini yumruk yapıyo sağlıklısı kafasıyla yumruğuna yavaşca vuruyo
Çok şebekler benmki hiç sevmez kedi ama kıyamıyo vicdanlı sevgilim benm ya
Boooşşşşşşşşveeeeeeeeeerrrrrrrr de geeeeeeçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?