julia ve melekleri

Iyi gecelermi diyeyim simdi :26:

Iyi Geceler

Hakatten masallah yani

Camdan izle ona göre ya kirtlersin ya kirtlemezsin

o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf etti alışırlarmış

Bunu diyen 21 yaşına yeni girmiş bi kızcağız ama evlenmişte bebişte yapmış yok anacım biz çoook geç kaldık

sinir katsayımı arttıran cümleler durumlar bunlar bulursam sana bi msj alıntılıcam bu konu hakkında

Burda hic elektrik kesilmez

Arada bi bosluk oluyo baglaniyorsun, sonra yine azaltiyorsun
Ben üye olmadan bir seneyi gecik sadece girip konulari okurdum tesadüf bulmustum burayi, sonra dayanamadim cevap verme geregi duydum kayit oldum
o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf etti alışırlarmış

Verseydin ağzının payını onlar da can biz bakmazsak sen o bu şu öyle derse kim bakcak bu hayvanlara bi de bu soğukta deseydin

Ufacık kedi alışsın ne oalcak kapısınımı pisleteceklermiş o kedicikler ondan kat kat temiz koynuma alırım ki ben onları

çok yaşlı huysuz titizlik hastası bir şahıs olur kendisi.. her sabah 6da halılarını atıyor balkona havalansın diye. ne b.k yiyonuz siz o evde diyesim var. kar kış kıyamet farketmiyor. deli işte bildiğin dinler miyim ben onu az ötede besliyorum yaffrucuklarımı

Bende saç bakımıyla ilgili ne yazsam kk çkıyodu
1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim

İyi yapıyosun dilom bravo tebrikler

Kediler pis değil ki o kadar temiz hayvanlar ki miss gibiler.Benim kedilerim günün 12 saatini yalanarak kalanıda uyuyarak geçiriyorlar miss gibiler beraber yatıyoruz kalkıyoruz insanın içinde sevgi olacak titizlikle alakası yok

1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim

Bende pisman degilim
Bazen uyuz oluyorum bi süre girmeyim diyorum
Sonra aman ben niye mahrum kalayim rahatsiz olan gitsin diyom

Burda hic elektrik kesilmez
hava mı atıyon sen bize bizim burada kesilde bir vakiyle gecenin biri duş alasım gelmişti benimde 3buçuk attım valla. sandım biri girdi eve.. yarım saat bornozla bekledim karanlıkta

Komsular bazen cok iyiz olabiliyor, ne var yani icip giderler

yabancıyım ya birazda ondan laf ediyor buruşuk

kıss görsen nasıl geliyorlar bana.. elimi yalıyor ayağımı yalıyorr iki damla süt bee ne oldurur ne öldürür

onun derddi başka yavruu bahçesine hayvan girsin istemiyor..

Yok kiz hava atmiyorum ask olsun
Ama öyle ne su nede elektrik kesilmez, yani yolda önemli bi calisma olurda öyle, onuda cok önceden haber verirler, hic olmaz zten o durumda :97:
Ben izine gelince zorlaniyom bazen

Evet bnmki de besliyo camın önünde bi tanesi kör

Diğeri sağlıklı kafa at babaya diyo elini yumruk yapıyo sağlıklısı kafasıyla yumruğuna yavaşca vuruyo

Çok şebekler benmki hiç sevmez kedi ama kıyamıyo vicdanlı sevgilim benm ya

Boooşşşşşşşşveeeeeeeeeerrrrrrrr de geeeeeeçç

Aynen öyle ediyom iste ondan uzaklasmiyom

Benim Kedilere Alerjim var yaa, benim oglanda istiyor ama maalesef, hamsteriyla idare edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…