julia ve melekleri

Kendi girmiş ama :44:

Allah ne etmesin senii koptumm

Yok kiz hava atmiyorum ask olsun
Ama öyle ne su nede elektrik kesilmez, yani yolda önemli bi calisma olurda öyle, onuda cok önceden haber verirler, hic olmaz zten o durumda :97:
Ben izine gelince zorlaniyom bazen

hehehe burada da çok nadir gider elektrik ama tr.de eskisi kadar gitmiyor sankii yaa

oyy oyyy oyyy kıyamazmış ta hiç sevgilisine.. Allah ayırmasın kuzummm

Allah ne etmesin senii koptumm

hehehe burada da çok nadir gider elektrik ama tr.de eskisi kadar gitmiyor sankii yaa

oyy oyyy oyyy kıyamazmış ta hiç sevgilisine.. Allah ayırmasın kuzummm

Amiiin tatlım inşallah bugün geldi de çıkamadım daha etkisinden deli özlemişim farkındaysan habire bnmki diyip durmuşum demicem

Sonra korkuyorum nazar değiyo diye

Amiiin tatlım inşallah bugün geldi de çıkamadım daha etkisinden deli özlemişim farkındaysan habire bnmki diyip durmuşum demicem

Sonra korkuyorum nazar değiyo diye

maşallah maşallah maşallah sizee he yaa diye diye kendine çekcen adamı hiç hesapta yokken çıkıp gelmesin kapına.. ellerinde çiçekler filan malum yarın 14 şıbat

maşallah maşallah maşallah sizee he yaa diye diye kendine çekcen adamı hiç hesapta yokken çıkıp gelmesin kapına.. ellerinde çiçekler filan malum yarın 14 şıbat

Sağool kuzummmm

I ıııhh öyle bişi yapsa bigün kalp krizi geçiririmmm

Odun bee kendi de der hep bn odunum bnden bişi bekleme diye

Yanımda olsun onun varlığı bana yetiyo be diloşum o yokken boşlukta gibiyim

Allahım onu eksik etmesin başımdan

amin kuzumm Allah kavuştursun hayırlısıyla

Ne varki yaaa cok tatli

Sadece kediden uzak olmak olsa, birinin üstüne kedi tügü bulastiysa bile etkiliyor beni

ben iğrenirim yaa yapamam bakamam o noo düşüncesii bile fena yaptı şuan

amin kuzumm Allah kavuştursun hayırlısıyla

ben iğrenirim yaa yapamam bakamam o noo düşüncesii bile fena yaptı şuan

İnşallah tatlm amin

Ayy bende dershaneye giderken arkadşaın hemsterini alıp eve getirmiştim pıtı pıtı bütün gece uyanık kalıp bni hiç uyutmamıştı

Atıcaktım camdan aşağı vala bi de fena ısırıyolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…