julia ve melekleri

sevgililer gününüz kutlu olsun

Aşk dolu günler diliyorum sizlere canlarım bekretçilerimm

günaydınowskiiii
Mrrhaba hayata merhaba! Uyandim kknin adiyla bu yeni sabaha haydi sizde kalkin bizaneler beni yalniz birakmayin
Günaydın Kızlarrrrr , Hayırlı Cumalar

sevgililer gününüz kutlu olsun

Aşk dolu günler diliyorum sizlere canlarım bekretçilerimm

teskkür ederiz canimm seninde sevgililer günün kutlu oksun. Bizim sevgilimiz olsa kutlicazda nerde o günler

Mrrhaba hayata merhaba! Uyandim kknin adiyla bu yeni sabaha haydi sizde kalkin bizaneler beni yalniz birakmayin

teskkür ederiz canimm seninde sevgililer günün kutlu oksun. Bizim sevgilimiz olsa kutlicazda nerde o günler

Zarifincim daha bnm terminatörden de ses yok bende daha cıkıp hediye alcam

ama ne alsam bilemedim

Zarifincim daha bnm terminatörden de ses yok bende daha cıkıp hediye alcam

ama ne alsam bilemedim
ehm hediye konusunda cok iyi fikirlerim yok. Saat alabilirsin, belki bi set kemer cüzdan bitlikte oluyor, eger takiyorsa kol dügmesi alabilirsin, mac izliyorsa bilet alabilirsin su an aklima bunlar geliyor

ben yine bir başıma kutluyorum bugün üüü

iyiyim tatlımm dolanıyorum öyle sennn
sende bendensin ozaman

ehm hediye konusunda cok iyi fikirlerim yok. Saat alabilirsin, belki bi set kemer cüzdan bitlikte oluyor, eger takiyorsa kol dügmesi alabilirsin, mac izliyorsa bilet alabilirsin su an aklima bunlar geliyor

sende bendensin ozaman

ne konuda kız

benımkı yanımda degıl o yuzden kutlayamıycazzz

ben yine bir başıma kutluyorum bugün üüü

iyiyim tatlımm dolanıyorum öyle sennn
ah kıyamam ben sana yaa

sende bendensin ozaman

saat almıştım cnmmm sanırımmm sigaralık gibi bişi alcamm

malesefff doğum günlerimizde de yanımda olamıyorum genelde
off cok kötü oluyor böyle de. Allah sabir versin

ah kıyamam ben sana yaa

saat almıştım cnmmm sanırımmm sigaralık gibi bişi alcamm
Evt bak hrmrn buldun bi hediE cok güzel sigaraliklar var hatta internette özel yazi yada resim bastirabiliyorsun da sen gec kaldin bunun icin

off cok kötü oluyor böyle de. Allah sabir versin

Evt bak hrmrn buldun bi hediE cok güzel sigaraliklar var hatta internette özel yazi yada resim bastirabiliyorsun da sen gec kaldin bunun icin

inşallah bu sene son olucak bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…