julia ve melekleri

Spor mu yaptınız akşam salatamı yediniz aboww ben kendimi nerelere vuram.
Gece yatmadan önce poaça ve çikolatalı kek yedim.Şuan hala onlardan yiyorum biri beni durdursun

Yok mu sevgilinle plan bugün :26:

Yoo dalgınlığım had safada sabah güzel bi mesaj atmış bende diyorum bu mesaj nereden çıktı sonra fecede dolanıyorumda aklıma düştü bugün sevgililer günü

çalışıyor bugün mesaisi var sanırım,zaten sevmem ben aşk böcüğü sevgi pıtırcığı halleri

Siz bi şey yapacakmısınız

Spor mu yaptınız akşam salatamı yediniz aboww ben kendimi nerelere vuram.
Gece yatmadan önce poaça ve çikolatalı kek yedim.Şuan hala onlardan yiyorum biri beni durdursun
Kilon yerindeyse ye kuzum cikolatali keke kim hayir diyebilir kii

Bana hiç sorma her sevgililer gününe yalnız girmişimdir bu zamana kadar ilk defa yalnız değilim onda da bizimki başka bir yerde bugün. Çok mutsuzum. Sinirim tepemde zaten

Herkese selam

Juli, naptın kız?
Benimki sabah geç geldi işten, ben de hediye alıyordur falan zannettim, umutlandım
Meğersem otobüsü kaçırmış, ellerim bomboş kaldı

[video=youtube;CuL1A_QJITY]http://www.youtube.com/watch?v=CuL1A_QJITY[/video]

Kilon yerindeyse ye kuzum cikolatali keke kim hayir diyebilir kii

Zayıfım ama kilo almaktan deli gibi korkuyorum

Bana hiç sorma her sevgililer gününe yalnız girmişimdir bu zamana kadar ilk defa yalnız değilim onda da bizimki başka bir yerde bugün. Çok mutsuzum. Sinirim tepemde zaten

Takma be yawrucan kafana altı üstü bize dayatılan bi gün.Yani anlıyorum şimdim herkes sevgilisi ile falan filan ama olsa güzel olur.Olmuyorsada çok fazla sinirlenip üzülmeye değmez sıradan bi gün nihayetinde.Hem senin sevgin özel olmalı ne o öyle herkesin kutladığı bigüne sıkışmak

Son düzenleme:
Herkese selam

Juli, naptın kız?
Benimki sabah geç geldi işten, ben de hediye alıyordur falan zannettim, umutlandım

BİZ akşam görüşcez cnm daha bişi yok telde sordum ne aldın die çorap dedii inş değildir olmadıgını umuyorum yani

Bilmiyorum valla kafa dağıtmaya çalışıyorum

Herkese selam

Juli, naptın kız?

Selam.

culya dana gözü kadar bi tektaş bekliyordu en son ben öküz gözü benzetmesini tercih ederim

BİZ akşam görüşcez cnm daha bişi yok telde sordum ne aldın die çorap dedii inş değildir olmadıgını umuyorum yani

Adam zıt kutuplarda yaşıyor çorapsa hiç şaşırmam ama nasıl çorap filelimi seksi mi ortası delik leoparlı mı nasıl

Bilmiyorum valla kafa dağıtmaya çalışıyorum

Ah nikocum gel dağıtak senin kafayı

Korkma korkma bisey olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…