bizim bu kötü pis kaka konuşmalarımız
Aksama gidersin belkihangi filmi seyretmek istiyorsun?
Vampir akademisigidebilirsem yarın ancak
Yok mu sevgilinle plan bugün :26:
Kilon yerindeyse ye kuzumSpor mu yaptınız akşam salatamı yedinizaboww ben kendimi nerelere vuram.
Gece yatmadan önce poaça ve çikolatalı kek yedim.Şuan hala onlardan yiyorumbiri beni durdursun
Yoodalgınlığım had safada sabah güzel bi mesaj atmış bende diyorum bu mesaj nereden çıktı sonra fecede dolanıyorumda aklıma düştü bugün sevgililer günü
çalışıyor bugün mesaisi var sanırım,zaten sevmem ben aşk böcüğü sevgi pıtırcığı halleri
Siz bi şey yapacakmısınız
koşu bantı var bende cnm
Herkese selam
Juli, naptın kız?
Benimki sabah geç geldi işten, ben de hediye alıyordur falan zannettim, umutlandım
Meğersem otobüsü kaçırmış, ellerim bomboş kaldı
Kilon yerindeyse ye kuzumcikolatali keke kim hayir diyebilir kii
Bana hiç sorma her sevgililer gününe yalnız girmişimdir bu zamana kadar ilk defa yalnız değilim onda da bizimki başka bir yerde bugün. Çok mutsuzum. Sinirim tepemde zaten
Herkese selam
Juli, naptın kız?
Benimki sabah geç geldi işten, ben de hediye alıyordur falan zannettim, umutlandım
Takma be yawrucan kafana altı üstü bize dayatılan bi gün.Yani anlıyorum şimdim herkes sevgilisi ile falan filan ama olsa güzel olur.Olmuyorsada çok fazla sinirlenip üzülmeye değmez sıradan bi gün nihayetinde.Hem senin sevgin özel olmalı ne o öyle herkesin kutladığı bigüne sıkışmak
Herkese selam
Juli, naptın kız?
BİZ akşam görüşcez cnm daha bişi yok telde sordum ne aldın die çorap dedii inş değildir olmadıgını umuyorum yani
Selam.
culya dana gözü kadar bi tektaş bekliyordu en sonben öküz gözü benzetmesini tercih ederim
BİZ akşam görüşcez cnm daha bişi yok telde sordum ne aldın die çorap dedii inş değildir olmadıgını umuyorum yani
Bilmiyorum valla kafa dağıtmaya çalışıyorum
Korkma korkma bisey olmazzzZayıfım ama kilo almaktan deli gibi korkuyorum
Takma be yawrucan kafana altı üstü bize dayatılan bi gün.Yani anlıyorum şimdim herkes sevgilisi ile falan filan ama olsa güzel olur.Olmuyorsada çok fazla sinirlenip üzülmeye değmez sıradan bi gün nihayetinde.Hem senin sevgin özel olmalı ne o öyle herkesin kutladığı bigüne sıkışmak
Selam.
culya dana gözü kadar bi tektaş bekliyordu en sonben öküz gözü benzetmesini tercih ederim
Ah nikocum gel dağıtak senin kafayı
Bilmiyorum valla kafa dağıtmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?