julia ve melekleri

Adam zıt kutuplarda yaşıyor çorapsa hiç şaşırmam ama nasıl çorap filelimi seksi mi ortası delik leoparlı mı nasıl

vallahi bende şaşmıcam değildir demiii yaaaaaaaa delik mi allah iyiliğini versin ortası delikse bekretimde gözü var derimm

Kız Niko, senin moralin mi bozuk?
Hem de abuk sabuk bi gün yüzünden
Boşver be canım, siz de başka zaman kutlarsınız

Ya ben sevgililer gününe takılmıyorum o kadar canı cehenneme
Ben kendi öküzümün odunluklarına kızıyorum

Ya ben sevgililer gününe takılmıyorum o kadar canı cehenneme
Ben kendi öküzümün odunluklarına kızıyorum

Onlar hep odun ki zaten.
Sen milletin kocasına sevgilisine bakma. Aslında hepsi odun ama millet gösteriş peşinde
Önemli olan sevgi... Sen başını onun omzuna yasladığında huzurlu musun, gerisini koy bi tarafına gitsin

Of ne bileyim ya valla Moralim bozuk biraz. KK'dan biri bana bi sataşsa da bütün sinirimi çıkarsam

kız gecen sevgililer gününde aldı tek tas her sene tek tas mı alcak

Yok hersene bi boy büyüğünü alacak

Dağıtalım. En azından çıkıp gezeyim gidiyorum evde patladım diyorum evde duracakmışım

Ben mısır patlatıp film izliyeceğim ama dışarda öyle güzel hava varki sanki bahar erken geldi

vallahi bende şaşmıcam değildir demiii yaaaaaaaa delik mi allah iyiliğini versin ortası delikse bekretimde gözü var derimm

ahahaha yani şuan hiç yok gözü bekretinde aklına bile gelmiyor bekretin hemi ahh ahh ne tilkiler dönüyordur o kafada sana seksi bi kırmızı takım alır belki jartiyer belki tanga belki dantel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…