Bilmem olabilir tabi :)
Yarin bi is görüsmem var.
Sen neler yaptin?
Bişey demedik dinlet tabisi istek parça verebiliyormuyuzbedava konser dinliyosaun daha ne istiyosun
eh şöyle böyle sen napıyosuınnn
Ben supernaturalı izliyorumdaha yeni başladım
Ne işi işemi gireceksin :26:
Bişey demedik dinlet tabisi istek parça verebiliyormuyuz
Siz düzeltemediniz galiba arayı :26:
Kaçıncı bölüme geldin stim ?
8. bölümdeyim canım.
saat 1 de başladım 3 bölüm bitirdimdean bi bölümde üstübü çıkardı kaslarına kurban
sampığğğğğğğğğğ8. bölümdeyim canım.
saat 1 de başladım 3 bölüm bitirdimdean bi bölümde üstübü çıkardı kaslarına kurban
Hahahahhh deli
sampığğğğğğğğğğ
Sen bunu yenimi öğreniyorsun
arada unutuyorumhatırlat
tammam yawrucanben gidim birazdaha deana salya akıtayım
Hiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece
Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uykuben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum
Daha dur sen bunlar bişi değil bağımlısı olcan geceolcan hala izleyesin gelcek her tarafım tutuluyodu benim
sevgilin duyarsa sana sarkar ahaha
aşık mısın kızım senbu topik hakkında konuştum diğer topikler de hayat yok dimedim
Farkındayım bazen sıkar gibi oluyor hep aynı gibi hani bi gizem bunlar hemen orada sonra gizem çözülüyor felan filan.Ama her sezonun özetini okumuştum vikiden ilersi daha heyecanlı.Şuan deana odaklı izliyorum yafrum benim
Bişi demezdiyemez izin vermem deanım gizli aşkım
Şapamamışım ben orayı algılayamamışımöylemi demişin
foto goysana merak ettimFarkındayım bazen sıkar gibi oluyor hep aynı gibi hani bi gizem bunlar hemen orada sonra gizem çözülüyor felan filan.Ama her sezonun özetini okumuştum vikiden ilersi daha heyecanlı.Şuan deana odaklı izliyorum yafrum benim
Bişi demezdiyemez izin vermem deanım gizli aşkım
Şapamamışım ben orayı algılayamamışımöylemi demişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?