julia ve melekleri

vaayyy kimleri görüyorum ilk topiğe geldiğim gün yazışmıştık senle nasılsın

Aynen vayyy kimleri görüyorumm :) özlemişim buraları!! :) Aynı anda gelmiştik sanırsam :) İyiyim sen nasılsın canım :)

uçtumdaa pek yenii bişi göremedim.. azer amcaylaa yemek resimleri var şöyle afilli bi 14 şubat albumu beklediydim ben beklentilerimi karşılayamadı otursun O

bileklik falan var diğer albümünde altındaki pazar yorumuna bak ve kop bilekliğin altında

bileklik falan var diğer albümünde altındaki pazar yorumuna bak ve kop bilekliğin altında

bazııı yorumlara koptummm
Iyi Geceler Kizlarrrr

huuuu iyi geceler beybii oğlun ne pişirdi bu gün

:)) yaramazlık yoksa çook çook iyiii yook yaa Allah korusun evimdeyim

hahahahaha tamam tamama sözümü geri aldım. mesai kelimesi geçmedi cümlede yuttum onu ben

hahahahaha tamam tamama sözümü geri aldım. mesai kelimesi geçmedi cümlede yuttum onu ben

:) :) sen napiyorsun bakalım okuyordun değil mi canım sen?

İyi gecelerr :)

Merhabalar, ilk defa görüyorum :26:

O anca dagitsin canim yaaa ama ilerde bi yemek yapmasin cekecegi var benden, bukadar dagitiyor ortaligi

Merhabalar, ilk defa görüyorum :26:

O anca dagitsin canim yaaa ama ilerde bi yemek yapmasin cekecegi var benden, bukadar dagitiyor ortaligi

Aynen bende seni ilk defa görüyorum :44: Tanışalım ozaman :) Ben Füsun :) Ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…