julia ve melekleri

Hayirli sabahlarr arkadaslar

Nasilsiniz?

Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmus ben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim

hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman

Hiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece

Hayirli sabahlarr arkadaslar

Nasilsiniz?

Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmus ben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim

Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uyku ben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum

Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyim benimde migrenim var cnm bende uzun uyuyamiyorum normalde de dün niye öyle oldu bilmiyorum zaten sabahta moralim.bozuk uyanmistim

Seni Görmeye Ne Halim Ne Yüreğim
Hatırlamaya Kalmamış Kalmamış Mecalim

napıypsun canım

Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma

Hala bir düzelme yok mu:26:

Bir nedeni yok cnm bazen huzursuz uyanir ya insan sebepsiz yere bende dün öyle uyandim

Bugün de hic eksin aksiyon yok kk da

Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli

He ya sakin sakin gidiyor günler

Bilmem olabilir tabi :)

Yarin bi is görüsmem var.

Sen neler yaptin?

bedava konser dinliyosaun daha ne istiyosun

eh şöyle böyle sen napıyosuınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…