ohhh ne güzel :) :) keşke bende okusam ahhh ahhh :/
iyi geceler kuzummmBende Dilay
Tanisiriz canim simdi yatiyorum, bi bakayim dedim öylesine
Iyi Geceler
herkes kendi olmayanı ister misalii
iyi geceler kuzummm
ehhh gibi gibi :) Para kazanmasıda ayrı bir güzel yahuu
hepsinin tadı ayrıı.. Allah elden ayaktan düşürmesin yeterkii
Aynen öle şaka bir yana.. :) AMİN inşallah tatlım?
çok sık takılmıyorsun sn buralardahergün görüşemiyoruz:26:
iş güç fırsat olmuyor kiianca facebooka bakıp çıkıyorum oda telefondan görüşürüz görüşürüz :)
hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman
Sende mi bursadasın yoksaaa
hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman
Hayirli sabahlarr arkadaslar
Nasilsiniz?
Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmusben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim
Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyimHiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece
Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uykuben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum
Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyimbenimde migrenim var cnm bende uzun uyuyamiyorum normalde de dün niye öyle oldu bilmiyorum zaten sabahta moralim.bozuk uyanmistim
Moralin bozuk nye uyandın :26:
Moralin bozuk nye uyandın :26:
Seni Görmeye Ne Halim Ne Yüreğim
Hatırlamaya Kalmamış Kalmamış Mecalim
napıypsun canım
Bir nedeni yok cnmbazen huzursuz uyanir ya insan sebepsiz yere bende dün öyle uyandim
Bugün de hic eksin aksiyon yok kk da
Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma
Hala bir düzelme yok mu:26:
Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli
He ya sakin sakin gidiyor günler
Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma
Hala bir düzelme yok mu:26:
Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli
He ya sakin sakin gidiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?